Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 503, 504, 505 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moniia2311 napisał:
A jak ona siedzi w domu i on wraca ona w dresie, on wychodzi a ona zapuchnięta bo dopiero wstała i w ogóle nie ogarnia to jednak on po jakimś czasie będzie pamiętał to że ona jednak nie jest taka fajna

Ej no...mówimy tu o jakimś skrajnym przypadku zapuszczonej kury domowej :P

Dodano 2 minut temu:

Cytat:
Znam przypadek gdzie facet zostawił dokładnie taką dla zwykłej „kury domowej”.

Każdy facet potrzebuje czasem kury domowej czasem kochanki i bogini seksu. Ale dojrzały facet, który chce założyć rodzinę i poważnie podchodzi do życia nie wybierze seksu tylko raczej kurę domową, o ile oczywiście nie jest ona tym skrajnym przypadkiem opisanym powyżej :mrgreen:

PostWysłany: Czw 21:57, 24 Lut 2011
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Takie które naprawdę z własnego niechlujstwa, sposobu bycia, braku chęci...wyglądają jak wyglądają.
Nie dbają o siebie chociaż mają na to czas.

PostWysłany: Czw 22:00, 24 Lut 2011
kokosanka
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Nie koniecznie skrajnym przypadku. Ale kobieta przykładowo nie pracuje albo urodziła dziecko i tyle że siedzi w domu. A siedzi w domu to sie pojawia w jej głowie "i tak nikt mnie nie widzi więc nie ma po co się stroić".
I to działa tak samo w drugą stronę. Facet siedzący całymi dniami przed telewizorem w porwanym podkoszulku też może się bardzo szybko dziwić że ona zwyczajnie się spakuje i wyjdzie.
Chodzi o to że nie tylko dla samej/samego siebie trzeba o siebie dbać. Bo często jest tak że jedno z nich "zamieszkało" w tym dresie i później dziwi się że że to drugie odeszło albo zalicza coś na boku.

:serducho: Chase :serducho:

PostWysłany: Czw 22:01, 24 Lut 2011
moniia2311
Stomatolog
Stomatolog

Pochwał: 5

Miasto: wołomin
Powrót do góry

To nie jest powód do skoku w bok.
Najpierw próbuje się rozwiązać ten problem...porozmawiać a nie od razu fiku miku na boku.
Jak komuś nie zależy na związku to inna sprawa.

PostWysłany: Czw 22:04, 24 Lut 2011
kokosanka
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

Przed świętami odwiedziłam koleżankę z pracy, która jest na macierzyńskim właśnie...nie powiem, że wyglądała niechlujnie, bo nikt jej nie widzi. A mogłaby, bo męża nie ma całymi dniami w domu, siedzi tylko z synkiem. Ale włosy ma umalowane, ułożone, makijaż na miejscu, paznokcie zadbane...
Ja chodząc do pracy, wyglądam gorzej od niej :)

PostWysłany: Czw 22:06, 24 Lut 2011
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

No ja miałam koleżankę która w wieku 15 lat zaszła w ciąże. Urodziła dziecko i patrząc na nią myslałam że ma lat 12 a nie 19. Zero dbania o siebie. W pracy ja na szpilkach i trzy inne dziewczyny to samo. Makijaż, odpowiednie ciuchy itp. a ona sprane jeansy i adidasy. Na pytanie czemu nie założy czegoś co sprawi że nie będzie wyglądała jak dziecko a jak dorosła normalna kobieta odpowiedziała "po co mam się stroić? mój facet jest u mnie raz w tygodniu, mam dziecko i pracę więc nie potrzebuję tak bardzo o siebie dbać".
A druga dwójka małych dzieci, mąż 15 lat starszy a co trzy dni u fryzjera, i stwierdziła że jak sama o siebie nie zadba to umrze.
I jak widać przeginanie w obie strony fajne nie jest. :/

PostWysłany: Czw 22:13, 24 Lut 2011
moniia2311
Stomatolog
Stomatolog

Powrót do góry

Wszystko to kwestia kobiety a nie sytuacji, w jakiej się znajduje :) Ale swoją drogą to też lubię jeansy i adidasy :) Na widok szpilek mnie odrzuca :lol:

