|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 133, 134, 135 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
| Cytat: | | możesz jeszcze dorzucić, że wszystko Ci się z nim kojarzy itd. |
Oczywiscie, że wszystko mi się z nim kojarzy! A jak dzisiaj czekałam na matkę, bo szła załatwiać różne sprawy w różnych instytucjach, to myślałam o nim, a dokładnie o tym, jak mnie przytula <33 A potem mamuśka otwierała drzwi i wracałam do rzeczywistosci ;/
| Cytat: |
Ja nie mam zbyt dużo rozmów, jak po 10 razy czytam ten sam sms np. ściana |
Ja mam i momentami zastanawiam się, czy to nie byłby najlepszy zbiór tekstów, którymi można uwieść kobietę :sciana:
|
|
|
Sro 22:08, 13 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | Oczywiscie, że wszystko mi się z nim kojarzy! A jak dzisiaj czekałam na matkę, bo szła załatwiać różne sprawy w różnych instytucjach, to myślałam o nim, a dokładnie o tym, jak mnie przytula <33 A potem mamuśka otwierała drzwi i wracałam do rzeczywistosci ;/ |
:przytul: :przytul: :przytul:
| Cytat: | | Ja mam i momentami zastanawiam się, czy to nie byłby najlepszy zbiór tekstów, którymi można uwieść kobietę ściana |
Aż tak dobry jest :twisted: :?:
|
|
|
Sro 22:21, 13 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Aż tak dobry jest Twisted Evil Question |
Niestety :| Ma tę umiejętność, że potrafi cię złamać w najmniej spodziewanym momencie. Np. ostatnio. Śmiechy chichy, zaczęłam się nabijać, że czemu nie pozwoli zrobić TEGO swojej szefowej (okej, i tak w sumie nie powiedziało żadne z nas wprost czego -,- ) no i zaczęliśmy się kłócić, tak dla śmiechu, on że nie pozwoli, ja zeby był mężczyzną i się nie bał, no i w końcu spytałam się dlaczego nie chce i czy boi się, że za bardzo mu się spodobało, no to co on na to? Że nie, bo kocha mnie nie ją -,- I to jest jego argument na wszystko!
Uczennica kopernika nie powinna malować paznokci zamiast się uczyć, prafda?
|
|
|
Sro 22:29, 13 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | Że nie, bo kocha mnie nie ją -,- I to jest jego argument na wszystko! |
To jest najlepszy argument :D
Ideał i jeszcze Cię kocha :przytul:
| jeanne napisał: | | Uczennica kopernika nie powinna malować paznokci zamiast się uczyć, prafda? |
Uczennica Smolenia nie powinna siedzieć cały dzień prawie przed laptopem zamiast się uczyć :hahaha:
|
|
|
Sro 22:33, 13 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Hej! Właśnie wróciłam do domu po dniu z przygodami :lol: W ciągu 30 minut zostałam złapana przez kontrolerów 3 razy. Nie miałam dokumentów ani biletów i nie dostałam żadnego mandatu xD
|
|
|
Sro 22:34, 13 Kwi 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
To jest najlepszy argument Very Happy
Ideał i jeszcze Cię kocha przytul |
No tak, ale jak kocha? :(
Uczennica Smolenia nie powinna siedzieć cały dzień prawie przed laptopem zamiast się uczyć hahaha |
Ja laptopa traktuję już jako rodzinę i nie zwracam na to uwagi :D
| Cytat: | | Nie miałam dokumentów ani biletów i nie dostałam żadnego mandatu xD |
*zÓe myśli mode on*
Hej DOMA! :D
|
|
|
Sro 22:36, 13 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: |
No tak, ale jak kocha? Sad |
Szaleńczo :D
W jakim sensie jak ?
| jeanne napisał: | Nie miałam dokumentów ani biletów i nie dostałam żadnego mandatu xD
*zÓe myśli mode on* |
No właśnie ja miałam się zapytać co zrobiła, że nie dostała,ale się pohamowałam :hahaha:
Hej Doma :D
|
|
|
Sro 22:39, 13 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Szaleńczo Very Happy
W jakim sensie jak ? |
Można kochać jak przyjaciółkę, albo jak dziewczynę... O ile co do pierwszego jestem pewna, to drugie to jest to, co spędza mi sen z powiek.
No właśnie ja miałam się zapytać co zrobiła, że nie dostała,ale się pohamowałam hahaha |
A ja głupia nie dałam rady :C
Moja stułbia jest teraz srebrna z lakieru, ojej :C
|
|
|
Sro 22:43, 13 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | Można kochać jak przyjaciółkę, albo jak dziewczynę... O ile co do pierwszego jestem pewna, to drugie to jest to, co spędza mi sen z powiek. |
To może zapytaj ;) A tak na serio, szczególnie co do kontekstu w jakim tego stwierdzenia użył to bym się nawet nad pierwszym nie zastanawiała :przytul:
| jeanne napisał: | | Moja stułbia jest teraz srebrna z lakieru, ojej :C |
Stułbia srebrzysta :hahaha:
Dodano 1 minut temu:
Swoją drogą ja nie mam szans na usłyszenie podobasz mi się czy czegoś w tym stylu, a co tu mówić o kochaniu :C Nawet lubię nie byłabym pewna.
|
|
|
Sro 22:47, 13 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
To może zapytaj Wink A tak na serio, szczególnie co do kontekstu w jakim tego stwierdzenia użył to bym się nawet nad pierwszym nie zastanawiała przytul |
Tak, zapytaj, a jak powie, że tylko to pierwsze? Zresztą, nie chcę go stawiać w głupiej sytuacji. Pamiętam dokładnie, jak mi powiedział coś właśnie takiego ważnego w połączeniu z tekstem "wiem, że to się nie powinno stać"...
