Z polskiego lubię literaturę, gramatyka to dno jak dla mnie. Historia lubię i umiem, angielski nie lubię ale jakąś czwórkę mam. Z matmy mam dobre oceny, lubię ale bywa męcząca. Z fizyki mam dobre oceny, nieuczę się wogóle i nawet darzę sympatią. Chemia fajny przedmiot ale czasami trzeba coś przykuć.
Pa pa Zaneta94
Ostatnio zmieniony przez lesio dnia Pon 16:42, 16 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
Pon 16:37, 16 Mar 2009
Jeanne, los ToAra w Twoich rękach :mrgreen: Wystarczy, że ładnie wypiszesz żółte papiery i po kłopocie! Nie mówiąc już o tym, że przejazdy PKP i PKS będzie miał za friko :mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Pon 16:42, 16 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
Forumowy psychiatra powiada, że ToAr znowu nawraca się na bardzo zÓą drogę i wszystkie objawy świadczą o tym, że niedługo będzie musiał wrócić za kratki
to ja już nic nie napiszę, o!
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 16:42, 16 Mar 2009
Rocket to jest evil plan :twisted: Chociaż, czy ja jestem taka miła żeby mu załatwić darmowe przejazdy? *myśli*
ToAr to jest zemsta, za to, że mnie nie zbanowałeś, sasas :twisted:
A jak nie skończysz, to tym bardziej Cię wyślę :twisted:
I tak odbiegając od tematu, dzisiaj House o 1? Bo nie wiem, o której wstać żeby ściagnąć :? i czy ktoś wie
Pon 16:49, 16 Mar 2009
Pon 16:56, 16 Mar 2009
ToAr wszystko zależy od tego, czy mnie przestanie boleć, bo jeśli nie i do tego dojdzie niewyspanie, to jutro biada moim nauczycielom. Będę wredniejsza i bardziej zgryźna niż zazwyczaj.
Ouchh. Kto mi da 1500 złotych na tego kota? Bo się na niego napaliłam ^^
T. ja będe grzeczna, bo idę spać! :D
Pon 17:05, 16 Mar 2009
Hello :* sory, że się wczoraj zabrałam bez pożegnania, ale net mi padł :? wpadałam tylko poinformować, że jeszcze żyję :]
i lecę na obiadek, jeśli jak wrócę net jeszcze będzie to się zapewne odezwę...
Witam Szanowną Społeczność:)
Na wfie oczywiście zrobiłam sobie krzywdę, więc kuśtykam. Koleżanka moja kochana zrobiła mi dziś dzień teletubisia i cały czas mnie tuliła - przekazywanie pozytywnej energii poprzez uścisk naprawdę działa! :) Zaś moja przyjaciółka mnie dziś futrowała, tzn. karmiła - i obiadek był i kanapeczka i herbatka;)
No i ogólnie wciąż smutna jestem, ale nie daję się! ; )
Ach i rodzinka mi kupiła walizę na kółkach (już na urodziny;)), cobym mogła wszystkie rzeczy do domu wozić :D A ja sobie butki kupiłam;)
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Pon 18:48, 16 Mar 2009
Hej :*
To nie do wiary, ale uczę się. Historii. Powiedziałam sobie, że kolejnego stresu przed pytaniem nie zniosę.
Ewel, jakie butki?
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 18:50, 16 Mar 2009