PostWysłany: Czw 22:24, 24 Lut 2011
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

alhambra napisał:
Ale swoją drogą to też lubię jeansy i adidasy Smile Na widok szpilek mnie odrzuca Laughing

Ja lubię ale od czasu do czasu tylko :)
No do pracy tak bo wiem że nie wytrzymam na 12 centymetrowych szpilkach 8 czy 9 godzin cały czas stojąc albo chodząc. Ale raz poszłam do pracy wcześniej bo miałam transport w obie strony na szpilkach to co jak co ale ludzie mnie nie poznali.
I ja potrafię w domu chodzić w szpilkach wysokich bo dostaje pierdzielca bez szpilek zwyczajnie.
Ale nie ważne w sumie :P

PostWysłany: Czw 22:33, 24 Lut 2011
moniia2311
Stomatolog
Stomatolog

Powrót do góry

Po prostu wychodzisz z założenia, że kobieta w szpilkach jest atrakcyjniejsza, z tego co widzę...A skąd ten pogląd? :)
Nie każdy facet gustuje w takich, nie każda kobieta...zależy od preferencji:)

PostWysłany: Czw 22:39, 24 Lut 2011
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Nie o to chodzi. Generalnie ja sama lepiej czuję się w szpilkach. Od razu jakoś bardziej kobieco się czuję. A tym bardziej gdy mam na sobie zwykłą sukienkę jakąś w miarę krótką to czuje mniej więcej + 50 pewności siebie

Dodano 6 minut temu:

i generalnie ja uciekam jutro o 4 muszę wstać do pracy :/

PostWysłany: Czw 22:49, 24 Lut 2011
moniia2311
Stomatolog
Stomatolog

Powrót do góry

Szpilki ładnie wyglądają w sklepie na półce :)

PostWysłany: Czw 22:57, 24 Lut 2011
kokosanka
Student medycyny
Student medycyny

Powrót do góry

kokosanka, na nogach czasem też, ale okazjonalnie:) Czasem nie pasuje nic prócz szpilek po prostu. Ale żeby tak na co dzień...a potem to kręgosłup chory i płaskostopie :roll:
Więcej natury, mniej dyskomfortu dla ciała. Rozumiem, że to dla kobiety tak ważne, że staje się drugą naturą, ale nie uwierzę, że to wynika z wygody i upodobania :)

PostWysłany: Czw 23:02, 24 Lut 2011
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:
że kobieta w szpilkach jest atrakcyjniejsza, z tego co widzę...A skąd ten pogląd? Smile

Stąd chyba, że biedne sieroty wzrostu jeanne by zniknęły w tłumie, gdyby nie szpilki :hahaha:

Cytat:
Szpilki ładnie wyglądają w sklepie na półce Smile

Zwłaszcza, jak ktoś miał skręconą nogę, wtedy tylko na półce :hahaha:

Podsumowując wasze posty, kobieta ma dbać o siebie i dla siebie, nie bo mąż/sąsiad/koleżanka patrzy, o.

PostWysłany: Czw 23:02, 24 Lut 2011
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Dobry wieczór kochani :*
Miałam dziś zabiegana dzień i jak o 7 wyszłam do szkoły tak po 20 wróciłam, bo byłyśmy z koleżanką u Sevir i robiłyśmy projekt na francuski na jutro. DO tego jak wróciłam do domu to musiałam dokończyć jeszcze coś na ten francuski, po czym obejrzałam 2, marną połowę meczu i dopiero mogę ze spokojem tu zajrzeć :P

Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda
Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan
Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka

PostWysłany: Czw 23:04, 24 Lut 2011
nimfka
Nietoperek
Nietoperek

Pochwał: 30

Miasto: HouseLand
Powrót do góry

jeanne, no OK, jak ktoś nadrabia szpilkami wzrost to jest wytłumaczenie...ale jak ja mam 172cm wzrostu w adidasach, to raczej nie mam potrzeby zakładania szpilek, żeby atrakcyjniej wyglądać :P
Dla jednej osoby będę wyglądać atrakcyjnie, a druga mnie nazwie barbie np. złośliwie... :roll:

PostWysłany: Czw 23:06, 24 Lut 2011
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 503, 504, 505 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny
Strona 504 z 649

Skocz do: