_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 21:57, 20 Lip 2009
a nie tak jak w okularach - tylko tam gdzie szkła... także przy najbliższej wizycie poproś o soczewki - zobaczysz jak się zakłada i ściąga i wtedy zobaczysz czy to jest
Tak na próbę powiadasz
Chasper napisał:
Ale najważniejsze to nie bać się wsadzić/wysadzić czegoś do/z oka Mr. Green
Bo ja wiem raczej nie miałbym większych oporów tylko czy dałbym radę spojrzeć w lustro i zobaczyć tam twarz bez okularów które od dziecka mi towarzyszą
dokładnie :D tylko sie nie zniechęcaj - tak jak mówiłam, u mnie było najpierw 40 minut, teraz jest 10 :wink:
Howling_Mad napisał:
Bo ja wiem raczej nie miałbym większych oporów tylko czy dałbym radę spojrzeć w lustro i zobaczyć tam twarz bez okularów które od dziecka mi towarzyszą
ja tak samo - zaprzyjaźniłam się z korektorem pod oczy :D bo niestety sińce "pookularowe" jak na razie //ort. są...
ann to ja zapożyczę sobie podpis. miejmy nadzieję że zadziała
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 22:01, 20 Lip 2009