To teraz proszę o ładną i zgrabną definicję rajdu archeologicznego.
Ja nie bardzo umiem tak wytłumaczyć :) Poprostu nasz region słynie z krzemienia pasiastego, na miejscu zlotu rajdowego jest taka wioska z paeolitu. Jakieś tam wykłady na temat tych krzemieni i jakiejś gliny z której robiło się czerwony barwnik. Do tego ognisko, konkursy, strzelanie z łuku. Ot cała filozofia :roll:
Wto 20:47, 04 Maj 2010
wiolka17 napisał:
(jesteś w 3 gim, więc nie jest ciężko obliczyć)
Jakby była w 1. liceum byłoby ciężej?
Oj, chodziło mi ogólnie o to, że łatwo jest poznać wiek, wiedząc, do której klasy ktoś chodzi. Oczywiście jeszcze bierze się poprawkę na to, że ten ktoś mógł nie zdać, czy pójść o rok wcześniej od szkoły. :)
maria lucie napisał:
wiolka17 - mistrzu, planujesz karierę w KGB?
Marzę o tym od dziecka. :mrgreen:
No to teraz poszukam Shee. :evil: ;)
Dodano 2 minut temu:
Gusq napisał:
Np ze mną
Dokładnie tak. Ale to to akurat była łatwizna. :]
Nemezis napisał:
zapamiętam, żeby nie przyznawać się do swojego imienia przy tobie
:hahaha: Czy ja jestem taka straszna? ;)
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Wto 20:51, 04 Maj 2010
To tu się uchowali jeszcze tacy, co to nie wiedzą, jak się nazywam?
Lesio, to brzmi strasznie fajnie. Czemu ja nie mam w pobliżu żadnej wioski z paleolitu? Tylko jakiś cmentarz rosyjski i wille żydowskie... :(
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Tylko jakiś cmentarz rosyjski i wille żydowskie...
to też ciekawe.
u mnie jest najbliżej z ciekawych rzeczy pole kapusty.
Dodano 28 sekund temu:
Shitzune napisał:
To tu się uchowali jeszcze tacy, co to nie wiedzą, jak się nazywam?
Joanna, prawda? ;)
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Wto 20:59, 04 Maj 2010
słaby odcinek, ale tekst Housa do Cuddy na końcu - nieziemski :mrgreen:
Laba od piatku a jutro muszę wstać na ósmą... :?
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Wto 21:00, 04 Maj 2010
u mnie jest najbliżej z ciekawych rzeczy pole kapusty.
A u mnie... W mojej wsi zabitej dechami nie ma nic ciekawego, ale w promieniu 5 km znajdują się: resztki żydowskich macewów, mini kopiec Koścuszki, pomnik powstańców z 1863.
W Warce to wiadomo, muzeum Puławskiego, cmentarz żydowski.
maria lucie, wiesz, nie tak daleko ode mnie są Studzianki Pancerne. Akurat Tobie powinno się to z czymś kojarzyć. :>
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Wto 21:05, 04 Maj 2010
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
maria lucie, wiesz, nie tak daleko ode mnie są Studzianki Pancerne. Akurat Tobie powinno się to z czymś kojarzyć.
łaaał.
ej, ale Ty mnie naprawdę chyba śledzisz, ile o mnie wiesz :shock:
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Wto 21:07, 04 Maj 2010
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Wto 21:09, 04 Maj 2010