lesio, no tak, nie ma to jak zginąć z rozkrzyżowanymi ramionami. :D
Lupin, ach, zakochałam się w nim strasznie po miniaturkach Nilc i po fikach Selene na FM :buja w oblokach:
Aaaach, właśnie sztacham się "Barykadą" Lao Che, zaraz sobie włączę "Przebicie do Śródmieścia" i już zupełnie odpłynę. ^^
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Czterech pancerni rządzą ! Ale u mnie Lupin niestety troszkę dalej.. Grant jest naprawdę słodki . Ale to już kompletnie inna historia . Szkoda zataczać się w inny temat jak mówimy o Harrym :D
tak! :mrgreen:
Olgierd i Iwan Pawłow to moi idole.
"15 sjekund, kjupa cziasu..."
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Sob 21:48, 27 Mar 2010
lesio, no tak, nie ma to jak zginąć z rozkrzyżowanymi ramionami.
Nie chodzi mi o to, że
Spojler:
Mimo wszystko został pokonany co praktycznie było na 99,9% wiadome po wydaniu pierwszej części. I został pokonany przez jakiegoś nastolatka, który nawet nie ukończył szkoły. Wogóle zabawne było dla mnie to, że z śmierciożercami dawali sobie radę. Rozumiem pierwsza część, siła miłości dana przez matkę która potem mu pomogła wygrać z czarnym panem. I to było w porządku. Ale od czwartej części wszystko zaczęło się komplikować i wyszło zdeczka lamersko.
Cytat:
lesio Hej! :* Słyszałeś już o imprezie i zaręczynach?
Nie, a co się szykuje ? :>
Ostatnio zmieniony przez lesio dnia Sob 21:50, 27 Mar 2010, w całości zmieniany 1 raz
Sob 21:49, 27 Mar 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 21:50, 27 Mar 2010
Ale takie dziwne uczucie - że ostatnia cześć i już koniec...
Dziwnie , ale to lepiej ! Bo by z dalszych części wyszła jakąś opowieść o miłości typu Mody na Sukces . Bez końca . A tak to możemy powracać do swoich ulubionych części , wracając do tego magicznego świata :)
maria lucie napisał:
Olgierdzie z "Czterech pancernych" Mr. Green
Czterech pancerni rządzą !
Niby nic mi nie zrobili, ale mam awers do Pancernych. :evil: Chyba dlatego, że ciągle piłują to w tv i ilekroć wejdę do pokoju, to moja starsza to ogląda. :)
_________________ wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki>Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica Wysłany:
Sob 21:51, 27 Mar 2010
lesio ja się z Tobą całkowicie zgadzam ! W sumie to myślałam , że..
Spojler:
skończy się to dość dramatycznie . zwykle Harry zwyciężał . W każdej części . A końcówka z zwycięstwem Voldemorta to by było coś !Ale chyba większość młodszych fanów , Rowling by rozczarowała .
Niby nic mi nie zrobili, ale mam awers do Pancernych. Chyba dlatego, że ciągle piłują to w tv i ilekroć wejdę do pokoju, to moja starsza to ogląda.
bardzo dobrze, że piłują. jedyne co oglądam w telewizji to discovery, wiadomości i powtórki "Stawki większej niz życie" oraz "Pancernych".
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Sob 21:52, 27 Mar 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 21:53, 27 Mar 2010