Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 354, 355, 356 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeanne napisał:
ja na historii śpię albo się uczę innych przedmiotów, a co!

Nie umiem spać na lekcjach. Co do uczenia się to tak szczególnie chemii czy fizyki.

jeanne napisał:
Też bym marudziła.

Znaczy nie jestem jedyna. Ludzie jak słyszą, że nie chcę jakoś wakacji robią wielkie oczy.

Cytat:
Spokój ducha? Nie wiem, może udałoby ci się ruszyć z tym dalej?

Po drastycznie terapii zawartej w słowie "nie" jakoś nie widzę mojego spokoju ducha wręcz przeciwnie :hahaha:

Dodano 14 minut temu:

Przed chwilą przeczytałam co napisałam i jak to zakręciłam. Chodziło mi o to, że będę chodzić co najwyżej nie przyjdę na francuski O.o

PostWysłany: Wto 22:48, 05 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Pochwał: 3

Powrót do góry

Cytat:

Nie umiem spać na lekcjach. Co do uczenia się to tak szczególnie chemii czy fizyki.

Też nie umiem, chyba że przesadzę wieczorem z lekami, to potem ścina mnie tak bardzo, że nawet na wykładzie z fizyki zasnęłam.

Cytat:

Znaczy nie jestem jedyna. Ludzie jak słyszą, że nie chcę jakoś wakacji robią wielkie oczy.

Ja się boję. z jednej strony powinnam wziąć i ogarnąć to wszystko co robiłam przez te 2 lata do matury, bo potem nie wiadomo jak to będzie.

Cytat:

Po drastycznie terapii zawartej w słowie "nie" jakoś nie widzę mojego spokoju ducha wręcz przeciwnie hahaha

Czasami to nie jest bardziej... trzeźwiące i pozwalające ruszyć dalej niż "może" czy niewiedza.

PostWysłany: Wto 23:01, 05 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

Cytat:
Spokój ducha?

jest prostszy sposób, a mianowicie: magnez + witamina B6. a przynajmniej tak jest napisane na moich tabsach 8)

PostWysłany: Sro 19:02, 06 Cze 2012
rocket queen
Pumbiasta Burleska

Pochwał: 57

Powrót do góry

jeanne napisał:
Też nie umiem, chyba że przesadzę wieczorem z lekami, to potem ścina mnie tak bardzo, że nawet na wykładzie z fizyki zasnęłam.

Moja mama przychodzi i zaczyna krzyczeć czemu nie otworzyłam jej drzwi jak wracała ze sklepu, że się zamykam w pokoju. Po 10 minutach udało mi się dojść do głosu i powiedzieć że przysnęłam :hahaha: Nigdy nie sypiam w dzień więc źle ze mną xD

jeanne napisał:
Ja się boję. z jednej strony powinnam wziąć i ogarnąć to wszystko co robiłam przez te 2 lata do matury, bo potem nie wiadomo jak to będzie.

Ja też. W końcu w listopadzie próbne, pani z chemii przypomina mi to co lekcje.

jeanne napisał:
Czasami to nie jest bardziej... trzeźwiące i pozwalające ruszyć dalej niż "może" czy niewiedza.

Dla mnie ruszenie dalej to bzdura. Co by to niby miało oznaczać? I w jaki sposób sprawić, że będzie lepiej...

rocket queen napisał:
jest prostszy sposób, a mianowicie: magnez + witamina B6. a przynajmniej tak jest napisane na moich tabsach Cool

Łykam magnez :D Ale jakoś nie widzę tego w praktyce.

PostWysłany: Sro 19:10, 06 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

jest prostszy sposób, a mianowicie: magnez + witamina B6. a przynajmniej tak jest napisane na moich tabsach Cool

Co mi przypomniało o tym, jak bolesny skurcz mnie złapał w środku nocy -,- stoją tabletki, a ja ciągle zapominam o braniu.
Cytat:

Moja mama przychodzi i zaczyna krzyczeć czemu nie otworzyłam jej drzwi jak wracała ze sklepu, że się zamykam w pokoju. Po 10 minutach udało mi się dojść do głosu i powiedzieć że przysnęłam hahaha Nigdy nie sypiam w dzień więc źle ze mną xD

Mnie ostatnio nawet budzik nie potrafi dobudzić... A swego czasu budziłam się, jak tylko wibrował telefon, eh.
Cytat:

Ja też. W końcu w listopadzie próbne, pani z chemii przypomina mi to co lekcje.

Ja na razie we wrześniu będę mieć test z całych 2 lat...
Cytat:

Dla mnie ruszenie dalej to bzdura. Co by to niby miało oznaczać? I w jaki sposób sprawić, że będzie lepiej...

Wiesz, przynajmniej dla mnie to jakiś punkt zwrotny. Tak to może w głębi serca, ale masz tą nadzieję, że może gdybyś mu powiedziała, wszystko by się skończyło długo i szczęśliwie. I dopóki mu nie powiesz ta nadzieja będzie. Będziesz ją karmić, trzymać serce, bo przecież, a co jeśli...? Jak mu powiesz to albo będzie to jeśli, albo będziesz musiała zabić tą nadzieję. Zabicie jej to pierwszy krok do odkochania się i znalezienia nowego obiektu uczuć.

tak w ogóle to jestem załamana moimi ocenami i tym, że nie będę mieć paska. aż mi siebie żal -,-

PostWysłany: Sro 19:43, 06 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Przepraszam za to co powiem ale dzisiaj było

Spojler:

chuja a nie tranzyt

:evil:

Od wschodu słońca do siódmej rano były taki chmury, że nic nie dało się zobaczyć. Specjalnie wstałem o 2 45 żeby jechać do Kielc i to zobaczyć a tu nic. A potem jeszcze nie mogłem sobie kupić hamurgera w macu bo rano tylko oferta śniadaniowa....
Jedyny plus był taki, że obejrzeliśmy sobie kawałek kompleksu, planetarium oraz wystawę meteorytów. No i pogadaliśmy sobie z profesorami i pracownikami naukowymi. Choć tyle, no i mamy zaproszenie na tranzyt Merkurego w 2016 :roll:

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Sro 20:50, 06 Cze 2012
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

jeanne napisał:
Co mi przypomniało o tym, jak bolesny skurcz mnie złapał w środku nocy -,- stoją tabletki, a ja ciągle zapominam o braniu.

Ja po tym jak ostatnio się obudziłam właśnie ze skurczem na razie pamiętam żeby brać :roll:

jeanne napisał:
Mnie ostatnio nawet budzik nie potrafi dobudzić... A swego czasu budziłam się, jak tylko wibrował telefon, eh.

Ja mam cały czas wyciszony, nawet nie wiem jaki mam dzwonek. Wibracje mnie budzą.
Dziś o 8 rano zbudziła mnie sms, że koleżanka coś chce żebym z nią poszła na imprezę do jakiegoś kolegi, ale odmówiłam. Jej znajomi to jakoś nie przypadają mi do gustu.
Za to z inną byłam w księgarni i oprócz 2 książek do poczytania kupiłam to:

Dodano 1 minut temu:

jeanne napisał:
tak w ogóle to jestem załamana moimi ocenami i tym, że nie będę mieć paska. aż mi siebie żal -,-

Ja będę mieć ledwo ponad 4,0 :placze:

PostWysłany: Pią 15:03, 08 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Cytat:

Dziś o 8 rano zbudziła mnie sms, że koleżanka coś chce żebym z nią poszła na imprezę do jakiegoś kolegi, ale odmówiłam. Jej znajomi to jakoś nie przypadają mi do gustu.

Ja dostałam zaproszenie na urodziny. Do Konrada. I jestem zaszycona tym faktem, ponieważ na ostatnich urodzinach obserwował moje pijackie wybryki i był moją poduszką, jak mi trochę głowa ciążyła, jako jeden z niewielu, którzy nie pili. Dodatkowo jeśli wziąć pod uwagę to, że mu obiecałam, że go spiję i namaluję kutasa na czole, to ekhem.

Cytat:

Za to z inną byłam w księgarni i oprócz 2 książek do poczytania kupiłam to:

Hahahahhahahaha! Kupiłam sobie identyczną za kasę z 18.Kup sobie jeszcze drugą tego wydawnictwa z mikroskopami na 1 stronie, fajne są zadania w niej.

PostWysłany: Pią 16:34, 08 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ja dostałam zaproszenie na urodziny. Do Konrada. I jestem zaszycona tym faktem, ponieważ na ostatnich urodzinach obserwował moje pijackie wybryki i był moją poduszką, jak mi trochę głowa ciążyła, jako jeden z niewielu, którzy nie pili. Dodatkowo jeśli wziąć pod uwagę to, że mu obiecałam, że go spiję i namaluję kutasa na czole, to ekhem.

I co wybierasz się? No widać Konrad Cię lubi :)

Cytat:
Hahahahhahahaha! Kupiłam sobie identyczną za kasę z 18.Kup sobie jeszcze drugą tego wydawnictwa z mikroskopami na 1 stronie, fajne są zadania w niej.

Ej tej z mikroskopami nie widziałam, ale poszukam :hahaha: Zgadnij skąd miałam kasę na te książki xD

PostWysłany: Pią 16:47, 08 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Dzień dobry!
Czy tylko ja nie przejawiam absolutnie żadnego zainteresowania Euro 2012? Na wszelki wypadek nie włączam telewizora i radia od paru dni, ale i tak na każdym kroku atakują mnie bilboardy, bannery i temu podobne rzeczy.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Pią 17:37, 08 Cze 2012
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Salamandra napisał:
Dzień dobry!

Cześć :)

Salamandra napisał:
Czy tylko ja nie przejawiam absolutnie żadnego zainteresowania Euro 2012? Na wszelki wypadek nie włączam telewizora i radia od paru dni, ale i tak na każdym kroku atakują mnie bilboardy, bannery i temu podobne rzeczy.

No cóż ja sobie mecz oglądam, ale nic nie pobije sąsiadów u góry którzy drą się jak szaleni, tupią i gwiżdżą :)

PostWysłany: Pią 17:50, 08 Cze 2012
pantera mglista
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Salamandra, dzień dobry ;) Ja przejawiam zainteresowanie tym, kiedy się skończy ta psychoza... :roll:

PostWysłany: Pią 17:55, 08 Cze 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

alhambra napisał:
Salamandra, dzień dobry ;) Ja przejawiam zainteresowanie tym, kiedy się skończy ta psychoza... :roll:

O tak, to akurat mnie ciekawi. Chociaż ja nie mam jeszcze tak źle, mieszkam na wsi, gdzie nie ma strefy kibica i innych dziwactw. Jak wygląda to wszystko w Warszawie, alhambra?

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Pią 18:31, 08 Cze 2012
Salamandra

Pochwał: 19

Powrót do góry

Cytat:

I co wybierasz się? No widać Konrad Cię lubi Smile

Nie ma wyjścia :D Zmusiłam go na napisaniu na ankiecie dot. nauki języków, że najbardziej w języku francuskim lubi to, że siedzi ze mną w ławce :D

Cytat:
łam kasę na te książki xD

Ja połowę kasy wydałam na książki. Aż mnie wstyd.

Cytat:

Czy tylko ja nie przejawiam absolutnie żadnego zainteresowania Euro 2012?

Ja przejawiłam zainteresowanie tylko dzisiejszym i to w postaci przeczytania relacji na internecie:D

PostWysłany: Pią 20:06, 08 Cze 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Jak wygląda to wszystko w Warszawie, alhambra?

Przed moim wyjazdem już było fatalnie - zamknięte centrum i problem z objazdami :roll: Teraz do niedzieli cieszę się spokojem na wsi oraz faktem, że nie słyszę aż tak strasznie wydzierania się sąsiadów podczas meczu :roll:

PostWysłany: Pią 20:27, 08 Cze 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 354, 355, 356 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 355 z 552

Skocz do: