HEL! *wdrapuje się na barana opadając z sił* Cześć! :*
Dodano 56 sekund temu:
Betti Dziekuję ;* Własnej roboty :mrgreen:
Taak. a mnie chyba za często :P
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 18:53, 30 Mar 2010
Shee poniekąd się z Tobą zgadzam, tylko chciał się odciąć od wojny- Iraku - śmierci a ściągając Teddy do Seattle Grace tylko to wszystko nasilił... Zresztą duszenie Cristiny powinno dać mu do myślenia. Na początku go lubiłem, szczególnie po akcji z wyciąganiem sopla z brzuchola Yang 8) Za to Teddy ubóstwiam dosłownie za wszystko =D
P.S Czytałaś ostatnie spojlery?
Spojler:
Podobno na koniec sezonu ma powrócić córka Sloana z dzieckiem, a Teddy będzie zmuszona walczyć o prace o.O
Ciekaw jestem czyje flashbacki pokażą w kolejnym epizodzie? Był już Owen i Richard... Będę czekał teraz na Cristinę i Addison 8)
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Wto 18:55, 30 Mar 2010
OMG, moje głośniki od komputera chyba łapią fale, bo słyszę w nich rozmowę dwóch kierowców, z których jeden jedzie na Nowy Dwór Mazowiecki, a drugi na Wieliszew :shock: :shock:
:hahaha:
Ej, też tak chcę! Co zrobiłaś?
Masz teraz darmowe informacje o korkach, radarach, tudzież policji z ,,suszarkami" :mrgreen:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Wto 18:56, 30 Mar 2010
HEL Tez mam jutro 5 lekcji! :D *zwisa do góry nogami*
Dodano 58 sekund temu:
Shee napisał:
OMG, moje głośniki od komputera chyba łapią fale, bo słyszę w nich rozmowę dwóch kierowców, z których jeden jedzie na Nowy Dwór Mazowiecki, a drugi na Wieliszew
:hahaha: :hahaha: :hahaha: Dobre, dobre :hahaha: I co tam mówia? ;P
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Wto 18:57, 30 Mar 2010
Wto 18:59, 30 Mar 2010
:twisted: Ja kocham facetów, ale wiesz...:D Wszystkich kocham! :D Ale ty masz małże. :twisted:
Betti :glaszcze: Ja miałam raz w I półroczy 7 lekcji z czego na 7-mej padałam na twarz xD Na szczęście w II półroczu nam zmienili i mamy 6 :D
Sevir Własciwei 550x200 to jest max, a ja uzywam 550x150 ;)
Wto 19:02, 30 Mar 2010