[sezon 7] Dyskusje nad spoilerami
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 80, 81, 82 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cuddy jest winna tego,że wiedziała jaki House jest i że złożyła obietnice bez pokrycia. Wiedziała,że wziął i po prostu Go zostawiła. To fair nie było.

House był winny tego,że wział a potem ,że zachował się jak dzieciak - pijąc ćpając i "bawiąc" się z Paniami. Co do końca też nie jest czarno białe - Bo pewnie większość z nas podobnie by się zachowała.

Guśka_ hmm nie za bardzo wyobrażam sobie jakie może ta laska mieć inne znaczenie niż zwykła zemsta na Cuddy. Tym bardziej po minie [ Cuddy] w najnowszym promo. Coś mi się tu nie podoba.

A GY i wszystkie spoilery włoże w buty będe wyższa. Zawsze coś na ściemniają a potem są szczęśliwi. Jak choćby z finałem 6 sezonu. A skoro Huddy i tak się miało rozwalić to po cholerę w ogóle powstało ? Bo ja nie jestem im za to wdzięczna. Mogli ich nie łączyć a House zostawić starego ,a tak? Pograli sobie na naszych uczuciach i super !

"Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"

PostWysłany: Sro 19:03, 16 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Pochwał: 4
Ostrzeżeń: 1

Miasto: Pionki
Powrót do góry

AnEcZkA3370 napisał:
Nie Gusiu, nie twoje. twoje się pisze przez "k" i nie patrz się na wersję angielską Razz

Ale tak samo się wymawia, szlak :beczy:. Od zawsze wiedziałam, że czeka mnie taki los ; ( :hahaha:
Cytat:
Jak uważasz, po jaką cholewkę House się żeni z nią, jakie inne znaczenie według Ciebie?

Ślub ze względu na uzyskanie obywatelstwa, lub udawany ślub, bo nie wierzę, że House da się takie coś wciągnąć. Hm...może to nie jego ślub ? A w promo, dlatego nam pokazują, aby więcej ludzi było?

diabelek91 napisał:
Cuddy jest winna tego,że wiedziała jaki House jest i że złożyła obietnice bez pokrycia. Wiedziała,że wziął i po prostu Go zostawiła. To fair nie było.

Ale ona go zostawiła nie ze względu, że wziął vicodin, tylko w jakim celu go wziął. Nie chodziło o ból fizyczny, a psychiczny, a tego Cuddy nie mogła znieść. I jej się nie dziwię :)

Cytat:
Bo pewnie większość z nas podobnie by się zachowała.

Wątpliwe. Znaczy jeśli ktoś ma taki charakter, jak House to pewnie tak. Jednak normalny człowiek napiłby się, popłakał, a nie zachowywał się, jak dziecko, któremu odebrano lizaka, tylko w wersji 18+ -.-, imo.

Hm...tak samo było z 5x24. Wszystko komentarze Huddy SEX, Huddy Sex, a skończyło się kompletnie inaczej. Pewnie taka rola ich, robienie z nas debili. :D

„Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.”

PostWysłany: Sro 19:16, 16 Mar 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42

Miasto: Mrągowo
Powrót do góry

Dobra,każdy ma swoją rację. Fakt faktem rozstali się i teraz możemy liczyć na ,że albo się zejdą albo przynajmniej zaczną funkcjonować normalnie ze sobą. House nie ożeniłby się z jakąś babką żeby dać jej obywatelstwo..( nawet za dużą kasę wątpie żeby się zdecydował ). Zresztą nie ukrywał by tego. Po minie Cuddy i Wilsona widzę ,że oni to biorą na serio. Myślę ,że ten ślub ma jednak szanse,no chyba,że Panna młoda zachoruje i umrze. Albo House pobiegnie za Cuddy gdy ta będzie wychodzić (taa wiem,za słodkie)

To co? Konkurs na najbardziej prawdopodobny pomysł z ślubem House?

"Jaki ból sprawia uświadomienie sobie nicości i błahości celu naszych oczekiwań, gdy zostają wreszcie spełnione! Lepiej jest jest czekać, spodziewając się rzeczy nieosiągalnych nawet, niż mieć wiedzę, że się posiada nikły zaledwie cień dawnych pragnień"

PostWysłany: Sro 19:25, 16 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

diabelek91 napisał:
Dobra,każdy ma swoją rację.

Dokładnie. Mogę szanować Twoje zdanie, Ty możesz próbować mnie przekonywać, ale ja i tak mam je w gdzieś. --> Moje motto.

Nie od razu wybiegać, bo to nie moda na sukces. W ogóle dlaczego uważacie, że Cuddy wyszła, bo nie dała rady? Hę...Miny Wilsona i Cuddy tyle mówią, co nic. Ile razy tak sobie z nami grali. Dla nie ten ślub, to żart House, aby dopiec Cuddy. I Chwała jej za to, że nie dała mu tej szansy, bo po tym widać, że na nią nie zasługuję, IMO.

PostWysłany: Sro 19:32, 16 Mar 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Guśka_ z takim westchnieniem smutnym wychodzi. Może dlatego.Dobra ,ślub dla zemsty,okej. Ale co dalej? Powie sakramentalne "tak" ? Jeszcze zalezy kim jest ta babka - dziwka, jakaś panienka potrzebująca szybko ślubu czy może ktoś kogo House zauroczył na tyle,że zdecydowała się na tak szalony pomysł ( są takie laski xD) z Tym,że dziwka czy inna laska poradzą sobie z odwołaniem ślubu czy nawet późniejszym rozwodem. Gorzej jak house komuś życie zniszczy. No chyba ,ze się zakochał (?!)

PostWysłany: Sro 19:39, 16 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

Dlaczego w to nie wierzę. Dla mnie ślub jest dla picu lub kogoś kompletnie innego :D. Chyba, że House podświadomie wiedział, że Cuddy chciała z nim za mąż wyjść i robi to specjalnie, ale chyba aż takim dupkiem nie jest O.o

PostWysłany: Sro 19:42, 16 Mar 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

nie zdziwiłabym się. Ale ja nadal jestem za tym,że House chce - może podświadomie - żeby Cuddy Go jakoś powstrzymała.

PostWysłany: Sro 19:54, 16 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

Oby tego nie zrobiła, bo to głupota totalna. Niech choć raz pomyśli, jak dorosły :D. A przecież on dziwki lubi, więc może się zakochał ^^ Tak jak mu radził pacjent XD

PostWysłany: Sro 19:56, 16 Mar 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Zaczynam się bać tego co będzie.
Pomyślcie co będzie jak 13 wróci..żeby od tego całego natłoku informacji nie padła na zawał. No i jeszcze matka Cuddy w 20 odcinku. Będzie gorąco.

PostWysłany: Sro 20:06, 16 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

Hm...nie mam pojęcia. nie wiem, czy przypadkiem to wszystko nie jest, tak jak w Incepcji.

PostWysłany: Sro 20:11, 16 Mar 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Sen w śnie i tak dalej? W finale się dowiemy,że Cuddy nie obudziła się po 15 odcinku bo zapadła w śpiączkę a House wylądował znowu na odwyku.

PostWysłany: Sro 20:18, 16 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

To byłoby mocne <3 Tylko ukradliby pomysł :)

PostWysłany: Sro 20:40, 16 Mar 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

oj tam..może tylko by pożyczyli ;P Chociaż sekwencja snów już raczej nie wróci. Raczej matka Cuddy przyjedzie,narobi rabanu,opieprzy House i Cuddy i może coś się ruszy,

PostWysłany: Sro 20:49, 16 Mar 2011
diabelek91
Lekarz rodzinny
Lekarz rodzinny

Powrót do góry

Jaka zażarta dyskusja. Nie chce mi się wszystkiego czyta, wybaczcie. Jaka Cuddy? Jaka śpiączka :D Nie ogarniam. Nie. To wszystko jest prawdziwe i realizatorzy postąpiliby bardzo niegrzecznie robiąc nas w trąbę.

PostWysłany: Sro 21:56, 16 Mar 2011
AnEcZkA3370
Immunolog
Immunolog

Użytkownik zbanowany
Pochwał: 7

Powrót do góry

Myślisz, że ich to obchodzi? Mają plan, który realizują. Koniec. Zarabiają na tym, a my trochę cierpimy :D

PostWysłany: Sro 21:58, 16 Mar 2011
Guśka_
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Spoilery Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 80, 81, 82 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91  Następny
Strona 81 z 91

Skocz do: