|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 445, 446, 447 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Hej Aniu :) ja korzystam z ostatniego dnia w domku, jutro wracam do Opola :)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pią 22:14, 11 Lut 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś Wiesz,że właśnie odnalazłam sens życia? Moje życie ma cel... Musze zostać aktorką i mieć scenę erotyczną z Heleną Bonham Carter. I mówię to najzupełniej poważnie.
|
|
Pią 22:17, 11 Lut 2011 |
|
Nutty Nettie
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
Miasto: Kalisz
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś Ja na studia dopiero we wtorek, ale na dziś dzień mam zamiar w ten sam dzień wrócić, bo za dużo wolnego,a pracować tak samo mogę w domu, jak tam. :)
Słoneczko świeci! Jest cudownie. Później może pójdę na spacer z psem. Pogoda WYMARZONA. Przez nią się nie mogę skupić. Co roku od kwietnia mnie rozprasza i nie mogę się skupić, bo jestem letnią dziewczyną - kocham zieleń, słońce, wiosnę :D Za chwilę lecę oglądać "Dom nie do poznania". Bużki, do wieczora!
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sob 12:44, 12 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja jestem jeszcze w domu, ale zaraz wychodzę: Rock In Arena, przybywam :twisted: :jupi: !
Do napisania :*
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sob 13:30, 12 Lut 2011 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jakież straszne puchy dzisiaj :shock:
zaczynam ferie, lalala :D
jest tu ktokolwiek?
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Sob 20:11, 12 Lut 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jestem, przynajmniej tak mi się wydaje. Cały dzień starałam się ogarnąć chemię, jednak bezskutecznie. Nawet pozbawiona własnego komputera, bezczelnie się obijam.
|
|
Sob 20:33, 12 Lut 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Sal, ja się obijam w majestacie prawa, mam ferie od dziś!
ferie, ferie, czas na nadrobienie zaległości - gromadzę od miesięcy książki, których nie mam kiedy przeczytać.
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Wysłany:
Sob 20:39, 12 Lut 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Czas moich ferii bezpowrotnie minął... To znaczy do przyszłego roku ;) W poniedziałek spradzian z chemii i geografii, we wtorek niemiecki, więc rozpaczliwie staram się złapać jakieś choróbsko. Wczoraj już miałam temperaturę 37.5, ale dzisiaj to już wspomnienie. Złośliwość losu - jak chcę zachorować, nigdy mi się to nie udaje.
|
|
Sob 20:49, 12 Lut 2011 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Salamandra napisał: | więc rozpaczliwie staram się złapać jakieś choróbsko |
brzmi dramatycznie.
to dosyć straszne, żeby tak trzy sprawdziany w dwa dni :shock:
|
|
Wysłany:
Sob 20:54, 12 Lut 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
mari, ale nie powinno być dramatycznie. Tak na tydzień zwolnienia ;)
Ostatnio gdy weszłam do lekarza po recepty wyszłam z zapaleniem zatok, a czułam się tak jak zawsze :) Niestety teraz mam wszystkie leki, więc i to odpada.
Z geografii zrobię ściągę, z niemieckiego podobnie, tylko na chemię muszę umieć. Jednak sam fakt sprawdzianów mnie przeraża.
|
|
Sob 21:03, 12 Lut 2011 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej :) Ja dziś się wyspałam, poszłam się przejść z koleżanką, ogarnęłam pokój. Powinnam się pouczyć do biologii, ale wpadłam na pomysł, że najpierw obejrzę sobie kilka odcinków Było sobie życie np. o białych krwinkach, jako że tematem kartkówki są tkanki.
|
|
Sob 21:15, 12 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A ja tu dopiero wpadam. Jestem z siebie dumna, ale nie powiem z czego żeby nie zapeszyć. Oczy mnie bolą i chcą już iść spać, ale ja jeszcze nie mogę, bo nawet do łazienki nie doszłam. Uciekam dalej robić swoje. Dla KONCERTOWICZEK miłej zabawy dla nocnych marków, spokojnej nocy :)
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Sob 22:19, 12 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wieczór :*
Właśnie wróciłam z koncertu, było genialnie. Najlepszy występ i najbardziej szalałam na Acid Drinkers (zwłaszcza na mojej ukochanej piosence, Love Shack, zagranej na samym kocnu, jako drugi bis) i na Strachach, Grabarz mnie rozwala i ma świetny kontakt z publicznością :D
Mimo szalonego pogo przeżyłam bez większego uszczerbku na zdrowiu :lol: No może poza dwoma dorodnymi siniakami na lewej piszczeli, małym zadrapaniem na czole (jakaś dziewczyna niesiona przez tłum mnie kopnęłam) no i bólem gardła, nóg, karku, pięt i krzyża ale to chyba nieodzowna część takiego koncertu :mrgreen:
Generalnie warto było iść, była super zabawa, a bycie niesioną przez tłum, aż za barierki pod scenę, bezcenne <3 Swoją drogą podziwiam stojących tam ochroniarzy, nie dość, że nie ochrzaniali za to to jeszcze ,,odbierali" tych przyniesionych przez tłum i pomagali im zejść, ja tego co mnie przejmował z rąk tłumu uderzyłam przypadkiem w głowę, ale chyba się nie przejął za bardzo :]
|
|
Wysłany:
Nie 0:35, 13 Lut 2011 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 445, 446, 447 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 446 z 649 |
|