|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 452, 453, 454 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ładnie się uczyłam na klasóweczkę. Nagle naszła mnie myśl: "o włączę laptopa" ... Dalej wiadomo co ... Kolejne minuty lecą, a ja nadal nic nie robię.
pAzdro :?
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Pon 20:20, 14 Lut 2011 |
|
kretowa
Gastrolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Czy ktoś mi powie, że mam się brać za tą geografię, a nie tracić czas na inne rzeczy :?:
Cytat: |
Profesor od fizyki tak tłumaczył wyrzucenie pochodnych z programu. Że jesteśmy "głupsi" niż poprzednie roczniki, to dlatego. |
Nam to, że jesteśmy głupsi powtarza pani z chemii. A na fizyce słyszę, to można policzyć całkami, ale musicie mi uwierzyć na słowo, że to tyle, bo tego już nie ma w programie dopiero na studiach...
|
|
Pon 20:26, 14 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 napisał: | Czy ktoś mi powie, że mam się brać za tą geografię, a nie tracić czas na inne rzeczy |
Najgorszy krok najgorszy później będzie prościej :D
konwalia7777 napisał: | Nam to, że jesteśmy głupsi powtarza pani z chemii |
u mnie powtarza to pani od biologii
ciekawe dlaczego sami ścisłowcy
|
|
_________________ avek mój
"Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow
Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones
Wysłany:
Pon 20:32, 14 Lut 2011 |
|
poprostuxzjawa
Reumatolog

Pochwał: 39
Miasto: Młodocin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Czy ktoś mi powie, że mam się brać za tą geografię, a nie tracić czas na inne rzeczy Question |
A jak CI powie to się podzielisz wiedzą? Dalej nie umiem tej mapki, będę siedzieć jutro i wkuwać wszystko :(
Cytat: | Nam to, że jesteśmy głupsi powtarza pani z chemii. |
Boję się chemii, boję się... Jak mnie weźmie do pytania, albo zrobi kartkówkę przed testem, zamiast testu tak jak ostatnio to jestem załatwiona :(
|
|
Pon 20:32, 14 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Boję się chemii, boję się... |
Ja teraz też. Dzisiejszy sprawdzian był straszny. W domu zadania ze zbioru wychodziły mi dobrze bez większego wysiłku, a tutaj... dobrze zrobiłam jedno. Tak, jedno. Cudownie.
|
|
Pon 20:40, 14 Lut 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jeanne a z czego mapka :?: Ja miałam niziny, wyżyny, pustynie itd. tym właśnie sobie zwaliłam ocenę na koniec semestru z geografii.
Cytat: | Boję się chemii, boję się... | ja chemii zawsze się trochę boję, też ją mam jutro, jutro z polskiego na dodatek może pytać.
|
|
Pon 20:40, 14 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja teraz też. Dzisiejszy sprawdzian był straszny. W domu zadania ze zbioru wychodziły mi dobrze bez większego wysiłku, a tutaj... dobrze zrobiłam jedno. Tak, jedno. Cudownie. |
A z czego miałaś te zadania? Ja zostawiłam zbiór w szkole... Zresztą, co z tego, jak mi w domu wyjdzie i umiem, skoro i tak się potknę :(
Cytat: | Jeanne a z czego mapka Question Ja miałam niziny, wyżyny, pustynie itd. tym właśnie sobie zwaliłam ocenę na koniec semestru z geografii.
Mapka jest ze świata. Tyle wiem, bo tyle nam powiedziała :|
BOJE SIĘ CHEMII.
Cytat: | chemia i matematyka to zÓo...
|
W gim bardzo lubiłam matematykę, bardzoo i chemię też nawet nawet :(
I wiecie co? Mam gdzieś wojny rzymsko jakieś tam. Nauczę się tylko dat głównych z wojny punickiej i resztę mam GDZIEŚ! Amen.
|
|
Pon 20:55, 14 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A z czego miałaś te zadania? |
Ze stechiometrii.
W sumie też mogłam nic nie robić, na jedno by wyszło.
|
|
Pon 20:58, 14 Lut 2011 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Mam gdzieś wojny rzymsko jakieś tam | Ja już z tego miałam sprawdzian, na szczęście mam cudowne notatki z omegi, które wystarczy wkuć i nie muszę uważać na lekcjach i nie mam nawet zeszytu z historii, choć fakt że zawsze doda jakieś głupie pytanie.
Guśka_ napisał: | chemia i matematyka to zÓo... | ja matematykę bardzo lubiłam, ale teraz pani nie umie tłumaczyć :(
Została mi jakaś 1/4 materiału z geografii do nauki...
|
|
Pon 21:01, 14 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ze stechiometrii.
W sumie też mogłam nic nie robić, na jedno by wyszło.
|
Coś mi się obiło o uszy w gim, ale my na razie skończylismy chemię kwantową.
Cytat: | jeanne napisał:
Mam gdzieś wojny rzymsko jakieś tam
Ja już z tego miałam sprawdzian, na szczęście mam cudowne notatki z omegi, które wystarczy wkuć i nie muszę uważać na lekcjach i nie mam nawet zeszytu z historii, choć fakt że zawsze doda jakieś głupie pytanie. |
U nas nie daje ani z książki pytań, ani takich z lekcji. No chyba, że ktoś zapisuje słowo w słowo to, co ona mówi, to może się trafi. Ja odpuściłam. Z dzisiejszej lekcji nawet nie wiem jaki był temat. Rozdała jakieś mapki i ja się wyłączyłam na całe 45 minut.
Została mi jakaś 1/4 materiału z geografii do nauki... |
Mi cała chemia...
|
|
Pon 21:05, 14 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Join the club. Very Happy |
Jest taka grupa na facebooku? :D
Cytat: | Przedmioty ścisłe są często mocno zaniedbywane.
Właściwie nawet trudno jest mówić o zaniedbaniu, skoro wiadomo, że językowcom na nic chemia, a chemikom niepotrzebna np geografia. |
Jedynym przedmiotem, który ja mogę zaniedbać jest historia. Z innych wkuwam wszystko, a nawet więcej. I to, że będę wszechstronnie wykształcona mnie nie pociesza...
|
|
Pon 21:09, 14 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | W ogóle cały system szkolnictwa jest dla mnie nieprzemyślany. Gdybym mogła coś zmienić, to wywaliłabym gimnazjum, wydłużyła liceum do czterech lat i wprowadziłabym profile dopiero od trzeciej klasy. |
Może być, z tym że wtedy po wprowadzeniu profili powinno wywalić się przedmioty nie związane z kierunkowymi. Np. dla mat-fizu historię, dla humana fizykę itd. ;)
|
|
Pon 21:11, 14 Lut 2011 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 452, 453, 454 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 453 z 649 |
|