Kasiu, próbuję coś pisać, ale chyba nie mam dziś weny :? Napisz do działu Forumowa Samopomoc, może tam prędzej ktoś zauważy...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 19:33, 06 Maj 2009
Dobry wieczór :D
Tylko na chwilkę bo zaraz meczyk. I wszystko się rozstrzygnię. Czy będzie powtórka z tamtego roku czy będzie finał gdzie wystąpią prawdopodobnie dwa najlepsze kluby na świecie. Osobiście skłaniam się za drugą opcją :wink: Ale jak Barca przegra z Chealsy to będę też zadowolony. Więc obojętnie jaki wynik ja i tak jestem happy :wink:
Sro 19:43, 06 Maj 2009
Biologia...dajcie spokój, sesję nam chcą zrobić w dwa tygodnie - 7 egzaminów, żeby wychodzić do końca terenówki po 30 godzin z florystyki i fauny bezkręgowców :/
Dodano 3 minut temu:
*stawia za swoje gÓpie posty* upijmy się, w końcu dzisiaj środa :drinkuje:
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Sro 19:46, 06 Maj 2009
Jestem WYKOŃCZONA , przed chwilą wyszli goście a jutro szkoła. Uczyłam się ,ale znowu mam to samo czuję że nic nie umiem . I siedzenie tyle godzin nad książkami nic nie dało :( Ale proszę trzymajcie kciuki !
Ewelciu, Twoje posty są czudowne :D *pije za całe 4100 postów Ewel*
Hej ann :*
Będziemy trzymać kciuki, zapewniam :) A teraz odetchnij, bo czas na relaks...
Ostatnio zmieniony przez Salamandra dnia Sro 20:04, 06 Maj 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sro 19:55, 06 Maj 2009
Wróciłam na chwilę :*
Nie mogę się uczyć bo na cały dom mecz leci, a mi do tego głowa pęka i jeszcze moje nowe mp4 się zepsuło i nie mogę muzyki posłuchać :? załamię się :? ja już chcę początek czerwca...
Chyba się pobawię w gimpie
Sro 20:14, 06 Maj 2009
Heloł wieczornie - aleście się rozpisali :>
Włączyłam na chwilę ogrzewanie w domu, bo ziąb okrutny. Dziś nie było w odmu nikogo przez wiele godzin i martwiłam się w pracy, że szczeniaki - nakarmione o 7.30 - dostaną dopiero około 17.00 (Aria je karmi mlekiem, ale już im to nie wystarcza). No więc przygnałam do domu z jęzorem wywalonym do pasa, a w kojcu... W kojcu leży worek i resztki chleba - Aria zwinęła z szafki i nakarmiła swoje dzieci :wow: No, nakarmiła, to za dużo powiedziane - bo ledwo poskubały - ale już nie pierwszy raz Aria kradnie jedzenie i , mimo olbrzymiego łakomstwa, zanosi swoim dzieciakom. :twisted:
Dostałam kolejne ponaglenie, że mam zapłacić OC za samochód, który został zezłomowany ponad rok temu - muszę znów napisać pismo wyjaśniające. Kolejny raz, i kolejny.... - norma :>
Ostatnio zmieniony przez lizbona dnia Sro 20:46, 06 Maj 2009, w całości zmieniany 1 raz
Sro 20:14, 06 Maj 2009