OMG ale świetne zdjęcie!! :) Umarłam :) Albo Lisa obcięła włosy albo co bo jakoś in aczej wygląda :) nie wiem może mam jakieś omamy :) Czemu ten 7 sezon dopiero we wrześniu!! nie wytrzymam :twisted:
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć " Wysłany:
Sob 14:18, 10 Lip 2010
LoveMeDead, to jest fan made i wycinki są z jakiś starszych zdjęć ;) Tak czy inaczej, wyszło genialnie! Mam nadzieję, że we wrześniu Hugh z Lisą pojawią się na paru okładkach...
zamurowało mnie na tym zdjęciu :mdleje: , taka władza Cuddy nad House'em :twisted:
genialne! :mrgreen:
ale mam pytanie - to była jakaś sesja specjalna, czy wklejone ich postacie z osobna ... ;> ??
Zwykły fotomontaż. Twarz House'a wycięta z tego zdjęcia Hugh "z balonem", a LE też pewnie z jakiejś sesji. Wystarczy popatrzeć na jej kształty - ma zdecydowane braki zarówno z tyłu jak i z przodu. :>
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pią 23:27, 13 Sie 2010
Ojaaa.. To trzeba obejrzeć, a jak ktoś nie lubi Simpsonów to zasłonić oczy i nasłuchiwać, nasłuchiwać aż wreszcie usłyszymy ten kojący głos.. Mrrr.
_________________ Dr Wilson: „O, House, twe wspaniałe imię / Zawróci w głowie każdej dziewczynie.” Nieźle jak na 82 lata. Kazała mi to oddać swojej prawdziwej miłości.
Dr House: Co mogę powiedzieć? Bezzębne kobiety mnie kręcą. Wysłany:
Pon 23:49, 16 Sie 2010
Artykuł nt. Hugh na stronie ( http://www.housemd.info.pl/news/1973/meki-doktora-housea.html ) w sumie mnie nie zaskoczył, ale na swój sposób zdziwił. Człowiek, który tyle osiągnął, jest znany, zarabia krocie, oglądają go miliony ludzi, nie wierzy w swoje możliwości... Dalej mówi, że się do tego nie nadaje, itd. Rany. Poważna deprecha, perfekcjonizm, skromność? Po prostu jakoś ciężko nawet napisać coś sensownego na ten temat, bo po głowie kołaczą się różne myśli.
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Wto 15:44, 24 Sie 2010
Gość ma jednak coś z Housa...Nigdy nie jest z siebie zadowolony,utalentowany pesymista... dlaczego?hmmm...może go zapytać?. :]
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet'' Wysłany:
Wto 15:52, 24 Sie 2010
A ja mam coś z innej półki. Może Emma i Hugh wyglądają razem świetnie (w końcu kiedyś byli razem), ale Hugh ma Jo Green, bo Emma to nie wiem, no i został "cichy romans" z dr Cuddy:)
a no i tak, można spotkać jeszcze na planie sex i drugs:)
noszę się z zamiarem obejrzenia tego filmu, polecam wszystkim, bo oglądając spoilery, może byc naprawdę ok:)
Rozkład miejsc na Emmy (pierwszy rząd, więc będą dobre ujęcia :lol:):
I teraz pytanie... Kto będzie Jego osobą towarzyszącą? House nie został nominowany, więc obsady raczej nie będzie, a przecież Hugh musi mieć jakieś wsparcie!