|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 583, 584, 585 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
zaneta94 napisał: |
A to źle? |
wiesz, to ciekawe - kobieta jednocześnie się o mnie martwiła, pytała, czy nic mnie nie boli i czy wszystko w porządku ("jak się zmęczysz, to usiądź, naprawdę") oraz nazywała gamoniem, wieśniarą, bździągwą i waliła tak zboczone teksty, że nie można było ich powtarzać przy innych nauczycielach, bo by ją ze szkoły wywalili za demoralizowanie młodzieży.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Nie 12:10, 12 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | wiesz, to ciekawe - kobieta jednocześnie się o mnie martwiła, pytała, czy nic mnie nie boli i czy wszystko w porządku ("jak się zmęczysz, to usiądź, naprawdę") oraz nazywała gamoniem, wieśniarą, bździągwą i waliła tak zboczone teksty, że nie można było ich powtarzać przy innych nauczycielach, bo by ją ze szkoły wywalili za demoralizowanie młodzieży.
|
Rzeczywiście ciekawe. Moja wfistka z kochanego gimnazjum nie sypała takimi tekstami, była sprawiedliwa, chociaż wiadomo: każdy ma jakiegoś pupilka.
|
|
Nie 12:15, 12 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

Pochwał: 30
Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | wiesz, to ciekawe - kobieta jednocześnie się o mnie martwiła, pytała, czy nic mnie nie boli i czy wszystko w porządku ("jak się zmęczysz, to usiądź, naprawdę") oraz nazywała gamoniem, wieśniarą, bździągwą i waliła tak zboczone teksty, że nie można było ich powtarzać przy innych nauczycielach, bo by ją ze szkoły wywalili za demoralizowanie młodzieży.
|
Po prostu nauczycielka marzeń :]
Muszę już spadać, niestety... Cześć!
|
|
Nie 12:16, 12 Wrz 2010 |
|
BluePoliceBox
Kardiochirurg

Pochwał: 6
Miasto: Wieliczka
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
agawa5 napisał: |
Po prostu nauczycielka marzeń krzywy
Muszę już spadać, niestety... Cześć! |
Dokładnie :] Na razie :papapa:
|
|
Nie 12:19, 12 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
agawa5 napisał: | Po prostu nauczycielka marzeń |
zgadzam się, wszystkie ją kochałyśmy.
"Kajka, co ty robisz? jak nie masz czym piłki odbić, to cyckiem odbij!" :mrgreen:
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Nie 12:20, 12 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja już będę zmykać, pa :papapa:
|
|
Nie 12:29, 12 Wrz 2010 |
|
zaneta94
Grzanka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Czesć małe ludziki. nie ma to jak siedzenie w kompletnie pustym pokoju xD
|
|
Nie 12:53, 12 Wrz 2010 |
|
Korn
Neurolog

Pochwał: 9
Miasto: Mielec/Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Korn, nie ma to jak używanie dywanu jako biurka, bo biurko jest zbyt zawalone jakimiś śmieciami, żeby przy nim usiąść ^^
|
|
Wysłany:
Nie 13:02, 12 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A ja się zastanawiałam, skąd u Was po kilka tysięcy postów... :lol:
|
|
Wysłany:
Nie 13:26, 12 Wrz 2010 |
|
Kaszka
Stażysta

Pochwał: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kaszka napisał: | A ja się zastanawiałam, skąd u Was po kilka tysięcy postów... |
piszemy dużo i nie zawsze na temat, dzięki temu dowiadujemy się o sobie coraz więcej.
już np wiesz, że po moim dywanie są porozrzucane książki, zeszyty, zawartość piórnika, butelka Pepsi, motek kordonka, szydełko, laptop i ja :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Nie 13:29, 12 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune napisał: | Jak dostaniemy go w październiku, to już będzie sukces. |
My dostaliśmy dopiero w październiku. :? W dodatku potem przechodził przeróżne metamorfozy, że tak to nazwę.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 13:38, 12 Wrz 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć! Katar i gardło nie dają odpocząć. Przed chwilą dowiedziałam się że jutro nie idę do szkoły a uczyłam się od rana fizyki i geografii :P Zaraz idę opatulona do dziadka na powtórkę matematyki. A co u Was?
Shee, mam prośbę w sprawie facebooka! Z tymi ustawieniami. Bo znowu mi coś nie idzie :(
|
|
Wysłany:
Nie 13:42, 12 Wrz 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ann, ja od rana grzebię w materiałach na filozofię i czuję, że robię się od tego coraz bardziej sentymentalna, bo wzruszam się odpowiedziami na pytania "czym jest miłość" albo coś w tym stylu.
Shitzune napisał: | Czekam ze zniecierpliwieniem, aż ogłoszą mi mój plan zajęć, ale chyba się nie doczekam. |
to mi przypomina mnie, jak 6 września zastanawiałam się, czy w ogóle kiedykolwiek dostaniemy plan lekcji :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Nie 13:46, 12 Wrz 2010 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, cóż tym razem? Uprzedzam, jeśli znów podasz mi swoje hasło, to nie powstrzymam się i ustawię ci coś zuego na statusie!
Juniuś, cóż, ale i tak wolę żeby nam podali, niż żeby było tak jak na UW - czyli że sama układasz sobie plan, co w praktyce wygląda tak, że musisz się zapisać sama na każde, osobne zajęcia, a że to czasem działa na zasadzie kto pierwszy ten lepszy, to możesz wylądować z beznadziejnym rozkładem...
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Nie 13:48, 12 Wrz 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 583, 584, 585 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
Strona 584 z 636 |
|