... rozpalaniu ogniska w koszu na śmieci, szantażowaniu, obsługiwanie gaśnicy i robienie głupich gazetek szkolnych
Palenia zimnych ogni na lekcji, rzucania się skórkami od bananów, obcinania włosów na lekcji angielskiego, szczerości wobec nauczycieli (- Zrobiłaś może ten plakat promujący szkołę?
- Tak.
- To czemu go nie przyniosłaś?
- Zrobiłam, ale w takim plakacie powinny być jakieś zalety szkoły. Więc zostawilam wolne miejsce i jak wróciłam potem do niego to nagle uświadomiłam sobie, że ta szkoła nie ma zadnych zalet, wiec zrezygnowałam O.o )
Ja nigdy nie podrobiłam podpisu mamy Sad Nie miałam potrzeby i tak zawsze mi pisze ;d Np. rzucania kwiatkami przez okno, krzesłami, jeżdzenia na ławce po klasie, grania w zabawę kto głośniej powie "penis" oblewania się wodą 3 tygodnie po lanym poniedziałku, zamieniania plecaków, rzucania ich po schodach, rzucania się mokrym papierem toaletowym... Toż to tyle nauki!
Ja od kiedy pamiętam podpisywałem się swoim podpisem, nawet jak starsza pisała zwolnienie to musiałem je przepisywać i namazać swój "jej" podpis. Wydało się po dwóch latach, jak przyszło jej coś na wywiadówce podpisać
:hahaha:
Kiedyś mój kumpel sam sobie napisał usprawiedliwienie, że nie przyszedł do szkoły bo budzik nie zadzwonił i podpisał się jako matka :hahaha: gÓpek z niego był do sześcianu...
A kiedyś znowu jak wychowawczyni kazała powiedzieć dlaczego nie było nas z kumplami na pierwszych lekcjach to mruknąłem, że zima idzie i mama kazała mi kupić czapkę i nie mogłem przyjść...
Troszkę się bidulka skonfudowała, ale i tak nawrzeszczała że mogłem iść po lekcjach a mój kumpel popatrzył na nią jak na kosmitkę, wzruszył ramionami i powiedział, że przecież musiał mi ktoś doradzić a oni z Mańkiem i tak na matmę mieli nie iść bo kartkówka miała być
:hahaha: I dostaliśmy ladny opiernicz, ale klasa miała rozrywkę 8)
Cytat:
My się śmialiśmy, bo te filmy mają już chyba 20 lat, więc wszystko było pokazane tak dziwnie, że ja nie mogę O.o
Spojler:
Rozwiń myśl, dlaczego dziwnie? Mój profesor od ekonomii zapytał kolegi o jakiś wykres...Kumpel się pomylił i walną coś że to wykres analny zamiast jakiegoś innego... Grupa w brecht a facet popatrzył na niego i z tekstem:
- Chciałby pan :hahaha: I po chwili dodał, że teraz się babom w d*pach poprzewracało i niedługo jak facet będzie chciał to dadzą sobie w oko i do nosa wsadzić
:hahaha: Zbulwersowane miny dziewcząt- bezcenne :X
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Sob 16:24, 17 Kwi 2010
Słyszeliście, że ta przepowiednia o wielkim metalowym ptaku to bujda na resorach i wcale nie Nostradamus?
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
My oglądaliśmy dużo filmów, takich wiecie, edukacyjnych
He :D Ostatnio 2 godziny oglądaliśmy 'Akademię Pana Kleka' na VHS :shock: Nuuudy.... :P Cała klasa się wynudziła, ale przynajmniej cieszylismy się, że nie było dwóch polskich. Ciekawe jak teraz napiszemy recenzję? XD
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sob 16:24, 17 Kwi 2010
Sal my tylko sprawdzałysmy jak wielki płomień można uzyskać dzieki obecności dezodorantu. Ale potem jak nas chcieli wyrzucić ze szkoły, to już nie było tak różowo :roll:
Cytat:
Wywalania mleka przez okno, robienia z siebie mumii z pomocą papieru toaletowego, uciekania przed woźną, wpychania się do kolejki do sklepiku...
... spuszczania powietrza z kół nauczycieli, wymyślania głupich ksywek dla nauczycieli, tarzania się po korytarzu, rzucania kasztanami...
szczerości wobec nauczycieli (- Zrobiłaś może ten plakat promujący szkołę?
- Tak.
- To czemu go nie przyniosłaś?
- Zrobiłam, ale w takim plakacie powinny być jakieś zalety szkoły. Więc zostawilam wolne miejsce i jak wróciłam potem do niego to nagle uświadomiłam sobie, że ta szkoła nie ma zadnych zalet, wiec zrezygnowałam O.o )
Tak kocham szczerość , nawet jak krzyknęło sie publicznie, że chcą panią przelecieć ucznie w taolecie na cąły korytarz !
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sob 16:26, 17 Kwi 2010
Sal my tylko sprawdzałysmy jak wielki płomień można uzyskać dzieki obecności dezodorantu. Ale potem jak nas chcieli wyrzucić ze szkoły, to już nie było tak różowo
No my też :D I okazało się, że duuży. Ale nikt nie zauważył naszych smoczych eksperymentów
Cytat:
Słyszeliście, że ta przepowiednia o wielkim metalowym ptaku to bujda na resorach i wcale nie Nostradamus?
Nie... Możesz rozwinąć?
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 16:28, 17 Kwi 2010
dlaczego nie było nas z kumplami na pierwszych lekcjach to mruknąłem, że zima idzie i mama kazała mi kupić czapkę i nie mogłem przyjść...
My się ostatnio dość powaznie spóźniłyśmy na pierwszą lekcje no i babce wcisnęłam kit, że czekałyśmy na koleżanki, bo widziałyśmy jak szły, a nie chciałyśmy tak ich zostawić. To jeszcze nas pochwaliła za koleżeństwo! :hahaha:
Jig jedyne, co mogę Ci rozwinąć to papier toaletowy, nie ma jeszcze 22 :hahaha:
Cytat:
Czuję się taką grzeczną uczennicą.
Ależ ja jestem grzeczna uczennicą. Wzorowe przecież mam :roll:
Przebijanie opon nauczycielą !
Wybijanie szyb w szkole
U nas jedyne jaja co policja była jak Nasz kolega z kl. <niezda> strzelał z pistoletu do kumpla i go w srodek głowy postrzelił
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Sob 16:31, 17 Kwi 2010
Na chemii rozlaliśmy kwas siarkowy... I przez to mieliśmy miesiąć szlabanu na doświadczenia. A nawet dziury w podłodze nie wyżarło, a taką mieliśmy nadzieję...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Sob 16:31, 17 Kwi 2010
Sal, jak zaczęłam kopać w internecie, to znalazłam ze trzy wersje tej przepowiedni ( z wersją, ze ten ptak na zawsze podzieli braci i bez), po czym w końcu gdzieś, chyba na onecie albo na stronie tvn24 wyczytałam, że to wcale nie jest przepowiednia Nostradamusa.
Szukałam wśród przepowiedni N. na XX wiek i rzeczywiście - nie mogłam się doszukać tejże właśnie. Tak na marginesie - to w ogóle jest czterowers, ktoś pamięta, jak to całe szło?
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.