L. wiem , okropny jest polski dubbing :killer: Też go nie trafię ! Więc zobaczymy jak się ułoży . Ale koniecznie zamiar mamy iść ! Co do Betti znam ją od małego . Mieszka w Krakowie i pojechała wcześniej ode mnie ( tydzień przed) na Północ . Ja do niej dochodzę .
kremówka to żółwik *daje żółwika * KKHH to piękny film ,a ten wzruszający koniec. Kocham takie końce i to w rytmie takiej szałowej muzyki 8)
Co do filmów to ja także przepadam za tradycyjnymi , szkoda że już większość przybliża się do Hollywoodu . A tak piękniej było wcześniej.
Brywieczór :D cały dzień dziś poza domem miasto-obiad-rodzinka-Tesco :wink: ale jestem szczęśliwa bo w bibliotece jest "książka za grosik" i za 1,50zł kupiłam Silmarillion :D :D :D :D tak więc zaraz zmykam i biorę się za czytanie :wink:
A w sierpniu wychodzi u nas Salaam-E-Ishq i Dostana :D. Jedne z moich ukochanych filmów, choć w pierwszym gra Salman to tu wcale mi nie przeszkadzał :D.
DOMA wybacz, ale dziś House'a nie będzie. Pewnie po spędzeniu ze mną wakacji na Północy. Wysyła mi smsa, czy mu wybaczysz ? Następnym razem mówi , że będzie ostrzejsza jazda 8)
Łomatko - ledwo tu trafiłam ;)
No to zaczęliśmy III wersję pogaduszek :>
Ja dziś miałam "babski wieczór" z przyjaciółką, przegadałyśmy przy kawie (kawach w dużych ilościach!) parę godzin, a teraz mogę tylko się wykąpać i spać.
Oczywiście musiałam zajrzeć do Was - czy wystarczająco rozrabiacie :twisted:
Wto 22:53, 21 Lip 2009
ann, proszę, przekaż mu, że wybaczam i nie mogę się doczekac! Aa jak się będziesz z nim widziała to uściskaj i ucałuj ode mnie ;)
Raz3r, boski avatar :mrgreen: