Podejrzana nie w tym sensie :)
Jeżeli masz taką wielką nadzieję to znaczy , iż twoja siostra jest naprawde denerwująca co własnie idealanie mi przedstawiłaś :wink:
Pon 22:09, 13 Kwi 2009
wewnętrznie uspokojona, tylko serce nagle lekko przyspieszyło, mówię Wam papa. oglądajcie i cieszcie się wspólnym komentowaniem. Mam nadzieje, ze i ja kiedys do was dołaczę.
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 22:14, 13 Kwi 2009
Pa pa Lupus :*
A mojego przyjścia nikt nie zauważył *idzie do konta*
Pon 22:18, 13 Kwi 2009
o ktoś mnie jednak zauważył *wychyla się nieśmiało z kąta*
Dodano 1 minut temu:
Cytat:
Nowa strona się zrobiła i nie zauważylismy Cię.
aaa.... rozumiem *całkowicie wychodzi z kąta* i *częstuje herbatką chętnych*
Pon 22:25, 13 Kwi 2009
WIDZIAŁAŚ?!http://allegro.pl/item603357121_klacz_pelnej_krwi_angielskiej_woj_lubuskie.html Sprzedam skarogniadą klacz pełnej krwi angielskiej ( hodowla SK.Strzegom) - Mara ( ojciec - celebres , matka mała ) Klacz 11 kwietnia 2009 r skończy dwa lata , została ujeżdżona w wieku 1,5 roku czyli w wieku bezpiecznym dla folbluta. Wzrost ok.160 cm , werkowana , spokojna ,daje wszytkie nogi , chodzi sama w teren , nie boi sie wody .Posiada paszport .Klacz można obejrzeć w miejscowości Klików ok.80 km od Zielonej Góry w strone Zgorzelca . kontakt mailowy i telefoniczny - 886 367 244
---
Co proszę? Mój ma 4 i niezajeżdżony :roll:
Nie będę tego komentować, szkoda mi słów na takich ludzi...