Serio? Myślałam, że to samo zÓo :lol: A tak na poważnie: ciekawa jestem, co będzie jutro...
Wto 15:41, 27 Kwi 2010
Naprawdę. Uczeń się namęczył i 16 pkt w plecy, bo nie zrozumiał tematu? Aż tak źli nie są.
Nie, nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to, że kryteria muszą być stałe. Niezrozumienie tematu to niezrozumienie tematu. Ktoś się pomyli, rzeczywiście, szkoda, ale nie wykonał tego, co miał wykonać.
Chodzi mi o to, że równie dobrze można w tym zadaniu streścić ostatnio przeczytany fan fik, i co, też się dostaje punkty za poprawność? :?
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wto 15:44, 27 Kwi 2010
Już ;) Dzisiaj był humanistyczny, jutro mat-przyr, pojutrze ang.
milomilomilo :buja w oblokach:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Hey Misie:((( :cry:
U nas w szkole jest żałoba bo z soboty na niedziele zgineli 2 chłopców w wypadku samochodowym mieli po 18 i 17 lat niestety byli pod wpływem alkoholu :cry:
Żeby było mało to w niedzielę zgineła też w wypadku samochodowym moja koleżanka Dorota 17lat i jej chłopak:( Osierocili 5 miesięczną córkę :cry:
Nie mogę się pozbierać :cry: :cry: :cry:
W piątek jest jej podrzeb :cry: :cry: :cry: :cry:
Dzień! :D Nie przeszkadzam? ;)
Mam problem z zadaniem z matematyki... Znajdzie się jakaś dobra duszyczka co pomoże?
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 15:55, 27 Kwi 2010
mrukaś, trzymaj się. Ostatnio coraz częściej zauważam, że nieszczęścia się przyciągają. :? Jakby jedno nie wystarczyło...
edit: maybe, dajesz, w ramach powtórzenia przed maturą dla Shee.
Ostatnio zmieniony przez Shitzune dnia Wto 15:57, 27 Kwi 2010, w całości zmieniany 1 raz
mrukaś, trzymaj się. Ostatnio coraz częściej zauważam, że nieszczęścia się przyciągają. Jakby jedno nie wystarczyło...
To prawda niedawno żałoba narodowa a teraz w tą samą niedzielę zgineło tyle niewinnych ludzi:(
Lekcje w piątek zostały odwołane z powodu jej pogrzebu:(
Żal mi najbardziej córeczki Doroty i rodziny tragicznie zmarłych :cry:
To prawda niedawno żałoba narodowa a teraz w tą samą niedzielę zgineło tyle niewinnych ludzi:(
Tak, to też...
Mam takiego znajomego, który jest chory na Zespół Downa. Domyślam się, że wychowanie takiego dziecka musi być olbrzymią męczarnią. Z nim jeszcze nie jest tak źle, mówi, czyta i pisze (chociaż lekarze mówili, że ani czytać, ani pisać się nigdy nie nauczy). A niedawno okazało się, że jego mama zachorowała na raka. Czy to nie za dużo? :(
Tak, to też...
Mam takiego znajomego, który jest chory na Zespół Downa. Domyślam się, że wychowanie takiego dziecka musi być olbrzymią męczarnią. Z nim jeszcze nie jest tak źle, mówi, czyta i pisze (chociaż lekarze mówili, że ani czytać, ani pisać się nigdy nie nauczy). A niedawno okazało się, że jego mama zachorowała na raka. Czy to nie za dużo?
Współczuje twojemu znajomemu:(
Kiedy się słyszy takie historie to czasem się myśli czy to jest sprawiedliwe?
Bo czy moja koleżanka czy twój znajomy na to zasłużyli na takie cierpienia kiedy mój sąsiad pijak złodziej i rasista /który nigdy w życiu nie pracował/ w jednym żyje 80 lat z zasiłku choć miał 5 wypadków samochodowych /był oczywiście pod wpływem alkoholu lub jego "kumple"/
Dobra :D Ale wiecie wytłumaczcie wmiare prosto - tak jak na 6 klasę :D
Spojler:
Przekątna prostokąta ma długość 16 cm, a jeden z kątów między przekątnymi jest równy 120 stopni. Oblicz długość krótszego boku tego prostokąta.
I rysunek pomocniczy:
http://i43.tinypic.com/30hlf2s.png
Mrukasiu, :(
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 16:13, 27 Kwi 2010