Informuję, że do weekendu zostały jeszcze (niecałe) 2 dni. Jeśli ktoś studiuje to, co ja, tam, gdzie ja - 6 godzin :mrgreen: Aby miło przeżyć te ostatnie chwile męki: szklanka ciepłej kawy i odrobina muzyczki dla każdego!
Korzystam z zaproszenia i rozpoczynam nowy dzień przywitaniem się w Rozmowach w T(ł)oku. Niestety jestem w podobnej sytuacji co rocket queen i zaraz zmykam na uczelnię :(
Dzień dobry potworki :*
Chce, żeby ten dzień zakończył się tak dobrze jak zaczął. Ptasie mleczko do łóżka i fakt, że nie muszę człapać na nogach do szkoły, tylko mnie brat odwiezie (mówiłam już, że jest kochany?) wprawiły mnie w iście diabelski nastrój :twisted: Nawet perspektywa 4 jedynek, którę mam szansę dzisiaj zdobyć mnie nie przeraża :] Ha!
*częstuje się kawą i słucha piosenki*
Na mnie niestety czeka jeszcze 13 godzin lekcyjnych w tym 5 sprawdzianów i 3 pytania. Ale dzisiaj i tak życie jest piękne :]
Dodano 59 sekund temu:
Hej Syśka :*
Hej Athreas :* Witamy w naszych zÓych progach :twisted: Powodzenia na uczelni :]
dzień dobry, ja też zmykam na uczelnię, byle przeżyć ten dzień ;)
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Czw 9:09, 19 Mar 2009
Dzien dobry wszystkim :mrgreen:
*ziewa*
Ktos widział moje śniadanie?
Nie?
Szkoda...
Bo ja też nie... :roll: :roll:
Ja to sie jednak potrafie ustawić. Wiekszośc zajeć mam o 15... :mrgreen:
tak tak.. a jak zrobi coś zgołą innego to jwsat wredny
ja na 12 idę na uczelnie
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 10:18, 19 Mar 2009
dzień dobry:)
Ja również o 12:00 zaczynam zajęcia, ale trzeba jeszcze dojechać, więc o 11:00 mam skmkę ;)
Udaję się teraz na konsumpcję i będę zmykać. Nad morzem pogoda jest brzydka - chyba zaraz będzie deszczowo, ponadto ciśnienie jest dobijające, co dokładnie odczuwam :?
Trzymajcie się, do wieczorka, Rozbójnice i Rozbójnicy :* :papapa:
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Czw 10:21, 19 Mar 2009