Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 424, 425, 426 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cóż, do dziś cieszyłam się, że młodzież idzie do szkoły. Właściwie to dalej się cieszę, tylko gdyby ta młodzież jeszcze mogła jeździć innym, autobusem niż ja :roll:
Wczorajszy dzień zaczął się kiepsko, z minuty na minutę było coraz gorze, aż skończył się naprawdę tragicznie. No jak się wali, to wszystko naraz. Dziś teoretycznie nie może być już gorzej, w związku z powyższym miałam tylko jedno marzenie - żeby rozjechał mnie samochód.

PostWysłany: Sro 8:18, 01 Wrz 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

dzień dobry!
cała młodzież idzie do szkoły, a uczniowie Witkacego są zmuszeni czekać do 17 na rozpoczęcie, hihihi.
mam nadzieję, że do tego czasu przestanie padać....

PostWysłany: Sro 9:10, 01 Wrz 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry

No proszę, najwyraźniej 1. września jest dostępny tylko i wyłącznie dla uczniów, bo ponad pół godziny stałam na przystanku, a każdy przejeżdżający autobus olewał mnie metaforycznie i dosłownie. A jeszcze obok przy składzie drewna stali panowie robotnicy i patrzyli na mnie jak na sierotę bożą, bo nie machałam na niektóre (na pksy nie macham, bo wiem, że z założenia się nie zatrzymają... okej, jednego autobusu się przestraszyłam i nie zamachałam). Wniosek: z Michałowa do Warszawy dostać się dziś nie sposób. Wróciłam do domu i grzeję się właśnie w ciepełku. Jutro zrobię podejście drugie, o ile przestanie padać.

alhambra napisał:
w związku z powyższym miałam tylko jedno marzenie - żeby rozjechał mnie samochód.

Dzień dobry, jesienna chandro!
Chyba czas założyć Klub Hałsiątek Cierpiących z Powodu Jesiennej Depresji.
A ja proszę o reaktywację Hałsiątek Których Nie Stać Na Rutinoscorbin, bo już kicham i prycham.

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 9:10, 01 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune Niestety moja depresja nie ma wymiaru jesiennej, latem jest taka sama :( Co do chandry to niestety nie wynika ona z kiepskiego nastroju tak po prostu. Splot okoliczności nie mógł być gorszy ostatnio i na razie muszę przetrawić pewne informacje, a potem się z nich otrząsnąć, a to potrwa przy tym stężeniu złych wieści.

PostWysłany: Sro 9:29, 01 Wrz 2010
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Witam serdecznie wszystkie dzieci te wyrośnięte i te nie do końca! :] Ja już po 1 dniu szkoły,wiem jakich mam nauczycieli przynajmniej mniej więcej i jakie mam lekcje.6 polskich,2 geografie,2 fizyki i 3 wf-y,czy to nie aby przesada?Świat oszalał a ja mam fatalny humor :cry:.Mogę mieć tylko nadzieje,że przetrwam!Choć optymizmem napawa mnie tylko myśl:do 21 września,potem z górki co tydzień! :mrgreen:

Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki
Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d
Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D
''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet''

PostWysłany: Sro 9:59, 01 Wrz 2010
Nika603
Laryngolog
Laryngolog

Pochwał: 2

Miasto: Pszów
Powrót do góry

Shitzune napisał:
Chyba czas założyć Klub Hałsiątek Cierpiących z Powodu Jesiennej Depresji

Zgadzam się, zgadzam.

PostWysłany: Sro 10:17, 01 Wrz 2010
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

maria lucie napisał:
dzień dobry!
cała młodzież idzie do szkoły, a uczniowie Witkacego są zmuszeni czekać do 17 na rozpoczęcie, hihihi.

:shock:

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Sro 10:21, 01 Wrz 2010
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Nika603 napisał:
6 polskich,2 geografie,2 fizyki i 3 wf-y,czy to nie aby przesada?

zgadzam się, dwie geografie to o dwie za dużo. reszta mnie jakoś nie przeraża.

Dodano 1 minut temu:

lesio, grono pedagogiczne najwyraźniej zauważyło, że niewyspany uczeń to zły uczeń.
szkoda, że lekcje są po ludzku na ósmą...

PostWysłany: Sro 10:31, 01 Wrz 2010
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry

Witam wszystkich, właśnie wróciłem nie dawno z rozpoczęcia i przyznam szczerze, że rok zapowiada się ciekawie i ciężko :)

PostWysłany: Sro 10:40, 01 Wrz 2010
joker508
Dermatolog
Dermatolog

Powrót do góry

maria lucie, u was tak zawsze. Macie odrobinę dłuższe wakacje ;) Gorzej, że z zakończeniem roku szkolnego też musicie czekać.

joker508, która klasa?

Kocham to: http://komixxy.pl/243695/Odruch-jednak-jest-warunkowy-

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 10:47, 01 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Boże, miałam dzisiaj okropny sen.

Śniło mi się, że na wolności grasował wąż, który miał śmiertelny jad. Oczywiście mnie ukąsił, wiedziałam, że umrę, więc cały sen opierał się na tym, że szukałam telefonu, żeby zadzwonić do mamy i się pożegnać. :-( Potem okazało się, że panuje epidemia dżumy [to chyba przez naszą wczorajszą rozmowę o lekturach i ulubioną książkę Shee]; wszędzie leżało pełno zdechłych stworzeń. Potem wspinałam się na trakcję kolejową i odcięło mi palce, spojrzałam w dół, a tam nie tylko moje... :roll: Zagapiłam się i wpadłam bo jakiejś obrzydliwej cieczy, która jak się potem okazało, była rakotwórcza. Generalnie cały sen opierał się na tym, że nadchodził koniec świata, a ja za wszelką cenę chciałam się pożegnać z rodziną.

PostWysłany: Sro 10:49, 01 Wrz 2010
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

Shitzune napisał:
joker508, która klasa?

Pierwsza liceum ;)
Mój nowy wychowawca jest najlepszym i najbardziej szanowanym profesorem w szkole, a wykłada one chemię :)
Mój kierunek to Biol-Chem :)

PostWysłany: Sro 10:49, 01 Wrz 2010
joker508
Dermatolog
Dermatolog

Powrót do góry

Hej wam ludzie... Jestem przeszczęśliwa,bo mogłam sobie na nią popatrzeć jakąś minutę,może dwie. Śliczna jest...I ten uśmiech piękny...

PostWysłany: Sro 10:50, 01 Wrz 2010
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Miasto: Kalisz
Powrót do góry

Juniuś, o rany. Nienawidzę takich snów, ostatnio miałam taki, że obudziłam się zapłakana, bo był nieco masakryczny. :roll:

joker508, zazdroszczę. Jakbym miała jeszcze raz iść do liceum (brrr), to też bym wybrała biol-chem.

PostWysłany: Sro 10:56, 01 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Shitzune napisał:
joker508, zazdroszczę. Jakbym miała jeszcze raz iść do liceum (brrr), to też bym wybrała biol-chem.

A na jakim kierunku sie znalazłaś ?
Nie wiem czy jest czego zazdrościć bo nauki jest w cholerę, do tego trafili nam się najbardziej wymagający nauczyciele, ale mam nadzieje, że to przyniesie duże i widoczne efekty :)

PostWysłany: Sro 10:58, 01 Wrz 2010
joker508
Dermatolog
Dermatolog

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 424, 425, 426 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636  Następny
Strona 425 z 636

Skocz do: