Czw 15:11, 19 Mar 2009
proste pyanie.. czy ktoś lubi filozofować tak jak ja...
Aaa, w ten deseń. Ja oczywiście doszukiwałam się związku z długopisem :hahaha:
Od czasu do czasu, chyba każdy lubi zamienić się w filozofa :)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 15:13, 19 Mar 2009
Rocket w którymś odcinku Housa była pacjentka, która nie mogła się zdecydować, ja mam to samo :] Ale zagłosuję w Hałupkach, choćbym miała siedzieć do rana i myśleć :P Tylko nie dzisiaj :D
Aaaa! Przypomniało mi się! Na 1000% można sikać na zielono, będąc chorym na dnę moczanową (tzn. przyjmując jakieś-tam leki pomagające w wydalaniu "kryształów" z organizmu).
Arroch, a dlaczego nie? Ja głosowałam, moja lepsza połówka również :D
Jeanne, ta panna miała Zespół Korsakowa - to Ci nie grozi. Relax, take it easy...
Rocket w którymś odcinku Housa była pacjentka, która nie mogła się zdecydować, ja mam to samo
a nie był to pacjent... który dostawał ataków za każdym razem jak miał dokonać wyboru?
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 15:17, 19 Mar 2009
Czw 15:18, 19 Mar 2009
Arroch, fanką tego zacnego zespołu nie jestem, więc raczej na mnie nie licz :lol:
Czw 15:20, 19 Mar 2009
Rocket w którymś odcinku Housa była pacjentka, która nie mogła się zdecydować, ja mam to samo
a nie był to pacjent... który dostawał ataków za każdym razem jak miał dokonać wyboru?
W pierwszej kolejności przyszła mi do głowy taka młoda dziewczyna, która uzależniała przyczyny swojej choroby (wiem, że to trochę nie po polsku) od tego, jaki znak charakterystyczny miała osoba ją egzaminująca (np. gdy stażystka miała koszulkę z wyszytym koniem, to panna mówiła, że spadła z konia), ale o pacjencie z drgawkami nie zapomniałam :D
Zespół Korsakowa pamiętam po zajęciach z "organiki" ;-)
Dodano 1 minut temu:
Arroch, nie planuję wydarzeń tyle miesięcy naprzód ;P (wyjątkiem są koncerty Metallicy i Guns N'Roses :serducho: ) Wiem tyle, że dzisiaj wieczorem wybywam na FAZĘ :D
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Czw 15:24, 19 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
hejka kochani :*
czy wy wszyscy cały dzień w domu siedzieliście, że tyle postów napłodziliście :shock:
Wodzę że o głosowaniu mowa, ja jeszcze nie oddałam głosów, ale obiecuję że zagłosuję :D
Czw 15:24, 19 Mar 2009
myślę, że Taub za bardzo potrzebuje pieniędzy by odchodzić od House'a... zważywszy, że jest skończony jak chirurg plastyczny
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Czw 15:24, 19 Mar 2009
Czw 15:26, 19 Mar 2009