Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 75, 76, 77 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
wiolka17 napisał:
Aż czasami strach lodówkę otworzyć, żeby na ciebie nie wypadła funkcja kw.

Wczoraj pomagałam koleżance robić zadania z ciągów arytmetycznych, prędzej czy później prawie w każdym zadaniu trzeba było liczyć deltę. Wink

Milutko. ;)

Cytat:
Jeżu kolczasty, nie umiem odróżnić czasu present simple od tego drugiego.

Może cuś pomóc? Mi też się to kiedyś wydawało zagmatwane. :)

Marg żyjem. Lekcjujem siem. ;)

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Sro 19:41, 22 Wrz 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 14

Powrót do góry

Sal heej :przytul: Ja jeszcze nie wiem, jak babka myśli prowadzić lekcje, no ale głównie też rozmawia, ale jak słucham jak ludzie zapieprzają po angielsku to mi się słabo robi O.o
Ej, ja też chce takiego chłopaka w klasie O.o

Cytat:

Może cuś pomóc? Mi też się to kiedyś wydawało zagmatwane. Smile

Ja w sumie mam problem z użyciem w zdaniach, bo za bardzo kombinuję. Jak jeszcze są przysłówki częstotliwości to prosto, potem zaczynają się schody :hahaha:

PostWysłany: Sro 19:48, 22 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Cytat:

Ciężko się z nim dogadać, mam wrażenie, że patrzy na większość osób z góry. No, ale póki się jemu nie przeszkadza, on nie przeszkadza innym. I jest bardzo wrażliwy na śmiechy płci przeciwnej. Więc nie wiem jak wytrzymuje w klasie z 28 dziewczynami ;)

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 19:57, 22 Wrz 2010
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

jeanne napisał:
Cytat:

Może cuś pomóc? Mi też się to kiedyś wydawało zagmatwane. Smile

Ja w sumie mam problem z użyciem w zdaniach, bo za bardzo kombinuję. Jak jeszcze są przysłówki częstotliwości to prosto, potem zaczynają się schody hahaha

Taak, to jest genialne, człowiek nie czai zdania i szuka tylko 'always', 'at the moment', itd. ;) Dzięki Bogu, że w końcu się jakoś nauczyłam to odróżniać. Mi tam na ang. babka każe siedzieć cicho i 'dać wykazać się innym'. No i np. ostatnio mieliśmy opisywać obrazek. Stał sobie facet w empiku czy czymś podobnym i oglądał płytę. No to ona każe nam wymyślić, co on takiego robi, co myśli, w jakim celu tak sterczy, itd. Cisza. Nikt nie ma pomysłu, bo te najprostsze już ktoś powiedział. No to ja napierniczam, że facet ogląda płytę, bo później pójdzie do domu i ściągnie sobie z neta piracką wersję. Ale radochę miała kobita. :mrgreen: A ja 'no co? mieliśmy być kreatywni!' :mrgreen:

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Sro 19:59, 22 Wrz 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Hej wszystkim :) Ja dzisiaj zawaliłam diagnozę z chemii.
Mam pytanie czy ktoś ogląda Chirurgów, wiem że jutro emisja pierwszego odcinka 7 sezonu, ale nie wiem o której, może ktoś bardziej doinformowany :?:

PostWysłany: Sro 20:00, 22 Wrz 2010
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Cytat:

Ciężko się z nim dogadać, mam wrażenie, że patrzy na większość osób z góry.

U nas mamy jednego takiego outsidera. Wielki fan Behemota. Zawsze się tak trzyma z boku, ale jak z nim tak dłużej przystanąć i pogadać, to ma takie teksty, że kopara opada. Śmialiśmy się, że idealnie dla siebie trafił z tematem prezentacji maturalnej: motyw diabła w literaturze i sztuce. :]

PostWysłany: Sro 20:06, 22 Wrz 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

konwalia7777, o drugiej albo o trzeciej, nie wiem, ale będę oglądać i tak. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 20:11, 22 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

nimfka napisał:
matma jest głupia po prostu

Matma sama w sobie nie jest głupia, często przydaje się w życiu, problem polega na tym, że nie wszyscy nadają się na nauczyciela matematyki.

