oczywiście, ja honory oddaję zaszczytnemu 94 :D szczególnie, że to rocznik wszystkich ode mnie z klasy ;)
hattrick, mi za to na odwrót, mówią, że wyglądam na więcej ^^.
_________________ "Może wariaci to tacy ludzie, którzy wszystko widzą tak, jak jest, tylko udało im się znaleźć sposób, żeby z tym żyć."
W. Wharton"Ptasiek" Wysłany:
Sob 13:10, 27 Cze 2009
Kiedyś się wkurzałam, że wciąż widzą we mnie dzieciaka. Teraz nie ma to dla mnie znaczenia, ponieważ sądzę, że najważniejsze jest to co się ma w głowie. A w głowie mam nie tylko House'a i niebieskie migdały.
Betti, do napisania :wink:
Skończyłam czytać, śmiałam się cały czas, a ten bezradny House :mrgreen: Cudo :D
Sob 13:16, 27 Cze 2009
Hello ;) z rańca zajrzałam do koników i zaraz zbieram się do Wa-wki i już wzbiera we mnie frustracja - a jeszcze tam nie dojechałam - że znowu się zgubię i wszystko będzie na mnie :? brrr nienawidzę jeździć po dużych miastach.
ann, nowe wyroby? :>
scribo, dawaj następną część :mrgreen:
Gorm, przyznaj się 8)
Dodano 38 sekund temu:
Arroch, może być do Ciebie :lol: Niech się wszyscy zaczną przyznawać :mrgreen:
Sob 13:22, 27 Cze 2009