Rozmowy w t(ł)oku #16
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 390, 391, 392 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeanne napisał:
Uwielbiam internet Very Happy

Ja też :D Ogólnie uważam to za zło tych czasów, ale mam z nim tyle miłych wspomnień :P

jeanne napisał:
Aż się zmęczyłam od czytania.o.O

Dzięki, kop leżącego :mrgreen: Aż taka nudna jestem? :mrgreen:

PostWysłany: Sob 16:34, 28 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Pochwał: 13

Powrót do góry

Cytat:

Ja też Very Happy Ogólnie uważam to za zło tych czasów, ale mam z nim tyle miłych wspomnień Razz

W ogóle, co to jest "turbo", bo tak też zostałam powyzywana i wyśmiana, ,ze nie wiem, co to znaczy. Jestem już taka stara :(

Cytat:

Dzięki, kop leżącego Mr. Green Aż taka nudna jestem? Mr. Green

Wiesz, z perspektywy osoby, która siedzi dalej w pidżamie, zrobilaś tyle, że oh! I nie, że nudna jesteś, tylko empatycznie wczuwam się w twoją sytuację :D

PostWysłany: Sob 16:37, 28 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50

Powrót do góry

jeanne, ale dzięki pracy przestała mnie głowa boleć :D Pewnie po prostu prochy zadziałały, ale przy okazji nie miałam czasu myśleć :D Ostatnio nie robiłam nic, więc musiałam nadrobić zaległości, bo samo się nie zrobi :(

jeanne napisał:
W ogóle, co to jest "turbo", bo tak też zostałam powyzywana i wyśmiana, ,ze nie wiem, co to znaczy. Jestem już taka stara Sad

Ty? :mrgreen: Co ja mam powiedzieć? :mrgreen: Połowy rzeczy czasem w necie nie rozumiem, bo jestem już nie na czasie. Że nie wspomnę o rozmowach młodzieży w tramwajach i autobusach, których kompletnie nie kumam, jakby mówili w jakimś obcym języku :mrgreen: Taki jakiś dziwny zlepek słów, które jak dla mnie kompletnie do siebie nie pasują, ale co ja tam wiem :mrgreen:

PostWysłany: Sob 16:43, 28 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Ty? Mr. Green Co ja mam powiedzieć? Mr. Green Połowy rzeczy czasem w necie nie rozumiem, bo jestem już nie na czasie. Że nie wspomnę o rozmowach młodzieży w tramwajach i autobusach, których kompletnie nie kumam, jakby mówili w jakimś obcym języku Mr. Green Taki jakiś dziwny zlepek słów, które jak dla mnie kompletnie do siebie nie pasują, ale co ja tam wiem Mr. Green

Dostałam taki komentarz:
Cytat:

Jest ten komentarz , jaka siara , pośmiewisko tylko z siebie robisz ; D . Asfa , Widziałam cię na 'wiocha.pl' nie było damskich spodni ?;D - Noo wiem , nudzisz , no bo ja umiem coś robić nie tak jak ty tylko krytykować , kończe . NARA !

I choćbym chciała na niego odpowiedzieć, TO NIE WIEM O CO TU CHODZI.

Ja mam wrażenie czasami, że przez to, że jestem w TYM liceum, omija mnie cała ta szalona młodość. Żadnych afer, żadnych ciąż, ludzie na poziomie [i to nie mulu], wyrażających się poprawnie. Jak ja potem mam radzić sobie w prawdziwym środowisku?!

Cytat:

jeanne, ale dzięki pracy przestała mnie głowa boleć Very Happy Pewnie po prostu prochy zadziałały, ale przy okazji nie miałam czasu myśleć Very Happy Ostatnio nie robiłam nic, więc musiałam nadrobić zaległości, bo samo się nie zrobi Sad

Hm. Ja zawsze jak zrobię pranie myslę, ze samo się powiesi i zanosze je pod drzwi balkonowe. I o dziwo, się wiesza! :D

PostWysłany: Sob 16:49, 28 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:
Ja zawsze jak zrobię pranie myslę, ze samo się powiesi i zanosze je pod drzwi balkonowe. I o dziwo, się wiesza! Very Happy

Też muszę spróbować :mrgreen: Tylko balkonu w tym mieszkaniu nie mam :(

jeanne napisał:
Ja mam wrażenie czasami, że przez to, że jestem w TYM liceum, omija mnie cała ta szalona młodość. Żadnych afer, żadnych ciąż, ludzie na poziomie [i to nie mulu], wyrażających się poprawnie. Jak ja potem mam radzić sobie w prawdziwym środowisku?!

Spokojnie, dasz radę :wink: Będziesz się trochę czuła jak spod klosza, ale dasz radę :wink: Też wyszłam z "klasztoru" (czyt. liceum)

jeanne napisał:
Dostałam taki komentarz:
Cytat:

Jest ten komentarz , jaka siara , pośmiewisko tylko z siebie robisz ; D . Asfa , Widziałam cię na 'wiocha.pl' nie było damskich spodni ?;D - Noo wiem , nudzisz , no bo ja umiem coś robić nie tak jak ty tylko krytykować , kończe . NARA !

I choćbym chciała na niego odpowiedzieć, TO NIE WIEM O CO TU CHODZI.

Chętnie podjęłabym się tłumaczenia, ale chyba nie mój poziom :hahaha: :hahaha: :hahaha:

PostWysłany: Sob 16:55, 28 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Też muszę spróbować Mr. Green Tylko balkonu w tym mieszkaniu nie mam Sad

Oh, to pewno dlatego :przytul: Tylko nie rozumiem dlaczego potem mamuśka tak narzeka, że mam za dużo bielizny, przecież powieszenie 50 par majtek to nie taka filozofia!
Cytat:

Spokojnie, dasz radę Wink Będziesz się trochę czuła jak spod klosza, ale dasz radę Wink Też wyszłam z "klasztoru" (czyt. liceum)

Teraz już rozumiem to nawoływanie mojego fizyka, że jeszcze będziemy chcieli wrócić do liceum!
Cytat:

Chętnie podjęłabym się tłumaczenia, ale chyba nie mój poziom hahaha hahaha hahaha

Pewno, bo ona jest już W DRUGIEJ GIMNAZJUM, A JA JESTEM DZIECKIEM, więc Ty pewnie też :D
A może ten?
Cytat:

, turbo zajebana , nie muszę ci się spowiadać , co cie to interesuje ? Mam PEŁNO I JESZCZE WIĘCEJ , Bo tak mi się chce , umiesz czytać . ! Nudzisz , kończe tą dziecinade , Bajos

PostWysłany: Sob 16:59, 28 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Cytat:

, turbo zajebana , nie muszę ci się spowiadać , co cie to interesuje ? Mam PEŁNO I JESZCZE WIĘCEJ , Bo tak mi się chce , umiesz czytać . ! Nudzisz , kończe tą dziecinade , Bajos

Chryste, gdzie Ty siedzisz? :mrgreen: Powala mnie ten język :hahaha:
jeanne napisał:
Teraz już rozumiem to nawoływanie mojego fizyka, że jeszcze będziemy chcieli wrócić do liceum!

Fakt, ja tam swoje dobrze wspominam mimo, że było dość "sztywne" :wink: Właśnie dziś z bratową wspominałam, jak tam było i porównywałyśmy z innymi, a zwłaszcza z obecnymi czasami :mrgreen: Ale studia też były fajne, aczkolwiek dopiero zaoczne, bo na dziennych nie mój świat :?
A przy okazji dowiedziałam się, że moja koleżanka z pedagogiki zmarła :(

jeanne napisał:
Tylko nie rozumiem dlaczego potem mamuśka tak narzeka, że mam za dużo bielizny, przecież powieszenie 50 par majtek to nie taka filozofia!

Też nie kumam :) Mam milion par bielizny, bo mam hopla na tym punkcie. Z każdych zakupów muszę wrócić z kilkoma nowymi sztukami, szuflada w komodzie jest wielka, a się nie domyka :mrgreen:

PostWysłany: Sob 17:06, 28 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Chryste, gdzie Ty siedzisz? Mr. Green Powala mnie ten język hahaha

Uwaga, kolejne kwiatki!
Spojler:

Cytat:
Co ty sb wyobrażasz żę możesz mnie nazywaś Suką i mnie obrażac ... ? k**wa w życiu na oczy mnie nie widziałaś a pierdolisz .
weź się ogarnij . ! ; DD masz dziwkarski ryj , . ~ZAbrakło Tapety ? ; d

Cytat:
Hmm .? Jqa ułamna . ? Niee widziałam All Wiesz zawdzięczaam to po Tb . ; *

CO TO ZNACZY ZAWDZIĘCZAM TO PO TOBIE?! [odnośnie tego, że napisała wyżej, że ją nazwałam suka i się jej pytam, gdzie to widziala, bo nigdzie tak nie napisała. "nie widziałam" -,-
Cytat:
Ahaha .x D All TY tępa . ; DD . Normalniee . B.K XD

Cytat:
Spoko . ; ) TYlko mozaiki juz nie trzba robić dziewczynkoo . ; D Masz taki ryj od urodzeniaa . ;D

Chyba się uwstecznię przy tym.

Cytat:

Fakt, ja tam swoje dobrze wspominam mimo, że było dość "sztywne" Wink Właśnie dziś z bratową wspominałam, jak tam było i porównywałyśmy z innymi, a zwłaszcza z obecnymi czasami Mr. Green Ale studia też były fajne, aczkolwiek dopiero zaoczne, bo na dziennych nie mój świat Confused
A przy okazji dowiedziałam się, że moja koleżanka z pedagogiki zmarła Sad

Ja mimo, że jest dziwne, mam fajne wspomnienia. Jest z czego sie pośmiać, przy wódce. No i udowodnić ludziom, że się jest normalnym mimo tej szkoły.
Ja nie mam szans na zaoczne, zostają mi dzienne. A co ci w nich nie pasowało, jeśli mogę zapytać?
Przykre... Ja zawsze dziwnie się czuję, jak dowiaduje się o śmierci osób, które znam, a które jeszcze nie powinny umierać.

Cytat:

Też nie kumam Smile Mam milion par bielizny, bo mam hopla na tym punkcie. Z każdych zakupów muszę wrócić z kilkoma nowymi sztukami, szuflada w komodzie jest wielka, a się nie domyka Mr. Green

Mam to samo! Niestety ze względu na brak własnych pieniędzy nie rozwinęłam w pełni swojej obsesji, ale przynajmniej jedną parę, prawda? *,*

PostWysłany: Sob 17:28, 28 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Mam to samo! Niestety ze względu na brak własnych pieniędzy nie rozwinęłam w pełni swojej obsesji, ale przynajmniej jedną parę, prawda? *,*

Wcisnęłabym lajka, gdyby to był fejsbuk :D

jeanne napisał:
A co ci w nich nie pasowało, jeśli mogę zapytać?

Głównie towarzystwo niedojrzałych studencików żyjących z pieniędzy rodziców i nie mających pojęcia o życiu :? Na zaocznych miałam już raczej starsze towarzystwo i zdecydowanie bardziej mi ono odpowiadało.

jeanne napisał:
Chyba się uwstecznię przy tym.

Nie dziwię się, ja się już uwsteczniam, czytając to. Dziwię się tylko, co Ty tam robisz :mrgreen:

PostWysłany: Sob 17:52, 28 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Wcisnęłabym lajka, gdyby to był fejsbuk Very Happ

W końcu znalazłam kogoś kto rozumie moją pasje i nie patrzy na mnie, jak na wariatkę *,*

Cytat:

Głównie towarzystwo niedojrzałych studencików żyjących z pieniędzy rodziców i nie mających pojęcia o życiu Confused Na zaocznych miałam już raczej starsze towarzystwo i zdecydowanie bardziej mi ono odpowiadało.

Ano niestety... Przykro mi stwierdzić, ale sama widziałam, jak mój brat jeszcze jakiś czas temu studiował turystykę i rekreację :roll:

Cytat:

Nie dziwię się, ja się już uwsteczniam, czytając to. Dziwię się tylko, co Ty tam robisz Mr. Green

To przypadkiem, slowo! Mam bloga na tym portalu i ta dziewczyna napisała do mnie prywatną wiadomość nazywając mnie "
Spojler:

cwelem jebanym

" no to się wdałam z nią w dyskusje, podwyższa mi samoocenę :D
Spojler:

Cytat:
Buhahahah , polewke mam z cb <lol2> . Myślisz że błyszczysz ? noo baa tylko tak myślisz , jesteś tepa od razu tak mówiłam , tylko dla jaj piszesz , AjĆ , true sory zakańczam tą dziecinade , i masz zamknięte wpisy , bo pewno nudne że to szok . ; D . Myslisz ze jesteś lepsza , tylko tak myślisz ; D . Do butów mi nie dorastasz , jesteś teraz na niskim PZ że to jest nie wyobrażalne , a chj z Wami , true sory , teraz możesz wrócić do swoich nudnych wpisów , Olek mówi żę jesteś pojebana i że jesteś jakimś8 - dzieckiem i nie kaze mi pisaca wiec , elq ! , Turbo ; >

Cytat:

SZukaj szukaj wierszyków w necie to i tak nic nie da zawsze będziesz na niskim PZ , i z przykrością mówię że wszystkim wam spuszkam Bloka , true sory z dzieć mi nie pisze , nara wy rozjebane w chuj dzieci , takiej polewki nie miałam od 1 roku ; ] Dziena Wam za Too .; P bajos , dzieci ; D .Buziaczek na droge drogie plastiki i SPIERDALAĆ !; *

Cytat:
do burdelu z tym dziwkarskim ryjem się nadajesz i ja nikogo na Was nie nasyłam , jeśli jesteście takie pojebane to soory wielkie mam to w dupie , i kończe tą rozmowe plastikowe barbie , Idźcie się leczyć na nogi na głowa zapóżno ; D . i Soorqa za Orty , poprostu nie chce mi sięz Wami pisać , Bajos , Fuck ! :]

I pomyśleć, że wszystkie 15-latki w psychiatryku były normalne :hahaha:

PostWysłany: Sob 18:01, 28 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
I pomyśleć, że wszystkie 15-latki w psychiatryku były normalne hahaha

Bo głupoty się nie leczy, a oryginalność tak :wink:
jeanne napisał:
Przykro mi stwierdzić, ale sama widziałam, jak mój brat jeszcze jakiś czas temu studiował turystykę i rekreację Rolling Eyes

Nie bez powodu Uniwersytet Warmińsko-Mazurski nazywa się Uniwersytetem Wiecznego Melanżu :mrgreen:
jeanne napisał:
W końcu znalazłam kogoś kto rozumie moją pasje i nie patrzy na mnie, jak na wariatkę *,*

Miło wiedzieć, że jest nas więcej :D Znam jeszcze jedną fankę bielizny :mrgreen:

PostWysłany: Sob 18:09, 28 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Bo głupoty się nie leczy, a oryginalność tak Wink

No i Kamil jest normalny! Albo to bliski kontakt ze mną sprawił, że są normalni :co jest: Przepraszam, ale tak mi polepszył się humor przez to, że sie ciągle śmieje :D

Cytat:

Nie bez powodu Uniwersytet Warmińsko-Mazurski nazywa się Uniwersytetem Wiecznego Melanżu Mr. Green

Ja jak sobie przypominam, jak mój brat zdawal maturę, to mam dość. To ja tu siedze, wakacje, ja sie uczę, a ten dzień przed matura poszedł chlać, a jak wrócił do mlodsza siostra musiała mu ściągi kleić i wkladać do specjalnie przygotowanych kieszonek w marynarce :mdleje:
Cytat:

Miło wiedzieć, że jest nas więcej Very Happy Znam jeszcze jedną fankę bielizny Mr. Green

Gorzej, że potem nie mogę się zdecydować, którą założyć :D

PostWysłany: Sob 18:17, 28 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Gorzej, że potem nie mogę się zastanowić, którą założyć Very Happy

Ale nie trzeba tak często jej prać :D
jeanne napisał:
mlodsza siostra musiała mu ściągi kleić i wkladać do specjalnie przygotowanych kieszonek w marynarce mdleje

To wyobraź sobie, że ja nie miałam na maturze ani jednej ściągi, nawet dla zasady :D

jeanne napisał:
Przepraszam, ale tak mi polepszył się humor przez to, że sie ciągle śmieje Very Happy

No to tylko się cieszyć :) Ja też mam dobry humor od rana, może dlatego, że wcześnie wstałam i zdążyłam tyle dokonać - to sukces :P

PostWysłany: Sob 18:24, 28 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry

Cytat:

Ale nie trzeba tak często jej prać Very Happy

Pamiętam jak mamuska mi przywiozła 30 par do szpitala. Dziewczyny chciały pooglądać, więc rozłożyłyśmy na łożku, a tu wchodzą dwaj pielęgniarze. Mieli boskie miny :hahaha:
Cytat:

To wyobraź sobie, że ja nie miałam na maturze ani jednej ściągi, nawet dla zasady Very Happy

Ja tez nie będę mieć, bo niby jaką? *mdleje* Z polskiego mi trzeba tylko 30%, więc nawet czasu nie będę tracić, z fizyki wzory będą na karcie, więcej nie naściągam, z biologii/chemii materiał z 3 lat? buahahah!

Cytat:

No to tylko się cieszyć Smile Ja też mam dobry humor od rana, może dlatego, że wcześnie wstałam i zdążyłam tyle dokonać - to sukces Razz

A teraz to mam genialny :twisted: Przekonalam mamuśkę żeby poszla spać do babci, więc mam całe mieszkanie dla siebie na wtorek. Będzie impreza :twisted:

PostWysłany: Sob 18:28, 28 Lip 2012
jeanne
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

jeanne napisał:
Ja tez nie będę mieć, bo niby jaką? *mdleje* Z polskiego mi trzeba tylko 30%, więc nawet czasu nie będę tracić, z fizyki wzory będą na karcie, więcej nie naściągam, z biologii/chemii materiał z 3 lat? buahahah!

Ja w swej wrodzonej uczciwości prawdopodobnie wsypałabym się z tą ściągą, wcale jej nie używając :mrgreen: Nerwowo bym się spaliła :mrgreen:

jeanne napisał:
Pamiętam jak mamuska mi przywiozła 30 par do szpitala. Dziewczyny chciały pooglądać, więc rozłożyłyśmy na łożku, a tu wchodzą dwaj pielęgniarze. Mieli boskie miny hahaha

Nie wątpię :D Moja przyjaciółka, jak do niej przyjechałam na kilka dni, widząc cały arsenał bielizny, zapytała, czy się wprowadzam od razu :mrgreen:

jeanne napisał:
Będzie impreza Twisted Evil

Ja wczoraj miałam taką imprezę, że nas wino uśpiło i po małym co nieco padłyśmy, nawet nie wiem kiedy :)

PostWysłany: Sob 18:32, 28 Lip 2012
alhambra
Psi Detektyw
Psi Detektyw

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 390, 391, 392 ... 543, 544, 545, 546, 547, 548, 549, 550, 551, 552  Następny
Strona 391 z 552

Skocz do: