Hej wszystkim obecnym ;*
Szczerze mówiąc po tym MEGA spoilerze jeszcze nie żyję, jeszcze skaczę z radości ! W dodatku avki i banery chodzą po niektórych użytkownikach,że mi aż oddech odbierają ! :hahaha:
no to jesteś Lupus usprawiedliwiona, taki temat to musiało dużo postów powstać :D
Dodano 1 minut temu:
hej ann jeden krótki spoiler i ile radości :D
Czw 20:00, 30 Kwi 2009
hej L :*
Widzę że coraz więcej ludków na forum się zbiera :D
Czw 20:02, 30 Kwi 2009
A ja odcinka nie obejrzę... Albo obejrzę, a wyłączę na wiadomą scenę...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 20:07, 30 Kwi 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Czw 20:10, 30 Kwi 2009
Lupus dobrze, że nie skończyłem czytać Twojego postu bo jak mi się zdaje mówisz o tym co będzie w następnym odcinku?
Jak nie to napisz, to będę mógł bezpiecznie go sobie przeczytać :)
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Czw 20:12, 30 Kwi 2009
Tom- Podziwiam ! Dobry jesteś ,że możesz to wytrzymać ! To napięcie ! : D
Nimfka, dokładnie ! Tyle radości, a jak Jeanne przysłała mi smsa z tym newsem to o mało co nie zemdlałam na polskim : D
Gorm, no właściwie to masz rację. Ale chodziło mi o takie widzenie forumowe ; )
, a nawet przeciskam sie i staję pierwsza w kolejce.
o nie, nie, nie najbardziej to ja na to czekam :D
Czw 20:13, 30 Kwi 2009