rocket queen dzieki za dodanie otuchy :D w ogóle system rejestracji na zajęcia mnie przeraża, więc mam nadzieję, że będę to miała szybko za sobą bo się w tym gubię ;) no a potem będę się przerażać innymi rzeczami, bo się okaże że mas uczą jakichś strasznie skomplikowanych rzeczy... no ale cóż, życie ;P im dalej tym trudniej ;P
hmm... tak a propos życia, muszę iść do kuchni podtrzymać swoje ;P
Pią 21:01, 01 Paź 2010
bo się okaże że mas uczą jakichś strasznie skomplikowanych rzeczy... no ale cóż, życie ;P im dalej tym trudniej ;P
pamiętam, że pierwszy zadany tekst czytałam chyba z 3 razy, żeby zrozumieć o czym w ogóle jest. potem kolejne 3, żeby załapać tok myślenia autora, a potem... kolejne razy, aby wyrobić sobie własne zdanie :wink:
Bry wieczór :P Mówiąc szczerze, to poszłabym już spać. Hmm, chyba jednak jeszcze poczekam :roll: Może film, może internet, bo książka nie wchodzi w grę: mam zmęczone oczy, w dodatku mi łzawią i będę odczuwać taki dyskomfort, że zepsuje mi to cała przyjemność czytania :roll:
I znów kolejna grupa pasażerów ze zniżką dołaczy do transportu publicznego. I znów nobliwa pani, czyli ja , nie będę mogła spokojnie usiąść i wyjąć literatury podróżnej, bo jaśnie studenci okupują wszystkie wolne miejsca i drą dzioby na cały autobus.
I znów kolejna grupa pasażerów ze zniżką dołaczy do transportu publicznego. I znów nobliwa pani, czyli ja , nie będę mogła spokojnie usiąść i wyjąć literatury podróżnej, bo jaśnie studenci okupują wszystkie wolne miejsca i drą dzioby na cały autobus.
przecież studenci albo śpią, albo pochłaniają ksera, albo słuchają muzyki na maxa, żeby nie zasnąć nad xerami :lol:
Dobry wieczór ;)
Czy jest tu ktoś kto jezdzi 116 po wawie i jest mi w stanie piowiedziec jak teraz jezdzi ten autobus, bo musze go jutro uzyć, a strona ztm jak na złość nie działa :?
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pią 22:32, 01 Paź 2010
hej ponownie :*
Zniknęłam, bo odłożyłam na chwilę laptopa, bo moja mama kręciła się pomiędzy pokojami, a nie chciałam, żeby znów się przyczepiła, że siedzę ponad czas, więc udawałam, że śpię, no i zasnęłam :lol:
kremówka ja też nie wiem co to za facet, ale jest genialny :P
Pią 22:40, 01 Paź 2010
rocket queen napisał:
przecież studenci albo śpią, albo pochłaniają ksera, albo słuchają muzyki na maxa, żeby nie zasnąć nad xerami
tylko wtedy, gdy są pojedynczymi egzemplarzami
rzeczywiście. gdy jeżdżę z przyjaciółką (pociągiem, nie busem - możesz spać spokojnie), to cały przedział zmuszony jest słuchać o jej przygodach miłosnych. dla spragnionych emocji - dodatkowo teatralne gesty i miny w jej mistrzowskim wykonaniu 8)