Jednak? Będę miała niespodziankę? :D
Tylko tego drugiego jestem pewna, bo mam w zwyczaju czytać ostatnią stronę ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 20:17, 05 Maj 2010
Dobra, kochani, ja też juz zmykam, bo pies wymaga wyprowadzenia :D Do napisania i miłej nocki. Maturzystom powodzenia na angielskim :P
*zmacuje Nem na dobranoc*
polecam Ci serię Krajewskiego o Eberhardzie Mocku (te wszystkie "cośtam w mieście Breslau" Razz ) - uważam, że są jeszcze lepsze Smile
A ja się nie zgadzam zdecydowanie. Klimat może i fajny, taki "brudny" ale jeśli uważasz, że książki powinny być w miarę logiczne to nie dla Ciebie. Przeczytałem ze 3 jego książki a w każdej zakończenie było, za przeproszeniem dam, z dupy.
Sro 20:22, 05 Maj 2010
Dzień dobry :) Wszystkim.
Właśnie skończyłam swoje dzieło i mogę z powiedzieć, że jestem z niego dumna ;o. I wreście powiesiłam portret Lisy.
O czym mowa ? ;>
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sro 20:23, 05 Maj 2010
Teraz czytam tyle książek, że do Millenium wrócę na spokojnie i przeczytam wszystko od początku. Pewnie gdzieś na początku wakacji ;)
Taka już jestem, zawsze staram się wyprzedzić fakty :P
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 20:25, 05 Maj 2010