Okej, ogłaszam trzy postulaty.
Postulat numer jeden: dajcie mi Owena na własność.
Postulat numer dwa:
Spojler:
jeśli Teddy nie chce swojego męża, to ja go wezmę też, bo on jest nieziemski!
Postulat numer trzy: wywalmy Eli, bo go nie lubię!
:lol:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Tak w ogóle to jestem genialna! Jacyś faceci naprawiają mi dach i robią coś tam koło domu. Są tu już mniej więcej tydzień. Nie widzieli mnie ani razu, z racji tego, że wychodzę zanim przyjadą, a wchodzę z drugiej strony domu. Ich miny, jak wyszłam ubrana w mini i szpilki - bezcenna :D Facetów, zwłaszcza takich, trudno nie zszokować :hahaha:
I odcinek pt. jeanne robi z mamuśką zakupy:
J. - Chyba się zakochałam -,- *robi maślane oczka do wystawy sklepowej*
- W którym? Tym w koszuli w kratkę, czy w tym, co jest w kurtce?
Dzięki mamo za zaakceptowanie w końcu, że wolę starszych facetów, ale ci po 50 to chyba już przegiecie :hahaha:
I kupiłam tą bluzkę z kotem, mrrrrrrrr! Kto chce zobaczyć, bo jest cudowna? :hahaha:
Nie widzieli mnie ani razu, z racji tego, że wychodzę zanim przyjadą, a wchodzę z drugiej strony domu. Ich miny, jak wyszłam ubrana w mini i szpilki - bezcenna Very Happy Facetów, zwłaszcza takich, trudno nie zszokować hahaha
:hahaha:
Cytat:
I kupiłam tą bluzkę z kotem, mrrrrrrrr! Kto chce zobaczyć, bo jest cudowna? hahaha
Ja :) :!:
Cytat:
I mam wypasioną kanapkę z : Bułką, sałatką, szynką, serem, pomidorem, ogórkiem oraz rzodkiewką <3
Miałam iść wczoraj na ognisko, nie poszłam, bo padało. Dziś nie pada, ale za piękna też nie jest, znów nie wypali. Miała dziś u mnie nocować Klaudia, też chyba nie będzie. :( Kurde tyle okazji, a żadna nie wykorzystana. Chyba skończę weekend z książkami.
Ostatnio zmieniony przez Guśka_ dnia Sob 11:07, 02 Kwi 2011, w całości zmieniany 1 raz
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sob 11:05, 02 Kwi 2011