Dzień dobry!
Przejrzałam sobie egzamin z angielskiego, a tam Green Day :) Takie zadania mogłabym rozwiązać bez czytania tekstu :hahaha:
Może w przyszłym roku dadzą House'a :P
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 15:32, 14 Kwi 2011
Konwalia dokonałaś dla mnie niemożliwego. Gratuluję!
Cytując siebie z facebooka:
szczytem lenistwa jest kserowanie książki do WOKu, bo mi się nie chce pisać ściągi, czy szczytem lenistwa będzie, że mimo ściągi, nie pójdę na ten wok, bo mi się nie chce pisać testu?
Konwalia dokonałaś dla mnie niemożliwego. Gratuluję!
Z biologii, sama się dziwię, ale choć raz mieliśmy łatwy i to dlatego, że mało materiału było ;*
jeanne napisał:
szczytem lenistwa jest kserowanie książki do WOKu, bo mi się nie chce pisać ściągi, czy szczytem lenistwa będzie, że mimo ściągi, nie pójdę na ten wok, bo mi się nie chce pisać testu?
Ja powinnam zacząć czytać książkę na konkurs to w poniedziałek, a tam prawie sama genealogia władców bytomskich :C
W ogóle stanowczo nie powinnam szperać po sklepach w internetowych, bo zakochałam się w kilku bluzkach :hahaha:
Nie cała ty tylko cała ja! To ja kupiłam wczoraj bluzkę z kotem i drugą z garfieldem :X Pokaż!
Te i jeszcze jedna w sumie, ale to już tak mniej:
Spojler:
jeanne napisał:
Ja się boję, dawno się tak nie bałam, muszę mieć 4 Sad
Ja miałam 3+ na semestr, a moje oceny z biologii są dziwnie, a strasznie chcę mieć to 4. Więc kolejny sprawdzian po świętach też muszę dobrze napisać. Będę trzymać kciuki, dasz radę ;*
Spojler:
jeanne napisał:
Taki wniosek po wczorajszej rozmowie... Teraz nie potrafię go tak przywołać do porządku, jak chociażby na wakacjach. Ważę każde słowo...
To normalne, zależy Ci na nim i nie sądzę żebyś przez to była gorszą przyjaciółką :przytul:
Tego kotka pierwszego, jakby był bardziej kotkowaty to bym kupiła z całą pewnością! Drugą też! <3
Cytat:
Ja miałam 3+ na semestr, a moje oceny z biologii są dziwnie, a strasznie chcę mieć to 4. Więc kolejny sprawdzian po świętach też muszę dobrze napisać. Będę trzymać kciuki, dasz radę ;*
Nie wiem właśnie, bo ja zawsze robię takie głupie błędy, mimo, że wszystko wiem, a teraz nie wiem :(
Spojler:
A ja sądze. Bo przedtem potrafiłam nim potrząsnąć i mu było lepiej, a ja teraz się trzęse zanim cokolwiek na ten temat powiem ;/
Moja była baaaardzo! Muszę ją wyrwać jeszcze w sobotę, chcę sukienkę ^^
Ja też chciałam sukienkę, ale nie znalazłam jakieś, która bardzo by mi się spodobała.
jeanne napisał:
To ja na poprawie umiałam wszystko, dokładnie i 3+ poprawiłam na uwaga, 3+ XD
Moje oceny w tym semestrze to dwie 3 ze sprawdzianów, 5 z kartkówki i 5 z tego sprawdzianu, ale to oznacza, że muszę uważać :C
Ja tak miałam na chemii jak poprawiałam w zeszłym semestrze zrobiłam wszyściutkie zadania nawet to dodatkowe i 2 dostałam :hahaha: Do chemii mam najgorszego pecha.
Spojler:
jeanne napisał:
Więc niech wróci do tamtego... Bo tak to jestem bezużyteczna ściana