Hej :D
Mam ostatnio nawrót obsesji na Johnny'ego ;p
_________________ you look so tired and unhappy
bring down the government
they don't, they don't speak for us
i'll take a quiet life
a handshake of carbon monoxide
no alarms and no surprises
Chasper, nie, będziemy tak się turlać, aż przemagnesujemy bieguny w RwT i serwer umrze... ale to dopiero w 2012.
Mój profil na last.fm jest ostatnimi czasy niezwykle monotonny, w kółko słucham Kaczmarskiego...
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
będziemy tak się turlać, aż przemagnesujemy bieguny w RwT i serwer umrze... ale to dopiero w 2012.
O rany... czyli to my zniszczymy świat ;C
czyli świat będzie istniał dopóki będzie istniało RwT ? :]
_________________ jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nuttikonki z własnej szafyFanArt (zapraszam na przymiarki;)) Wysłany:
Sob 20:26, 17 Kwi 2010
czyli świat będzie istniał dopóki będzie istniało RwT ?
To poza forum istnieje jakieś życie?
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
słyszałam legendy na ten temat, ale większość Amerykańskich Naukowców jest sceptyczna co do tej teorii :roll: podobno prowadzone są badania co do istnienia w ogóle takiej możliwości
_________________ jestem aniołem stróżem Guśki :D :* i Anielską Ciotką Nuttikonki z własnej szafyFanArt (zapraszam na przymiarki;)) Wysłany:
Sob 20:30, 17 Kwi 2010
Nie wiem czy to coś da. W kwestii uczuć czuję się jak Dexter.
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Sob 20:32, 17 Kwi 2010
Gorm, a taki głupi i śmieszny, ale trzymam z sentymentu i bo mam tam całą statystykę: [ link ]
Przypomniała mi się anegdotka, podobno prawdziwa:
Stevie Wonder zapytany któregoś razu, o stosunek do tego,że został dotknięty tragedią jaką jest to, że nie widzi od urodzenia, odpowiedział:
Spojler:
-"Mogło być gorzej, mogłem być czarny"
(Nie jest to rasistowski żart, podobno to naprawdę miało miejsce) :)
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Sob 20:47, 17 Kwi 2010
Przepraszam za moje wcześniejsze literówki i pomyłki w poście . Spieszyłam się bo mama zadzwoniła a że dziś jej urodziny to musiałam posprzątać dom . WIELKIE SORRY .
A słyszeliście najnowsze wiadomości ? Co chwilę odwołują przyjazd najważniejsze osobistości . Obama już odwołał .
Czyżby wulkan to był wyczyn królów ? Ich złość ?