|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 281, 282, 283 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
alhambra napisał: | Ja się ostatnio nie wysypiam, ale przyjemnie, więc nie przeszkadza mi to Smile Robię to z pełną premedytacją Smile |
Przyjemnie niewysypianie się hmm :D
alhambra napisał: | Ja się boję oglądać informacje w TV Shocked Tatusiek mnie ostrzegał i miał rację Neutral Najgorsze, że zaglądam do neta, żeby zobaczyć, co słychać w świecie, przez co mimowolnie czytam komentarze polskiej "inteligencji"...po prostu żal... |
I słusznie Cię ostrzegał ;) Ja nie zamierzam się do nich zbliżać już.
W necie informację jeszcze da się przeżyć, choć masz rację niektóre komentarze to delikatnie mówiąc żenada.
|
|
Pon 20:10, 23 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | choć masz rację niektóre komentarze to delikatnie mówiąc żenada. |
Tylko niektóre da się czytać :wink:
|
|
Wysłany:
Pon 20:11, 23 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Tylko niektóre da się czytać Wink |
Najlepiej ich chyba unikać i pozostać przy samych informacjach co by się nie denerwować :D Choć czasem i sam tekst bez komentarzy może wystarczająco wyprowadzić z równowagi.
|
|
Pon 20:14, 23 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Choć czasem i sam tekst bez komentarzy może wystarczająco wyprowadzić z równowagi.
|
Trafna uwaga, biorąc pod uwagę, że piszącym niektóre informacje w necie też przydałoby się czasem "lekkie doinformowanie", bo często jak tekst czyta laik, to i tak tego nie zrozumie :roll:
|
|
Wysłany:
Pon 20:17, 23 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | że piszącym niektóre informacje w necie też przydałoby się czasem "lekkie doinformowanie", bo często jak tekst czyta laik, to i tak tego nie zrozumie Rolling Eyes |
No tak.
|
|
Pon 20:22, 23 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista, w końcu nie ma to, jak wprowadzić czytelnika w błąd, byle tylko wywołać dyskusję, która skądinąd do niczego nie prowadzi i toczy się na "trochę inny" temat :wink:
|
|
Wysłany:
Pon 20:24, 23 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | pantera mglista, w końcu nie ma to, jak wprowadzić czytelnika w błąd, byle tylko wywołać dyskusję, która skądinąd do niczego nie prowadzi i toczy się na "trochę inny" temat Wink |
Akurat niektórym internautom nawet wprowadzenie w błąd nie jest potrzebne. Niektórzy pod tematem x potrafią bez jakiejkolwiek logiki rozpętać dyskusję na zupełnie inny temat ;)
|
|
Pon 20:32, 23 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista, a to też lubię :P A najbardziej wyzywanie się bez zdania racji wzajemnie od idiotów :D
Lubię to też na forach niektórych, np.:
-Jak mogę zrobić to czy to?
-Na stronie x masz odpowiedź, czytać nie umiesz?
-Nie zaśmiecaj tematu.
-Po co chcesz robić ...? To ....
-Co za debile...
-Dzięki, nadal się nic nie dowiedziałem :)
|
|
Wysłany:
Pon 20:37, 23 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | pantera mglista, a to też lubię Razz A najbardziej wyzywanie się bez zdania racji wzajemnie od idiotów Very Happy
Lubię to też na forach niektórych, np.:
-Jak mogę zrobić to czy to?
-Na stronie x masz odpowiedź, czytać nie umiesz?
-Nie zaśmiecaj tematu.
-Po co chcesz robić ...? To ....
-Co za debile...
-Dzięki, nadal się nic nie dowiedziałem Smile
|
O to już w ogóle jest genialne :mrgreen:
|
|
Pon 20:43, 23 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista, czasem zdarza mi się zajrzeć na tego typu forum w poszukiwaniu odpowiedzi na jakieś pytania dotyczące oprogramowania, itp., bo jestem analfabetą informatycznym, a nie zawsze kolega - informatyk jest pod telefonem. Wchodzę, żeby się czegoś dowiedzieć, a tu co? Zanim się dokopię do jakiegoś sensownego zdania poza wyzwiskami i ustalania, kto jest gorszym kretynem, wychodzę z forum i szukam bardziej fachowej strony.
Ktoś mi wyjaśni, po co tacy ludzie w ogóle wchodzą na takie forum? Widać, że nie ma taki typ pojęcia, bo merytorycznie nie ma ani jednego zdania, ale za to pół strony uświadamiania kogoś, że powinien się wysilić i gdzieś tam zajrzeć. Jak jest mądrala i wie, to niech napisze krótko i na temat. Zaoszczędzi komuś szukania, innym nerwów i przy okazji nie zaśmieci forum :)
|
|
Wysłany:
Pon 20:48, 23 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | pantera mglista, czasem zdarza mi się zajrzeć na tego typu forum w poszukiwaniu odpowiedzi na jakieś pytania dotyczące oprogramowania, itp., bo jestem analfabetą informatycznym, a nie zawsze kolega - informatyk jest pod telefonem. Wchodzę, żeby się czegoś dowiedzieć, a tu co? Zanim się dokopię do jakiegoś sensownego zdania poza wyzwiskami i ustalania, kto jest gorszym kretynem, wychodzę z forum i szukam bardziej fachowej strony.
Ktoś mi wyjaśni, po co tacy ludzie w ogóle wchodzą na takie forum? Widać, że nie ma taki typ pojęcia, bo merytorycznie nie ma ani jednego zdania, ale za to pół strony uświadamiania kogoś, że powinien się wysilić i gdzieś tam zajrzeć. Jak jest mądrala i wie, to niech napisze krótko i na temat. Zaoszczędzi komuś szukania, innym nerwów i przy okazji nie zaśmieci forum Smile
|
Muszą się przecież jakoś wyżyć i pokazać jacy to oni nie są. O ile potrafię jeszcze zrozumieć, że np. setny post w stylu co to romantyzm może denerwować w końcu ta osoba mogła wcześniej poszukać a potem dopiero się zwrócić z pytaniem. Ale jeśli ktoś się pojawia z konkretnym problemem a to forum służy właśnie m.in. do takich pytań a zamiast pomocy znajduję listę słownych przepychanek i wyzwisk :roll:
|
|
Pon 20:55, 23 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Muszą się przecież jakoś wyżyć i pokazać jacy to oni nie są. O ile potrafię jeszcze zrozumieć, że np. setny post w stylu co to romantyzm może denerwować w końcu ta osoba mogła wcześniej poszukać a potem dopiero się zwrócić z pytaniem. Ale jeśli ktoś się pojawia z konkretnym problemem a to forum służy właśnie m.in. do takich pytań a zamiast pomocy znajduję listę słownych przepychanek i wyzwisk Rolling Eyes
|
Dokładnie. Ja też, kiedy już wejdę na forum w poszukiwaniu, to przeglądam pobieżnie tematy, żeby nie zadawać milionowy raz tego samego pytania, ale z drugiej strony rozumiem też, że ktoś łatwo może przeoczyć jakiś temat, bo na forach często panuje "śmietnik", w którym ciężko coś znaleźć, nie czytając go od A do Z.
Poza tym, jeśli komuś szkoda czasu na udzielenie wyczerpującej odpowiedzi w kilku zdaniach, a nie szkoda na wypisywanie takich dyrdymałów i udowadnianie komuś, jaki jest nieporadny i głupi, to coś z tym kimś nie tak :? Po prostu kocham, jak zakompleksione półgłówki leczą swoje kompleksy, ośmieszając innych :roll:
|
|
Wysłany:
Pon 21:00, 23 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej, kochani ;*
Cytat: | Irene ma lepsze wymiary. No i Sherlock nie błyszczy w słońcu! | :hahaha: Ten post spowodował, że prawie się udławiłam białym serkiem, i stwierdziłam, że naprawdę Was kocham, forumowiczów :serducho:
Dzisiaj nad tym dyskutowałyśmy z nimfką w szkole :]
Shee i Nem, macie piękne bannerki :buja w oblokach:
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Pon 21:08, 23 Sty 2012 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
alhambra napisał: | Po prostu kocham, jak zakompleksione półgłówki leczą swoje kompleksy, ośmieszając innych Rolling Eyes |
Trzeba to jakoś przełknąć choć denerwujące to jest.
A niech się półgłówki nawzajem obrzucają wyzwiskami skoro tak lubią :roll:
Hej Sevir ;*
|
|
Pon 21:11, 23 Sty 2012 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
pantera mglista napisał: | A niech się półgłówki nawzajem obrzucają wyzwiskami skoro tak lubią Rolling Eyes
|
No tak, w końcu nie ma to jak relaks przed komputerem :D
Sevir, hej ;)
|
|
Wysłany:
Pon 21:12, 23 Sty 2012 |
|
alhambra
Psi Detektyw

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 281, 282, 283 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552 Następny |
Strona 282 z 552 |
|