|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 852, 853, 854 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Alan hej! :* Jeśli Cię to pocieszy to też miałam pisać najpierw z tekstu IV :roll:
Cytat: |
O lol ;o Nie ma to jak nauczyciele kochani ;o |
Najlepsze jaja się zaczęły jak przyszło do zbierania i wszyscy wyszli. Wiecie, że nauczyciele są też ludzmi? Gadali o życiu erotycznym nauczyciela do plastyki. I że na konferencjach maluje sobie ślaczki :P
Shee jaka wyprawa do lekarza? :twisted:
Dodano 42 sekund temu:
whatever :przytul: :przytul:
|
|
Wto 11:37, 27 Kwi 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: |
U nas pan od plastyki na lekcji pił coca-cole i czytał wyborczą d; |
Ja siedziałam za daleko żeby zobaczyć, co czytają :(
|
|
Wto 11:42, 27 Kwi 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
U mnie chemik usnął :D
|
|
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu.
Wysłany:
Wto 11:43, 27 Kwi 2010 |
|
Alan
Pulmonolog

Pochwał: 8
Miasto: Łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja lecę.
Muszę coś zrobić, żeby poprawić sobie humor po mojej głupocie.. Tylko nie wiem jeszcze co.
PA :*
|
|
_________________ maagdaa - bliźniacza sis :*
TurboBezbłędnieNiewiadomaSeksiŁacina by Gusq & whatever
diagnoza choroby: Pyczomania | wraz z Luthien15
Zadaj pytanie, a whatever z pewnością na nie odpowie
Wysłany:
Wto 11:45, 27 Kwi 2010 |
|
whatever
Reumatolog

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Musiałam iść zrobić bilans na koniec liceum. Ponieważ jakiekolwiek wyjście z domu to dla mnie mordęga, nie mówiąc już o społecznych interakcjach, umówiłam się do mamy matrixy (zawsze lepiej jak ktoś znajomy). W poczekalni i tak umierałam raz za razem, ale nie uciekłam! A jak weszłam... to mi się oberwało. ^^ Przede wszystkim za to, że umawiam się w godzinach dla chorych. Po paru minutach gadania wreszcie zaczęła mi wypełniać ten bilans. Oczywiście większość pytań była po łepkach (i dobrze), czyli dobrze rozwijam się psychospołecznie i nie mam żadnych zaburzeń, haha. Potem przeszłyśmy do części fizycznej, czyli oberwało mi się za zęby ("dentysta drogi, ale sztuczna szczęka też kosztuje!"). Potem okazało się, że mam skrzywioną sylwetkę w lewo - przez torbę, bo od sześciu lat noszę i to tylko na jednym ramieniu :roll: Na szczęście nie zjechała mnie za to, że jestem hieną cętkowaną na plecach.
Puff. Puff. Wróciłam do domu i pomyślałam sobie: nigdy więcej. Prawdziwe katharsis.
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Wto 11:45, 27 Kwi 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobra lecę oglądać House'a. Wracam za 45 minut!
|
|
Wto 11:50, 27 Kwi 2010 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
U mnie bilanse są w szkole, ale nie powiem, że są fajne :roll: Zawsze przychodzi taka upierdliwa lekarka... Wyrzucam wszystkie skierowania, które ona mi daje (nie róbcie tak! :P), bo i tak komplet badań przechodzę zawsze w szpitalu.
|
|
Wto 11:56, 27 Kwi 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
O matko Shee :shock: Współczuję o.O chyba by mnie coś tam trafiło, gdyby mi tak ktoś zaczał napieprzać O,o Dlatego ja do lekarza nie chodże, o! (głównie dlatego, że nie mam zamiaru robić sobie spirometrii wysiłkowej jak głupia)
whatever Nutty Nettie pa :*
Musze iśc zmienić kotu żwirek w kuwecie ;(
Dodano 55 sekund temu:
Sal a u mnie nie ma bilansów :(
|
|
Wto 11:56, 27 Kwi 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne, ale ona mówiła całkowicie spokojnie (tak samo jak matrixa, obie takie oceany spokojne ^^), to tylko ja się denerwowałam i umierałam tam :D W gimnazjum też miałam wszystko w szkole, ale w liceum dają takie kartki, gdzie jest część dla szkolnej pielęgniarki, a częśc dla lekarza, no i nie ma bata.
Właśnie sobie zdałam sprawę z tego, jak mało mi zostało do matury z matmy. A ja dalej nie umiem dużej części materiału...
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Wto 11:58, 27 Kwi 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee, taki spokój denerwuje mnie bardziej od darcia :roll: Moja rodzicielka stosuje taką metodę.
|
|
Wto 12:01, 27 Kwi 2010 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | jeanne, ale ona mówiła całkowicie spokojnie |
To bym jeszcze bardziej byla zdenerwowana O.o
My mamy taką beznadziejną pielęgniarkę w szkole, że szok. kazdy ból brzucha dla niej to okres (ciekawe jak to u chłopaków), a każdy inny leczy "położeniem się". Nawet nie potrafi za bardzo udzelić pomocy astmatyczce O.o
|
|
Wto 12:02, 27 Kwi 2010 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 852, 853, 854 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 853 z 1000 |
|