A kontekst... Wie, że jestem chorobliwie zazdrosna. Wie, że byłabym w razie czego. A on nie chce mnie skrzywdzić, dlatego nie mógłby jej zrobić TEGO czymkolwiek TO jest.
Dodano 1 minut temu:
Swoją drogą ja nie mam szans na usłyszenie podobasz mi się czy czegoś w tym stylu, a co tu mówić o kochaniu :C Nawet lubię nie byłabym pewna. |
I ja bym wolała czasami nie mieć szans na usłyszenie kocham. Przynajmniej nie robiłabym sobie nadziei :(
|
|
|
Sro 22:51, 13 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
A. I nie wiem, czy się chwaliłam, jak pięknie po lekcji biologii nazywam Michała. Zamiennie : pasożyt (ty pasożycie!) i tasiemiec (ty tasiemcu podły!). Jestem urocza :D
Konrad przesłał mi lekcje w zamian za to, że będę dla niego miła aż do świąt. Szkoda, że nie powiedział jakich :twisted: Dlatego zaraz znajdę w google jakie jest jutro święto :twisted:
|
|
|
Sro 22:55, 13 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| jeanne napisał: | | dlatego nie mógłby jej zrobić TEGO czymkolwiek TO jest. |
:hahaha:
| jeanne napisał: | | A kontekst... Wie, że jestem chorobliwie zazdrosna. Wie, że byłabym w razie czego. A on nie chce mnie skrzywdzić, dlatego nie mógłby |
Tak i o to wszystko i Twoje uczucia troszczy się tak bardzo w ramach przyjaźni...
| Cytat: | | I ja bym wolała czasami nie mieć szans na usłyszenie kocham. Przynajmniej nie robiłabym sobie nadziei Sad |
Robiłabyś sobie na inne rzeczy, uwierz ;) Nadzieja się strasznie czepia człowieka :hahaha:
| Cytat: | | Dobranoc i miłego dnia :* |
Dobranoc nimfka ;*
| jeanne napisał: | | A. I nie wiem, czy się chwaliłam, jak pięknie po lekcji biologii nazywam Michała. Zamiennie : pasożyt (ty pasożycie!) i tasiemiec (ty tasiemcu podły!). Jestem urocza Very Happy |
Zdecydowanie urocza i miła :D
| jeanne napisał: | | Konrad przesłał mi lekcje w zamian za to, że będę dla niego miła aż do świąt. Szkoda, że nie powiedział jakich Twisted Evil Dlatego zaraz znajdę w google jakie jest jutro święto Twisted Evil |
W rozmowach z Tobą trzeba uważać
:hahaha:
|
|
|
Sro 22:57, 13 Kwi 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nimfka :przytul: Aż musiałam sprawdzić w google, co to za cudo O.o
Miłej nocy ;*
Dodano 5 minut temu:
Tak i o to wszystko i Twoje uczucia troszczy się tak bardzo w ramach przyjaźni... |
No właśnie chodzi o to, że tak, bo on jest takim facetem. Słodkim i kochanym, o. <3
Robiłabyś sobie na inne rzeczy, uwierz Wink Nadzieja się strasznie czepia człowieka hahaha |
Ale nie aż taka by się mnie czepiła, żeby sam fakt, że idziemy "razem" spać pozbawiał mnie koszmarów ;/
Zdecydowanie urocza i miła Very Happy |
Ale ostatnio mnie zdenerwował, bo mnie bije :C Ale biedny się zdziwił, jak mnie walnął w biodro, a tam kość :hahaha:
W rozmowach z Tobą trzeba uważać |
Oj tam, oj tam :D Ostatnio myśleliśmy nad likwidacją Grażynki:
- tasiemcem [nieee, bo za długo]
- cyjankiem [ nieee, za powszechne]
- pavulonem [nieee, skąd weźmiemy? - wymyśliliśmy w końcu, że Aga poszuka w apteczce swojego ojca]
Jak ktoś nas tak słucha na przystanku to robi klasyczny *facepalm* :D
|
|
|
Sro 23:03, 13 Kwi 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
jeanne, konwalia no hej, hej :D
Nie wiem nawet co mam pisać, bo za Wami nie nadążam :P
|
|
|
Sro 23:11, 13 Kwi 2011 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
| Powrót do góry |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 133, 134, 135 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
| Strona 134 z 552 |
|