PostWysłany: Sro 20:13, 22 Wrz 2010
sajmon
Stażysta
Stażysta

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

sajmon napisał:
problem polega na tym, że nie wszyscy nadają się na nauczyciela matematyki.

O to to. Mnie rozwala moja nauczycielka od matmy. Ona robi spr. a wszystko sprawdza jej mąż - też matematyk. ;)

Dodano 3 minut temu:

No i potrzeba mi na gwałt matematyka.

|x-2|<6
Jedno rozwiązanie to 8. A drugie... -4? Czy się rąbnęłam na czymś?

PostWysłany: Sro 20:21, 22 Wrz 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

"Rozwiązanie" to złe słowo, bo rozwiązanie to będzie przedział, ale tak, idziesz dobrym tropem :D

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sro 20:24, 22 Wrz 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Shitzune dzięki za informację :)

PostWysłany: Sro 20:24, 22 Wrz 2010
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Jezu.. życie jak z filmu. Po prostu życie jak z filmu. Pamięta ktoś moje opowieści o Jarku?

PostWysłany: Sro 20:25, 22 Wrz 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Cytat:

"Rozwiązanie" to złe słowo, bo rozwiązanie to będzie przedział, ale tak, idziesz dobrym tropem Very Happy

O toć mi chodziło, tylko już mi się nie chciało edytować posta. Dzięki. :)

PostWysłany: Sro 20:26, 22 Wrz 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:
Ciężko się z nim dogadać, mam wrażenie, że patrzy na większość osób z góry. No, ale póki się jemu nie przeszkadza, on nie przeszkadza innym. I jest bardzo wrażliwy na śmiechy płci przeciwnej. Więc nie wiem jak wytrzymuje w klasie z 28 dziewczynami Wink

U mnie 3/4 osób tak ma, tzn, z tym patrzeniem z góry O.o Ale ja tam lubię chłopaków, wszystkich :hahaha:

Wiolka ja na razie siedzę cicho, bo w tej szkole moje poglądy obawiam się, że nie były by mile widziane :roll: Pytanie, dlaczego młodzi ludzie chcą łamać prawo, jedna dziewczyna powiedziała, że chcą się sprzeciwiać rządowi, ja już chciałam powiedzieć, że to jest ekscytujące, ale jak babka stwierdziła, że wie, że jesteśmy idealni i że my byśmy nigdy czegoś takiego nie zrobili (bez ironii!) to sobie odpuściłam O.o

Cytat:

matma jest głupia po prostu

Chemia jest gÓpia, angielski jest gÓpi, ogólnie szkoła jest gÓpia, ja nie chce tam iść, ja wolę pasać owce ;(

A teraz obejrzę sobie Lone Star, bo mnie plecy bolą i już nie mogę siedzieć, o.

PostWysłany: Sro 20:38, 22 Wrz 2010
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne napisał:
ja wolę pasać owce ;(

*nuci* na głowie kwietny ma wiaaaaneeek... ;)

Jak ja się cieszę, że jutro nauczyciele mają szkolenie i mam tylko 3 lekcje. :)

jeanne napisał:
Pytanie, dlaczego młodzi ludzie chcą łamać prawo, jedna dziewczyna powiedziała, że chcą się sprzeciwiać rządowi, ja już chciałam powiedzieć, że to jest ekscytujące, ale jak babka stwierdziła, że wie, że jesteśmy idealni i że my byśmy nigdy czegoś takiego nie zrobili (bez ironii!) to sobie odpuściłam O.o

Wow. To mi się dziś obiło o uszy, że jakiś pierwszak z TM (mechanik) agitował na zebraniu samorządu szkolnego, żeby w sklepiku sprzedawać fajki i wydzielić na terenie szkoły palarnię (chyba jeszcze się nie dowiedział, że w zimę wszyscy palą w kotłowni ;) ). Jeśli koleś trafi, że wosu lub hist. będzie go uczył wicedyr (co jest bardzo prawdopodobne za jakiś rok, ew. 2 lata), to nie ma życia w szkole.

PostWysłany: Sro 20:49, 22 Wrz 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 75, 76, 77 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny
Strona 76 z 649

Skocz do: