Widzę, że dziś tematem przewodnim na forum jest ,,mam dosyć szkoły..."
Właśnie zabieram się za uczenia na zaliczenie z polskiego, a potem na chemię, a planuję jeszcze z jeden odcinek serialu obejrzeć i jak tu zdążyć ze wszystkim?? Nie mówiąc o tym, że powinnam się biologii uczyć, ale to jutro na dyżurze się pouczę, będę miała czas :P
Wto 22:52, 11 Sty 2011
A można się dołączyć z "mam dosyć moich studiów"?
To nie do końca prawda, ale odczuwam lekki przesyt. Boję się, że nie zaliczę chemii. I fizyki. I nie umiem wypełnić indeksu. :C
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Shee śmiało dołączaj :)
Ja właśnie wypisałam wszystko co muszę umieć na jutrzejsze zaliczenie z polskiego i coś czuję, że to zawalę, nawet jestem pewna :roll: ale w sumie bez różnicy co z tego dostanę i tak mam 4 na semestr :P
Gorzej z chemią, jej nie chcę zawalić, a jeszcze nie zaczęłam się uczyć :/ To będzie długa noc, z małą ilością snu, jeszcze z jedna taka noc i padnę nim dotrwam do weekendu :roll:
Wto 23:56, 11 Sty 2011
nimfka, a kiedy masz tę chemię? Łączę się z tobą w bólu, ja zaliczam w czwartek. Od 16:00 do 18:00 :roll: Znów będę biegać po ludziach i prosić o pożyczenie kalkulatora z fantazyjną funkcją obliczania logarytmów.
Ktoś mi mówił - może nawet tu, na forum - że trzeba spać wielokrotność 1,5, żeby czuć się wyspanym. To się nawet sprawdza w moim przypadku - po sześciu godzinach snu czuję się świetnie, a po siedmiu albo ośmiu zasypiam na stojąco.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Też słyszałam o tym 1,5h i w sumie u mnie też najczęściej się to zgadza :D
Shee ja mam jutro, ale to takie nic w porównaniu z twoim :P Bliżej temu zaliczeniu do kartkówki niż sprawdzianu :P Za to z tej odp z polaka jak nic dostanę 1 :roll:
Uciekam spać, dobranoc :*
Sro 0:47, 12 Sty 2011
Shitzune Indeks to nic trudnego - wypełniasz go po kolei tak, jak masz rozpiskę na karcie zaliczeń. Jeśli nie będzie po kolei to wykładowcy będą cię terroryzować, z dziekanatem włącznie! :D
Wszyscy chemia! I biologia co niektórzy:) A ja już zdąrzyłam dziś opracować słówka na angielski, zaraz praca licencjacka a później może jakaś książka.
Obejrzałam wczoraj godzinę filmu "Zakazany owoc" z Lisą, całkiem niezły:D Ale powiem wam, że Lisa obojętnie w jakim filmie czy serialu gra, zawsze zachowuje się podobnie, bardzo naturalnie! :)
Uciekam, miłego dnia wszystkim:D
_________________ I need her in my life!I don't want you to change. ~~ Huddy forever! . Wysłany:
Sro 8:54, 12 Sty 2011
Witajcie :*.
Dzisiaj mam wolne z okazji 'przygotowań' do konkursu. Żebym jeszcze wiedziała, którego :roll:... Ale wychodzi na to, że historii. Postanowiłam się pouczyć, bo byłoby co najmniej dziwne, że na szkolnym etapie miałam 42, a na rejonie byłoby np. 5. O. W ramach nauki przeczytałam podręcznik do... 4 klasy podstawówki. Na pewno mi pomoże :].
Teraz nie wiem, co robić. Jeszcze pomyślę. Miłego dnia :*
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Byłam w kinie jednak na "Tronie" i chyba nie mam gustu, bo wszyscy mówią, że nudny, a mi się podobał :( Tylko okulary 3d zdjęłam, bo mnie wkurzały.
Jestem w 4 grupie, jestem w 4 grupie, yeah! <3
Hej wszystkim :] jak minął dzień?wczoraj sie nie pojawiłam,przeżywałam że zawaliłam test z matematyki.W dodatku myślałam że z histori też,ale dzis oddawała i na szczęście mam 4 :wink: .Dostałam dzis chyba uwage :shock: normalnie to moja druga uwaga w gimnazjum :roll: znaczy nie wiem czy pani wpisała.Był WOS i kazała nam zrobić samym notatke z lekcji wg podanych punktów bo ona ma zaległości w dziennikach a dzis konferencja :roll: no i zrobiłam a patrząc na zegar uświadomiłam sobie że przerwa dopiero za 25 minut a byłam strasznie głodna bo śniadania nie jadłam,no i zaczęłam się żywić po czym wszyscy zaczęli mi życzyć smacznego no i buch!złowieszczy uśmiech pani nie przewidywał nic dobrego :evil: ,ale dziś konferencja zachowania wystawione (ja mam bdb)może odpuści.Teraz tylko zmusić rodzicielke by nie szła na wywiadówke jutro :roll: bedzie ciężko :x No nic uciekam na zakupy,i spać bo jestem padnięta.
_________________ Huddy Forever! Dziadek Yogi i jego...;*-order Guśki Guśka moja sis;* mój zÓy mały niecenzuralny pomocnik BuBu ;d Moje ZÓe i Nikczemne Siostrzeńce Nutty Nettie i Max :D ''Do I have to tell the story
Of a thousand rainy days since we first met
It's a big enough umbrella
But it's always me that ends up getting wet'' Wysłany:
Sro 15:11, 12 Sty 2011
Hej !
Zaliczyłam chemię z gotowców (oby było 4). Przez 2 godziny rozwiązywałam zadania z dwóch grup na dzisiejszy spr. i powiem, że wolę już spr. z całego roku, z polskiego. W dodatku pani obdarzyła mnie 4 z bio. i prosiła mnie o 5 na koniec O.o. Stwierdzam,że jednak dobrze, że idę na Humana przynajmniej z tych przedmiotów mam 5 ; d. Muszę się pochwalić, że jestem najlepszą uczennicą z Wosu <3 normalnie moja średnia to 6.00 i jestem ekspertem od gramatyki na języku polskim (jasne(:D
A teraz czas obejrzeć do końca Dextera season 4 :D.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sro 16:02, 12 Sty 2011
Dzień koszmarny, jak zawsze ostatnio.
Mogę się jedynie pochwalić, że na ferie wyjeżdżam do Rzymu i mam gdzieś wszystkie sprawdziany, kartkówki i ogólnie tą całą głupią szkołę :mrgreen:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 16:09, 12 Sty 2011
Witam :D
Wszyscy się chwalą, to ja też: średnia zadziwiająco wysoka, sama jestem w szoku, ale jak to mówią: "Kto pracuje, ten ma" :D
Sro 16:14, 12 Sty 2011
Hej :) Sprawdzian z biologii napisany, na 9 zadań jedno łatwe, reszta chyba znów z matury, albo jakiś olimpiad nie wiem ale trudne i jestem padnięta. Na chemii jako, że jestem dyżurną chyba z 20 razy ścierałam tablicę i ciągle było dyżurna ;) zastanawiałam się czy opłaca się siadać. A jutro debaty z francuskiego :(
zaneta94 jaka średnia :?: Moja tak niska jak w życiu, zawsze miałam pasek, a jutro wywiadówka.
Coś koło 5, pewna nie jestem, zależy od biologii i wf, w najgorszym wypadku 4,9
Źle nie jest, lepiej zawsze być może. U mnie wywiadówka w przyszłym tygodniu.
Sro 16:28, 12 Sty 2011