Lisa Edelstein
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 68, 69, 70 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Aktorzy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i weź tu człowieku patrz i się nie rozpłyń :zakochany:

PostWysłany: Nie 17:51, 16 Maj 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

cudeńko:)

PostWysłany: Sro 8:08, 19 Maj 2010
janeczka85
Stomatolog
Stomatolog

Pochwał: 1
Ostrzeżeń: 1

Powrót do góry

Kocham te zdjęcia (i zazdroszczę jej nóg)...\

PostWysłany: Sro 9:22, 19 Maj 2010
Katia
Patomorfolog
Patomorfolog

Pochwał: 12

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

wyglądają jakby byli parą ;d
to zdjecia bardziej huli ;d

PostWysłany: Sro 11:42, 19 Maj 2010
natalia94
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Może tak, ale Hugh mi się nie podoba ogolony :P I tylko Lisa jest tu warta oglądania :P

PostWysłany: Sro 11:53, 19 Maj 2010
Katia
Patomorfolog
Patomorfolog

Powrót do góry

Gdzie to było i kiedy? Prześliczne są te zdjęcia! I Lisa jak genialnie wygląda, o Boże. :serducho:

--------------------------------------

Lisa's birthday!

Poniżej prezentuję Wam moją wersję życzeń i obecną listę osób chcących się podpisać.
Jeśli Was na niej nie ma, a być powinniście, lub jeśli chcecie się dopisać - czekam na PW do jutra, do wieczora. Do tego czasu możecie też wysyłać wszelkie sugestie co do życzeń - co dopisać, co usunąć, co zmienić.
Wysyłam w piątek z samego rana.

"Lisa, it's your birthday, God bless you this day.
Lisa, it's your birthday - happy birthday, Lisa!"

Dear Lisa,
today is a very important day for you. Because of that, we all wish you "better than your heart desires"! Be always as cheerful as you are. Stay in perfect health. Have a reason to smile in every minute of your life. Let your dreams come true.
And remember that even if you can't feel it, there are dozens of people who support you in everything what you do. All the best!

Love from Poland
Sarah, Gusq, Spiryt, Zoś, Sevir, Nimfka, Doma, Alhambra, Dyzia, yves26, kreta77, Nemezis, kasia

P.S.
Instead of traditional "Happy Birthday" song, we have something special for you: http://www.youtube.com/watch?v=RPpw9sBTyFk

Ostatnio zmieniony przez Sarusia dnia Sro 18:29, 19 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Sro 13:38, 19 Maj 2010
Sarusia
Patomorfolog
Patomorfolog

Pochwał: 14

Powrót do góry

cudne zdjęcia :mdleje: !
świetnie wyglądają, razem.
lecz mimo wszystko wolę Hugh z zarościkiem :mrgreen:
takim jak w serialu ;p
SAM SEX :mrgreen:
a Lisaa ... :D
cóż, nie wygląda na swój wiek ; )

Dodano 7 minut temu:

PS. przesuperaśne życzenia ;*

PostWysłany: Sro 15:19, 19 Maj 2010
Housetka
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Miasto: Gdańsk
Powrót do góry

Sarusia, FOX Upront, wczoraj ;) Życzenia są świetne!
Wersję piosenki bez niczego: http://www.youtube.com/watch?v=RPpw9sBTyFk

Jak Ona idzie :serducho:
"Nice dress Lisa, you always look beautiful"

Link

PostWysłany: Sro 15:39, 19 Maj 2010
DOMA
Lucky Number
Lucky Number

Pochwał: 78

Miasto: Poznań/Londyn
Powrót do góry

zdjęcia śliczne, Lisa przepięknie wygląda, jak zawsze :zakochany: ale mnie również Hju bez zarostu się nie podoba :?

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Sro 16:55, 19 Maj 2010
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

Doma, wielkie dzięki! :jupi:

A co do filmiku - och, jejku. Przepiękna. Jak Ona idzie, jak Ona wygląda! Cudowny uśmiech i to, że nigdy nie ominie wyciągniętej do niej ręki (w sensie, że po autograf).
Oddałabym wszystko, żeby tam być!

PostWysłany: Sro 18:34, 19 Maj 2010
Sarusia
Patomorfolog
Patomorfolog

Powrót do góry

Niniejszym informuję, że życzenia poleciały zarówno mejlem, jak i tradycyjną pocztą ;)

Dzięki za włączenie się w akcję, bez Was nic by z tego nie było! :*

PostWysłany: Pią 21:45, 21 Maj 2010
Sarusia
Patomorfolog
Patomorfolog

Powrót do góry

Przetłumaczyłam ze słuchu pierwszą część tego wywiadu po hiszpańsku, który Toar wrzucił na główną. Wrzucam Wam tu, bo Lisa jest w nim świetna :D Nie bardzo mam czas robić dziś pozostałe dwie części, ale jeśli byście chcieli, mogę się za to zabrać jutro/pojutrze.

(Link do wywiadu na stronie: http://www.housemd.info.pl/news/1629/encuentro-lisa-edelstein.html )

Cytat:
Prowadzący: Witajcie, dziękuję wszystkim za przybycie na to "Spotkanie". Jest to wyjątkowa okazja na spotkanie się z gwiazdą, która pojawia się w telewizorach w waszych salonach, waszych domach i teraz mamy ją tu. Dziękuję za uczestniczenie przez Internet, wysłanie waszych pytań, muszę powiedzieć, że pytania przyszły z Hiszpanii, wiele przyszło z miejsc innych, niż Madryt, ale też z Meksyku, Ekwadoru, Hondurasu, Włoch, Portugalii i Polski. Witaj w Madrycie, witaj "Quatro".

Lisa: Dziękuję.

Prowadzący: Powiedz coś po hiszpańsku :)

Lisa: Mam powiedzieć coś po hiszpańsku? Niemożliwe! (łamanym hiszpańskim:) jestem bardzo, bardzo zmęczona. Zmęczona, nie smutna. Pracuję już od dwóch dni, mówiąc i mówiąc. I odpowiadając wciąż na te same pytania :D Tylko sześć pytań :D

Pytanie z Sali: Jakie to pytania?

Lisa: Dobra, powiem wam, o co nie pytać :D Masz coś wspólnego z postacią, którą grasz? Nie pytajcie o to :) Czy myślisz, że House i Cuddy się zejdą? Nie pytajcie. Czy chcę reżyserować. Nie pytajcie. Jak sądzę - skąd wziął się tak wielki sukces "House'a". Nieważne. No, to co chcecie wiedzieć? :D

Prowadzący: No, to zaczynamy od pierwszego. Które w zasadzie jest drugim, bo spójrz, jak brzmi pierwsze: "Związek pomiędzy Cuddy i Housem…", a więc nie. :D Drugie…

Lisa: Przykro mi. Błagam, coś innego!

Prowadzący: W Hiszpanii mówimy, że dawne miłości znaczą więcej, niż obecne. Sądzisz, że relacja Cuddy z Housem potrwa dłużej od tej z Lucasem?

Lisa: Relacja Cuddy z Housem jest dobrze zbudowana, ponieważ znają się od dawna, od dwudziestu lat. Ale sądzę, że jej związek z Lucasem jest dla niej ważny, żeby mogła ruszyć dalej ze swoim życiem. Można na nim polegać, jest stały, miły, przewidywalny i może z nim codziennie uprawiać sex :D Ale nie wiem, kiedy robisz listę tego, czego byś chciała i ktoś pasuje do tej listy, nie oznacza to koniecznie, że to jest osoba, z którą naprawdę możesz być. Ale tak myśli Cuddy. Jest zakochana w Housie, ale ich związek jest skomplikowany, a Lucas opiekuje się jej dzieckiem i sypia z nią. :D

Głos z Sali: Ale tylko przez dwie minuty! :D

Lisa: Raz się zdarzyło! :D Dajcie mu trochę zaufania, jestem pewna, że wiele razy było w porządku! Inaczej nie trzymałaby go w domu :D Wierzcie bardziej w Cuddy :D

Prowadzący: Co czyni House'a seksowniejszym, jego inteligencja, czy jego niebieskie oczy?

Lisa: Powiedziałabym… trudny wybór… :)

Prowadzący: Ja nie mam niebieskich oczu, więc możesz powiedzieć, że inteligencja :D

Lisa: Żeby ci nie było przykro? Myślę, że czasami ktoś ma piękne niebieskie oczy, ale kiedy w nie patrzysz, nie widzisz niczego… więc inteligencja liczy się bardziej, niż oczy. Więc wygrywasz ;)

Prowadzący: Dziękuję :) Przykro mi za wszystkich, którzy nie są inteligentni :P
Jakie masz plany po zakończeniu serialu? Czy jest możliwość zrobienia kinowej wersji "House'a"?

Lisa: Nic nie słyszałam o filmie. Ale wy wiecie różne rzeczy przede mną ;) Chciałabym więcej pracować w telewizji, chciałabym zrobić dobry serial, dobry film, dla mnie liczy się to, żeby to był dobry projekt, dobra historia - wtedy jestem szczęśliwa. Nie ma niczego konkretnego, są pomysły z pewnymi osobami, to co chcę robić - to pracować.

Prowadzący: Czy uważasz, że lepiej jest pracować w telewizji, niż w amerykańskim kinie? Że scenariusze seriali telewizyjnych są lepsze od filmowych?

Lisa: Czasami tak. Ale to ma wiele wspólnego z samym procesem. Kiedy grasz w filmie, przychodzi do ciebie scenariusz i go czytasz, sam film obejrzysz dwa lata później. Więc jest to coś zupełnie innego. Bo w grę wchodzą duże pieniądze i każdy chce wtrącić swoje trzy grosze do projektu. Dla odmiany w telewizji proces jest dużo szybszy. Od scenariusza do ekranu to czasami kwestia trzech, czterech tygodni i można utrzymać jakość, która jest w scenariuszu. Dlatego w telewizji jest dużo więcej możliwości zrobienia czegoś porządnego. Jednak w telewizji jest mniej pieniędzy. Jest bardzo dużo dobrych filmów na świecie, których nie widzieliśmy, bo nie mają dobrej dystrybucji, albo nie ma "wielkiego" nazwiska związanego z jego produkcją. Z mnóstwa powodów filmom jest ciężko.

Prowadzący: Przygotowaliście pytania? Jeszcze jedno ode mnie i je zadacie. Bo wiem, że zabijecie mnie, jeśli ich nie zadacie. Porozmawiajmy o pocałunku. Trudno było się całować z Hugh Lauriem?

Lisa: Łatwo? Trudno?

Prowadzący: Ty mi powiedz. Mieliście dużo czasu, żeby go nakręcić? Mieliście określony czas?

Lisa: Nie było problemów ;) Ale o którym pocałunku mówimy? Były dwa pocałunki, jeden rok temu, ale tobie chodzi o ten drugi, który był nieco bardziej…

Prowadzący: Mowa o tym, w którym gryziesz Hugh Laurie w dolną wargę ;) To jest pocałunek!

Lisa: Nie wiedzieliśmy, ile ma trwać, ale wiedzieliśmy co mamy robić - zaczynało się w korytarzu, potem opierałam się o drzwi, na koniec zdejmowałam bluzkę ;)

Prowadzący: Ja szukałem pilota i udało mi się nagrać końcówkę ;)

Lisa: Nieźle :P Mieliśmy dwie wersje. Była wersja, w której on… nie pamiętam dobrze… Były chyba trzy wersje… Wiem tylko, że był tam Hugh i zaraz byłam bez bluzki :P Ale grałam!

Prowadzący: Kto ma pytanie?

Dziewczyna: Widzimy się już drugi raz :) Gdybyś miała okazję zagrać inną postać poza Cuddy, w jakimś filmie lub serialu telewizyjnym, co byś wybrała?

Lisa: Mówimy o serialach, które naprawdę istnieją? Chciałabym zagrać w "Soprano", ale kogo… postać graną przez Edith Falco, ze względu na wybory, których dokonuje.

Autor postu otrzymał pochwałę.

PostWysłany: Sob 18:21, 22 Maj 2010
Katia
Patomorfolog
Patomorfolog

Powrót do góry

Katia bardzo dziękuje za przetłumaczenie :*

cudo zwane banerkiem od sinaj :)

PostWysłany: Sob 19:25, 22 Maj 2010
zoś
Rezydent
Rezydent

Pochwał: 4

Powrót do góry

Katia napisał:
ale jeśli byście chcieli, mogę się za to zabrać jutro/pojutrze.

jasne że chcemy ! tzn. na pewno ja !! :mrgreen:
genialny wywiad ...
szkoda że nie pokazali tego w odcinku o czym mówi Lisa ;P

PostWysłany: Sob 21:02, 22 Maj 2010
Housetka
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Miasto: Gdańsk
Powrót do góry

Katia, o Boże. Kocham Cię!
Przetłumacz w wolnej chwili resztę, co? Błagam. Bo wywiad jest genialny.
Uśmiałam się już na samym początku i w tym stanie trwałam do końca.

Z każdym wywiadem, z każdym filmikiem i zdjęciem utwierdzam się w przekonaniu, że uwielbiam tę kobietę. Że jest fantastycznie inteligentna i dowcipna. Że lepszej idolki nie mogłam sobie wybrać ;)

Co do "widzimy się już drugi raz" - au. Tego chyba nigdy nie przeboleję.
Od dzisiaj oszczęszam i lecę w wakacje (no, może w przyszłe, bo do tych nie zdążę. Albo raczej za 10 lat) szukać Lisy.
Ostatnio szukałam jej na Google Earth :lol:

PostWysłany: Sob 21:13, 22 Maj 2010
Sarusia
Patomorfolog
Patomorfolog

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Aktorzy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 68, 69, 70 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90  Następny
Strona 69 z 90

Skocz do: