Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 645, 646, 647 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wróciłam z obiadku. :)

JigSaw napisał:
Cytat:
Wiesz, w sumie i racja. Tylko chodziło mi o to, żeby się jakoś fair wobec matematyczki zachować. Kobicina z dobrego serca zgodziła się to przełożyć, chociaż jej to było nie na rękę, a tu taką manianę odwalają. Rolling Eyes

Jest koniec roku szkolnego, więc szybko kobieta zapomni...

Wiesz, ona nie jest taka, żeby się mścić, Chodzi mi o odrobinę ludzkiej przyzwoitości.

Miałam w podstawówce jedną taką anglistkę. Wredna, że szok, stara panna, jak się uwzięła na kogoś to już umarł w butach. No i jednego pięknego dnia robiliśmy jakieś ćw. Kazała czytać je na głos. Ja czytam, a ona mi się co słowo wcina. To jej się grzecznie zapytałam, czy mogłaby mi nie przerywać. Oj, od tamtego momentu tak próbowała mnie kosić... Na koniec podstawówki brakowało mi 1 oceny do stypendium: ze wszystkiego 5, a z ang - 4. Co gorsza uczyła mnie też przez całe gim. Normalnie szło się załamać. :roll:

jeanne napisał:
Wiolka w gimpie raczej też się powinno dawać robić animacje, ale nie wiem jak, dla mnie to czarna magia O.o

Da radę, ale gap jest wredny i nawet jeśli robisz wszystko wg tuta, to wywala c błędy. :/ Jeśli już robię animacje w gimpie, to w większości 'ręcznie', czyli klatka po klatce. Najlepiej wychodzą w ten sposób jakieś przejścia, czy efekty typu deszcz/śnieg. :)

jeanne a tak w ogóle to przyjmij spóźnione życzenia z okazji imienin. Najlepszego! :*

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Wto 12:17, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

hattrick normalnie powiadasz :wink: To ja już chyba wolę być tą gwiazdą disco, przynajmniej w remizach wszystkie dziewoje byłyby moje :twisted:

Cytat:
Bezwstydna powiadasz? To chyba obejrzę, bo nie mogę się do tego zebrać ;/

Bezwstydna w innym znaczeniu tego słowa, obejrzysz to sama zobaczysz :hahaha:
I wcale moja klata nie była z fotoszopa, jest jak najbardziej prawdziwa...każdy mięsień, każdy muskuł..wszystko sam real!
TO teraz powiedz nam siostro jeanne kto sobie biust powiększa PSem :>

Cytat:
Niech to dunder świśnie Confused Znowu się wzruszyłam, oglądając film o umieraniu mdleje

Jaki film ?

wiola jakiś krwawy mściciel CI się trafił, jakbym ja był nauczycielem to codziennie wybierałbym sobie inną ofiarę do poniżania i wyżywania się...Bo tak cały czas na jednej osobie z czasem mogłoby się znudzić
:hahaha:

So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.

PostWysłany: Wto 12:25, 25 Maj 2010
JigSaw
Diabetolog
Diabetolog

Pochwał: 30

Miasto: Miasto Grzechu
Powrót do góry

Cytat:
Da radę, ale gap jest wredny i nawet jeśli robisz wszystko wg tuta, to wywala c błędy. :/

U mnie szybciej się włączał photoshop niż gimp dlatego bawię się z tym pierwszym ;) I w sumie dla mnie PS jest bardziej przejrzysty i taki mniej skomplikowany niż Gimp O.o
A dziekuję, dziękuję :*

Cytat:

TO teraz powiedz nam siostro jeanne kto sobie biust powiększa PSem chtry

Bracie Jigu, aż tak dobra w foto szopie nie jestem. :hahaha: To, że ty sobie pewne rzeczy powiększasz nie znaczy, że ja też :hahaha: Moje to czysty natural. Edyta zaświadczy :D

PostWysłany: Wto 12:29, 25 Maj 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

JigSaw napisał:
hattrick normalnie powiadasz To ja już chyba wolę być tą gwiazdą disco, przynajmniej w remizach wszystkie dziewoje byłyby moje

no, skoro tak twierdzisz... Każdy woli co innego :roll:

JigSaw napisał:
Jaki film ?

"Choć goni nas czas". Nie wybitny, ale jam delikatne dziewczę.

Dodano 2 minut temu:

Tak do mnie dotarło - kurczę, jak ta Cuddy w końcówce 5x23 stęka. :shock: Pfff.

PostWysłany: Wto 12:32, 25 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41

Powrót do góry

JigSaw napisał:
jakbym ja był nauczycielem to codziennie wybierałbym sobie inną ofiarę do poniżania i wyżywania się...Bo tak cały czas na jednej osobie z czasem mogłoby się znudzić

No nie? A ta taka monotematyczna była. ;) A wyobraź sobie, jakie używanie mieli na niej uczniowie, jak wpadła z (to już wersja kochanych uczniów) jakimś kierowcą tira. :hahaha: W rzeczywistości z gościem, który był przewodnikiem każdej większej wycieczki szkolnej. :lol:

JigSaw napisał:
TO teraz powiedz nam siostro jeanne kto sobie biust powiększa PSem

:shock: Zaczęło się od klat i biustów... Strach pomyśleć, co bd dalej... ;)

jeanne napisał:
I w sumie dla mnie PS jest bardziej przejrzysty i taki mniej skomplikowany niż Gimp

Wiesz co, a dla mnie odwrotnie. :) Ale fakt, jak odpalam gimpa, to idę sobie zrobić herbatkę... ;)

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Wto 12:38, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Tak do mnie dotarło - kurczę, jak ta Cuddy w końcówce 5x23 stęk

:hahaha: :hahaha: Uważasz, że przesadziła? :D

PostWysłany: Wto 12:39, 25 Maj 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

hattrick napisał:
ak do mnie dotarło - kurczę, jak ta Cuddy w końcówce 5x23 stęka.

Może to tak dla jasności przekazu. :hahaha:

PostWysłany: Wto 12:42, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

jeanne napisał:
Uważasz, że przesadziła?

no sorry, ale dla mnie z tego wynika, że chyba przez jakieś 20 lat nie mogła się... wyżyć seksualnie. :? Albo House jest taki dobry i działa na nią... intensywnie.

wiolka17 napisał:
Może to tak dla jasności przekazu.

Albo Lisę E. poniosło :shock:

PostWysłany: Wto 12:45, 25 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
A wyobraź sobie, jakie używanie mieli na niej uczniowie, jak wpadła z (to już wersja kochanych uczniów) jakimś kierowcą tira.

My ostatnio mieliśmy zastępstwo z nasza byłą nauczycielką angielskiego. Z racji tego, że ocen nam wstawić nie mogła, a była beznadziejnie okropna, to jak nam rozdała kartki, które mieliśmy "wypełniać", to 3/4 klasy zrobiło z nich samoloty i rozpętała się wojna, którym głównym celem była własnie owa nauczycielka. Zemsta jest słodka :hahaha:

Ale mówiąc o nauczycielach, jestem w szoku! (nie dlatego, że nasza wice dyrektorka jest taka głupia, że za każdym razem, gdy nie mamy lekcji, załatwia nam zastępstwo, chociaż jest to na pierwszej lub ostatniej lekcji). Stosuje chyba jakąś dietę cud, albo zmniejszyła sobie żołądek, bo powiadam wam! Nogi już jej nie wypływają z butów i mieści się w drzwiach i wygląda normalnie :shock: :shock: musimy jej zmienić przezwisko ;(
Cytat:
Strach pomyśleć, co bd dalej... Wink

To nie moja wina, że Jig myśli, że Derek z Chirurgów jest fotoszopowany!
Cytat:
Ale fakt, jak odpalam gimpa, to idę sobie zrobić herbatkę... Wink

Nie mam nerwów dobrych do takich programów O.o CHociaż robienie animacji dało mi +10 do cierpliwości :hahaha:

PostWysłany: Wto 12:46, 25 Maj 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

hattrick napisał:
wiolka17 napisał:
Może to tak dla jasności przekazu.

Albo Lisę E. poniosło

...albo aż tak wczuła się w rolę.
...albo hattrick, użyję modnego po ost. odc. Housa słowa, to Twoja HALUCYNACJA. :hahaha:

PostWysłany: Wto 12:47, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Albo House jest taki dobry i działa na nią... intensywnie.

Osobiście wolę myśleć o tej wersji :hahaha:

PostWysłany: Wto 12:48, 25 Maj 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Osobiście wolę myśleć o tej wersji

a ja nie :X bo to by na mnie źle wpłynęło.

wiolka17 napisał:
...albo hattrick, użyję modnego po ost. odc. Housa słowa, to Twoja HALUCYNACJA.

że niby w głębi duszy pragne usłyszeć, jak Lisa E. stęka? O tym nei pomyślałam.

wiolka17 napisał:
...albo aż tak wczuła się w rolę.

bardzo prawdopodobne. :lol:

PostWysłany: Wto 12:53, 25 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

jeanne napisał:
jak nam rozdała kartki, które mieliśmy "wypełniać", to 3/4 klasy zrobiło z nich samoloty i rozpętała się wojna, którym głównym celem była własnie owa nauczycielka. Zemsta jest słodka

Ooo, ciekawie.

U nas mamy taką fizyczkę, trochę jej brakuje do emerytury, która wygląda jak Kopernik, dokładnie tak ma włosy ułożone! (http://www.pta.edu.pl/orion/news/11208/kopernik9.jpg ). Kiedy stawała w drzwiach, pod jego portretem, to brechtaliśmy. Dodatkowo na cały rok szkolny miała tzw. 'mundur', tj. komplet spodnie + żakiet i nic innego. Przychodzę we wrześniu, mija mnie jakaś odpicowana babka, rurki, modny sweterek, itd., odwraca się, ja patrzę, a to ona. Kopara mi do ziemi opadła. Koleżanka się mnie pyta:
- Widziałaś to?
Ja: - No...
- Jak myślisz, co jej się stało?
Ja :- Nie wiem, chyba wreszcie dostała dodatek pielęgnacyjny... :hahaha:

jeanne napisał:
CHociaż robienie animacji dało mi +10 do cierpliwości

Oj, coś w tym jest. Pamiętam, jak uczyłam się poruszać w gimpie. Nie miałam jeszcze stałego dostępu do neta, a pewna kochana osoba, owszem, ściągnęła mi gimpa, ale bez samouczka. Przez kilka pierwszych dni myślałam, że rzucę klawiaturą w monitor. Teraz już jest lepiej. ;)

Dodano 2 minut temu:

hattrick napisał:
wiolka17 napisał:
...albo hattrick, użyję modnego po ost. odc. Housa słowa, to Twoja HALUCYNACJA.

że niby w głębi duszy pragne usłyszeć, jak Lisa E. stęka? O tym nei pomyślałam.

Coś w ten deseń. Poproś jeanne, niech Cię zanalizuje, w końcu to ona jest tutaj psychiatrą. :mrgreen: Albo ew. przydałby się Wilson... :hmmm:

PostWysłany: Wto 13:02, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

:hahaha: I wiecie co? Nolan rulezzzz xD Zrobię z nim animacje, bo to złoty chłopak po prostu xD

Dodano 1 minut temu:

wiolka17 napisał:
Coś w ten deseń. Poproś jeanne, niech Cię zanalizuje, w końcu to ona jest tutaj psychiatrą. Albo ew. przydałby się Wilson...

O! To się zaczyna układać w całość!
Wilson ładnie śpiewa, House ślicznie krzyczy, Cuddy jest mistrzynią stękania - i mamy mojego ulubionego Hudsona!

PostWysłany: Wto 13:04, 25 Maj 2010
hattrick
Fikopisarz Miesiąca
Fikopisarz Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Nolan rulezzzz xD Zrobię z nim animacje, bo to złoty chłopak po prostu xD

:hahaha: Hatt, czyżbyś zaczęła zbierać fundusze na wyjazd do Mayfield? :> ;)

PostWysłany: Wto 13:05, 25 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 645, 646, 647 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny
Strona 646 z 899

Skocz do: