Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 739, 740, 741 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JigSaw wiesz co ja kiedyś zrobiłam :mdleje: geniusz ze mnie, w II klasie miałam we wtorek na 12 bodajże i do 17 więc do stajni jechałam rano, raz nie było trenera, więc dziecko na genialny pomysł wpadło, że w teren jedzie... wyjechałam koło 9, w szkole byłam na 15.30... :sciana:

PostWysłany: Czw 20:43, 22 Kwi 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11

Powrót do góry

Cytat:
Jakiś chłopak Cię znalazł? Shocked

Gorm, no co Ty tak o tych chłopakach facet bez przerwy... :roll:
Jak chcesz to Cię zapoznam z jakimś XD

Cytat:
JigSaw a jak inaczej jak nie Huddy ( specjalnie z myślą o tobie dodałam pojękiwanie Cuddy Twisted Evil )

O Ty wiesz co Tygrysy lubią najbardziej...posapywania i pojękiwania- czy ten dzień będzie jeszcze idealniejszy? Toż to już Utopia!

Cytat:
wyjechałam koło 9, w szkole byłam na 15.30... ściana

Arroch zabłądziłaś, czy po prostu tak Cię wciągnęła przejażdżka na łonie natury, że straciłaś poczucie czasu ? Ja kiedyś wyjechałem 20 kilosów od stajni, a że z powrotem za cholerę bym nie wrócił to stałem jak ten głupek z koniem w ręku na środku miasta czekajac aż maniek przyjedzie koniowozem
:hahaha:

So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.

PostWysłany: Czw 20:49, 22 Kwi 2010
JigSaw
Diabetolog
Diabetolog

Pochwał: 30

Miasto: Miasto Grzechu
Powrót do góry

Nem, życzysz sobie sałatkę jedynie z gramatyki i ortografii, czy treść też mam poszatkować?

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 20:50, 22 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune rób co uważasz za słuszne, jesteś lepszą znawczynią języka niż ja. :wink:

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Czw 20:51, 22 Kwi 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

Dobry wieczór :)

O czym tak dyskutujecie? ;)

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Czw 20:52, 22 Kwi 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

JigSaw napisał:
Gorm, no co Ty tak o tych chłopakach facet bez przerwy... Rolling Eyes

Momencik, momencik. To był logiczny ciąg interpretowania tego co napisałeś, więc jak to u Ciebie z tymi chłopakami? :P

Albo nieważne, popsuję Ci humor w inny sposób.

Z czego się tak dzisiaj cieszysz? I tak umrzesz :roll: ;)

Już pościeliłem!

PostWysłany: Czw 20:53, 22 Kwi 2010
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7

Powrót do góry

JigSaw zgubiłam się, koło stajni jest kościół, więc zawsze jak odjeżdżaliśmy widać było jego dach, nie wiem jak pojechałam, że nie widziałam go z żadnej strony i jeszcze na środku drogi mi skarpa wyrosła, jak zadzwoniłam do stajennego zapytać gdzie jestem, nie wiedział, jechałam na dość mądrym koniu więc wpadłam na kolejny genialny pomysł, że puszczę wodze, nic to nie dało, bo koń się w kółko kręcił i sam nie wiedział gdzie jest... miałam fart, że jakiś gościu jechał rowerem to zapytałam się jak wrócić... jechałam ze 3h brzegiem ulicy, bo inaczej bym nie trafiła...
Po Ciebie przynajmniej przyjechali :lol:

PostWysłany: Czw 20:55, 22 Kwi 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Nemezis, pytam tylko, czego sobie życzysz, czy mam się skupić tylko na poprawieniu, czy też wyrazić własne zdanie o tekście :3

A przyznam się, że też mnie wzięło ostatnio na pisanie. To wszystko przez brak czasu - im mniej do matury, im więcej do nauki, tym więcej pomysłów i więcej chęci do fikotworzenia.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 20:57, 22 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Cytat:
Momencik, momencik. To był logiczny ciąg interpretowania tego co napisałeś, więc jak to u Ciebie z tymi chłopakami? Razz

Napisałem, że żadnego nie poznałem ostatnio...a wręcz przeciwnie, no pomyśl troszkę o_O Twoja interpretacja jest błędna niestety, dalece odchodzi od rzeczywistości, chociaż jest we mnie coś z lesbijki
:hahaha:

Cytat:
Z czego się tak dzisiaj cieszysz? I tak umrzesz Rolling Eyes Wink

Wszyscy kiedyś umrzemy... Pytanie tylko: Mniej, czy bardziej natychmiast :shock:

Arroch to właśnie minusty podróżowania w pojedynkę po nieznanych landach... Dobrze, że trafiłaś na ludzia który CI pomógł, ja stałem jak ten kołek z tym koniem w ręku przed sklepem i ludzie pytali co robię, a ja kłamałem, że czekam na kolegę bo konikowi coś w nogę wlazło :hahaha:
A raz zabłądziłem i wyjechałem na nieznaną wieś, podjechałem i pytam faceta z zębami w płocie, jak wrócić a ten zamiast odpowiedzieć to ochrzanił mnie że taki chłop na źrebaku jeździ :hahaha:

PostWysłany: Czw 21:03, 22 Kwi 2010
JigSaw
Diabetolog
Diabetolog

Powrót do góry

Shitzune będę wdzięczna za zbesztanie mnie za choćby najmniejszy błąd :mrgreen:

Shee is perfect human being.

Matura? #NOT MY DIVISION

PostWysłany: Czw 21:09, 22 Kwi 2010
Nemezis
The Woman
The Woman

Pochwał: 19

Miasto: 221B Baker Street
Powrót do góry

JigSaw napisał:
chociaż jest we mnie coś z lesbijki

aż się boję zapytać która to część ciała :P

Już pościeliłem!

PostWysłany: Czw 21:11, 22 Kwi 2010
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Buah. Do końca roku muszę oddać bilans zdrowotny, który jest bardzo naiwny. Czy oni naprawdę wierzą, że ludzie szczerze odpowiedzą na pytania w stylu "czy jest coś, o czym chciałbyś porozmawiać z psychologiem?" albo "czy palisz? ile dziennie/tygodniowo?" :/

PostWysłany: Czw 21:11, 22 Kwi 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

JigSaw :hahaha: przynajmniej koniem się przejął, a nie jak ci wielcy "hodowcy" zajeżdżający źrebaki w wieku 1,5 roku... :roll:
Ale ja lubię samotne tereny... chociaż ostatnio zabrałam ze sobą znajomych i stwierdzili, że więcej ze mną nigdzie nie jadą :hahaha:

PostWysłany: Czw 21:13, 22 Kwi 2010
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Powrót do góry

Shitzune, ja bym o wielu rzeczach chciał porozmawiać z psychologiem :)

Już pościeliłem!

PostWysłany: Czw 21:14, 22 Kwi 2010
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
chociaż jest we mnie coś z lesbijki

Nie bój się Gorm, jak powiedziała Chelsea Lately w wywiadzie ze striptizerką : Men are lesbians i ja się pod tym podpisuję rękami i nogami :twisted:

Cytat:
Czy oni naprawdę wierzą, że ludzie szczerze odpowiedzą na pytania w stylu "czy jest coś, o czym chciałbyś porozmawiać z psychologiem?" albo "czy palisz? ile dziennie/tygodniowo?" :/

Shee bilanse są cool :X Mnie zabiło pytanie o pierwszą miesiączkę, kiedy pierwszy raz dostałem i chyba ile zwykle trwa :hahaha:
Pielęgniarka potem zrobiła wielkie oczy i kazała nam iść do lekarza po nowe czyste blankiety :roll:

Cytat:
JigSaw hahaha przynajmniej koniem się przejął, a nie jak ci wielcy "hodowcy" zajeżdżający źrebaki w wieku 1,5 roku... Rolling Eyes

Hej to nie był źrebak, a piękny dorodny kuc :hahaha: A pędził jak strzała : ))
Arroch, coś zrobiła koleżankom ? ;>

Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Czw 21:16, 22 Kwi 2010, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Czw 21:15, 22 Kwi 2010
JigSaw
Diabetolog
Diabetolog

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 739, 740, 741 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000  Następny
Strona 740 z 1000

Skocz do: