|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #11
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 636, 637, 638 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
Shitzune, na razie
|
|
|
Pią 23:41, 16 Kwi 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Dzień dobry,
widzę, że zasięg rażenia poważnej dyskusji z wczoraj obejmuje spory kawałek czasu.
Śniło mi się, że badam sprawę katastrofy samolotowej w miasteczku Twin Peaks. Akurat się dowiedziałam, że ktoś obcy wsiadł na pokład i miałam właśnie sprawdzić paszport tego kogoś, żeby poznać jego nazwisko, ale w tym momencie obudziła mnie mama. I już się nie dowiem, kto za tym stał!
Miasteczko z oryginalnego miasteczka nie miało za wiele, po prostu wiedziałam, że to było Twin Peaks, mimo że żadne osoby oryginalne w tym śnie nie były. Do agenta Coopera też mi daleko... ;)
|
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Sob 9:29, 17 Kwi 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Mi się śniła ta cała chmura, dosyć dziwny obraz przypominający koniec świata. Obudziłam się w dodatku przed dziewiątą i od razu przypomniałam sobie zdarzenia sprzed tygodnia :-?
Co do filmiku to ja w czterdziestej sekundzie widzę wyraźnie coś, co przypomina człowieka w białej koszuli. Za żadne skarby nie mogę siebie przekonać, że to gałąź.
Cały czas czekam na jakieś konkrety, naprawdę męczą mnie już te wszystkie nieścisłości. Też nie rozumiem dlaczego nie mogą podać zapisu z czarnej skrzynki. Nawet jeśli byłoby tam jakieś pożegnanie, modlitwa, czy coś w tym stylu, to dlaczego nie mogą tego ujawnić? Niech się potem nikt nie dziwi, że powstają jakieś teorie spiskowe. Każdy chciałby wiedzieć jak było naprawdę, bez żadnych niedomówień i niejasności. Dlaczego jeszcze do cholery w Polsce nie rozważyli teorii zamachu? To jako pierwsze powinno zostać rozpatrzone i mam nadzieję, że jest rozpatrywane, nawet jeśli się o tym jeszcze głośno nie mówi. Nie powinniśmy bazować tylko na zeznaniach świadków, czy też spekulacjach Rosjan, a mam wrażenie, że na razie tylko ich teorie są brane pod uwagę w ustalaniu okoliczności wypadku.
|
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sob 10:29, 17 Kwi 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Junius, myślę, że badają wszystko, ale nie wiem, jeśli mają podejrzenie jakiegokolwiek zamachu, to raczej nie będą mówić o tym publicznie? ;)
| Junius napisał: | | Nawet jeśli byłoby tam jakieś pożegnanie, modlitwa, czy coś w tym stylu, to dlaczego nie mogą tego ujawnić? |
Gdyby Twój mąż/syn/ojciec pozostawił po sobie rozpaczliwe pożegnanie, chciałabyś ogłosić je całemu krajowi? Bo jeśli to nie miałoby żadnego związku ze sprawą, to ja bym nie chciała. :?
|
|
|
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Wysłany:
Sob 10:35, 17 Kwi 2010 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Jeśli nie zdementują teorii o zamachu to bez wątpienia będą powstawały teorie spiskowe, w sumie się nie dziwię.
Może jest to rozpaczliwe pożegnanie, a może coś zupełnie innego, tak jak na poprzednich stronach ktoś wspomniał. Nikt tego nie sprostował, nie wiemy co się tam tak naprawdę znajduje. I nie mówię, że mają nam to puszczać w TV, chodzi mi po prostu o sprostowanie, bo na razie to media nas niepotrzebnie nakręcają.
|
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Sob 10:40, 17 Kwi 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Junius napisał: | | Co do filmiku to ja w czterdziestej sekundzie widzę wyraźnie coś, co przypomina człowieka w białej koszuli. Za żadne skarby nie mogę siebie przekonać, że to gałąź. |
http://www.youtube.com/watch?v=n9c0nvv-uFs
Nie bądźcie niedowiarkami, lecz wierzącymi :)
| Shitzune napisał: | | Gdyby Twój mąż/syn/ojciec pozostawił po sobie rozpaczliwe pożegnanie, chciałabyś ogłosić je całemu krajowi? Bo jeśli to nie miałoby żadnego związku ze sprawą, to ja bym nie chciała. Confused |
sprawa jest na tyle poważna, że nie powinno być wątpliwości czy to ujawniać. Prawa obywatelskie (w tym i prawo do prywatności) mogą zostać ograniczone gdy chodzi o dobro państwa, nawet ktoś to do konstytucji wcisnął.
|
|
|
Sob 10:59, 17 Kwi 2010 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Gorm dzięki :shock: rzeczywiście gałązka, już ją widzę, a dałabym sobie głowę obciąć, że to człowiek.
|
|
|
Wysłany:
Sob 11:16, 17 Kwi 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Jeszcze z wczoraj :
| Cytat: | Cytat:
Słyszałam, że Krakowianie planują protesty podczas pogrzeby.
Tak, świetny pomysł - niech jeszcze zadymę rozkręcą, pokażą wtedy klasę i zjednoczenie...Porażka Confused |
Jasne . Na pewno to się wszystko uda ! Przecież lepiej u nas w Krk w niedzielę ludzie nie będą wychodzić z domu , będzie wszędzie ochrona a nawet kontakt przez komórkę będzie utrudniony . I wy wierzycie w coś takiego ?
|
|
|
Wysłany:
Sob 11:16, 17 Kwi 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune nie uda im się , zapewniam . A że takie pomysły no to nie dziwię się.. są ludzie mega wkurzeni . Ale może faktycznie już w niedzielę to przesada .
Gorm , łomaigasz . Ja widzę człowieka :P
|
|
|
Wysłany:
Sob 11:19, 17 Kwi 2010 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Właśnie babcia mówiła, że przychodzą anonimowe groźby. Mają rzucać petardy itp. Czy ci ludzie powariowali? Wstyd mi za nich. Aż mi się gotuje w środku. Mam nadzieję, że wszystko będzie dopilnowane i zapięte na ostatni guzik, żeby żadne numery nie były dopuszczone.
|
|
|
Wysłany:
Sob 11:20, 17 Kwi 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
| Powrót do góry |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 636, 637, 638 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
| Strona 637 z 1000 |
|