|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 739, 740, 741 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
JigSaw wiesz co ja kiedyś zrobiłam :mdleje: geniusz ze mnie, w II klasie miałam we wtorek na 12 bodajże i do 17 więc do stajni jechałam rano, raz nie było trenera, więc dziecko na genialny pomysł wpadło, że w teren jedzie... wyjechałam koło 9, w szkole byłam na 15.30... :sciana:
|
|
Wysłany:
Czw 20:43, 22 Kwi 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Jakiś chłopak Cię znalazł? Shocked |
Gorm, no co Ty tak o tych chłopakach facet bez przerwy... :roll:
Jak chcesz to Cię zapoznam z jakimś XD
Cytat: | JigSaw a jak inaczej jak nie Huddy ( specjalnie z myślą o tobie dodałam pojękiwanie Cuddy Twisted Evil ) |
O Ty wiesz co Tygrysy lubią najbardziej...posapywania i pojękiwania- czy ten dzień będzie jeszcze idealniejszy? Toż to już Utopia!
Cytat: | wyjechałam koło 9, w szkole byłam na 15.30... ściana |
Arroch zabłądziłaś, czy po prostu tak Cię wciągnęła przejażdżka na łonie natury, że straciłaś poczucie czasu ? Ja kiedyś wyjechałem 20 kilosów od stajni, a że z powrotem za cholerę bym nie wrócił to stałem jak ten głupek z koniem w ręku na środku miasta czekajac aż maniek przyjedzie koniowozem
:hahaha:
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Czw 20:49, 22 Kwi 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

Pochwał: 30
Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wieczór :)
O czym tak dyskutujecie? ;)
|
|
Czw 20:52, 22 Kwi 2010 |
|
wiolka17
Designer Miesiąca

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: | Gorm, no co Ty tak o tych chłopakach facet bez przerwy... Rolling Eyes |
Momencik, momencik. To był logiczny ciąg interpretowania tego co napisałeś, więc jak to u Ciebie z tymi chłopakami? :P
Albo nieważne, popsuję Ci humor w inny sposób.
Z czego się tak dzisiaj cieszysz? I tak umrzesz :roll: ;)
|
|
Czw 20:53, 22 Kwi 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw zgubiłam się, koło stajni jest kościół, więc zawsze jak odjeżdżaliśmy widać było jego dach, nie wiem jak pojechałam, że nie widziałam go z żadnej strony i jeszcze na środku drogi mi skarpa wyrosła, jak zadzwoniłam do stajennego zapytać gdzie jestem, nie wiedział, jechałam na dość mądrym koniu więc wpadłam na kolejny genialny pomysł, że puszczę wodze, nic to nie dało, bo koń się w kółko kręcił i sam nie wiedział gdzie jest... miałam fart, że jakiś gościu jechał rowerem to zapytałam się jak wrócić... jechałam ze 3h brzegiem ulicy, bo inaczej bym nie trafiła...
Po Ciebie przynajmniej przyjechali :lol:
|
|
Wysłany:
Czw 20:55, 22 Kwi 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Momencik, momencik. To był logiczny ciąg interpretowania tego co napisałeś, więc jak to u Ciebie z tymi chłopakami? Razz |
Napisałem, że żadnego nie poznałem ostatnio...a wręcz przeciwnie, no pomyśl troszkę o_O Twoja interpretacja jest błędna niestety, dalece odchodzi od rzeczywistości, chociaż jest we mnie coś z lesbijki
:hahaha:
Cytat: | Z czego się tak dzisiaj cieszysz? I tak umrzesz Rolling Eyes Wink |
Wszyscy kiedyś umrzemy... Pytanie tylko: Mniej, czy bardziej natychmiast :shock:
Arroch to właśnie minusty podróżowania w pojedynkę po nieznanych landach... Dobrze, że trafiłaś na ludzia który CI pomógł, ja stałem jak ten kołek z tym koniem w ręku przed sklepem i ludzie pytali co robię, a ja kłamałem, że czekam na kolegę bo konikowi coś w nogę wlazło :hahaha:
A raz zabłądziłem i wyjechałem na nieznaną wieś, podjechałem i pytam faceta z zębami w płocie, jak wrócić a ten zamiast odpowiedzieć to ochrzanił mnie że taki chłop na źrebaku jeździ :hahaha:
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
Wysłany:
Czw 21:03, 22 Kwi 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw napisał: | chociaż jest we mnie coś z lesbijki |
aż się boję zapytać która to część ciała :P
|
|
Czw 21:11, 22 Kwi 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
JigSaw :hahaha: przynajmniej koniem się przejął, a nie jak ci wielcy "hodowcy" zajeżdżający źrebaki w wieku 1,5 roku... :roll:
Ale ja lubię samotne tereny... chociaż ostatnio zabrałam ze sobą znajomych i stwierdzili, że więcej ze mną nigdzie nie jadą :hahaha:
|
|
Wysłany:
Czw 21:13, 22 Kwi 2010 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune, ja bym o wielu rzeczach chciał porozmawiać z psychologiem :)
|
|
Czw 21:14, 22 Kwi 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | chociaż jest we mnie coś z lesbijki |
Nie bój się Gorm, jak powiedziała Chelsea Lately w wywiadzie ze striptizerką : Men are lesbians i ja się pod tym podpisuję rękami i nogami :twisted:
Cytat: | Czy oni naprawdę wierzą, że ludzie szczerze odpowiedzą na pytania w stylu "czy jest coś, o czym chciałbyś porozmawiać z psychologiem?" albo "czy palisz? ile dziennie/tygodniowo?" :/ |
Shee bilanse są cool :X Mnie zabiło pytanie o pierwszą miesiączkę, kiedy pierwszy raz dostałem i chyba ile zwykle trwa :hahaha:
Pielęgniarka potem zrobiła wielkie oczy i kazała nam iść do lekarza po nowe czyste blankiety :roll:
Cytat: | JigSaw hahaha przynajmniej koniem się przejął, a nie jak ci wielcy "hodowcy" zajeżdżający źrebaki w wieku 1,5 roku... Rolling Eyes |
Hej to nie był źrebak, a piękny dorodny kuc :hahaha: A pędził jak strzała : ))
Arroch, coś zrobiła koleżankom ? ;>
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Czw 21:16, 22 Kwi 2010, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Czw 21:15, 22 Kwi 2010 |
|
JigSaw
Diabetolog

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 739, 740, 741 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 740 z 1000 |
|