A zdradzaj, i tak wszyscy wiedzą, że najbardziej lubię Kaczki z Naszej Paczki i Fasolki!
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Shitzune, nie wiesz czy scrobblowanie można ustawić na wrzutę?
Jak czytam na forum technicznym cały czas "scrobbling" to nieodparcie kojarzy mi się z jakąś nie do końca zdefiniowaną, konwulsyjną postacią miłości fizycznej. Coś ze mną nie tak ;)
Sob 21:59, 17 Kwi 2010
Gorm, nie wiem, raczej nie. Ja zazwyczaj ściągam piosenki z wrzuty, mimo gwałtownie zmniejszającego się miejsca na dysku...
Łomójezu, a skąd taki skojarzenie? :D Dla mnie to bardziej brzmi jak nazwa jakiegoś ekstremalnego sportu.
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Hah, nie mam pojęcia, kompletnie się na tym nie znam. Ledwo umiałam sobie zainstalować wtyczkę do foobara.
Denerwuje mnie youtube, od paru dni część video mi się nie pokazuje, tylko pojawia się napis "go upgrade'. No to idę upgrade, tyle że kupa z tego apgrejdu wychodzi, bo jak tylko zaczynam pobierać, to Opera się buntuje, zawiesza i wyłącza. :roll:
dobra, to jeszcze opierniczę lastfm'a:
1) scrobblowanie - wtf?!
2) piosenki mi się nie chciały oddtwarzać, tylko 30 sekund :roll:
3) powyższe czynniki sprawiły, że całkowicie się zniechęciłam ;)
Wystarczy mi stary, dobry Media Player :)
_________________ Ubrana u Mireli : ) Wysłany:
Sob 22:23, 17 Kwi 2010
Chasper, bo słuchasz piosenek normalnie w winampie albo w WMP i Ci zapisuje te piosenki i wysyła na profil na last.fm (to jest właśnie scrobblowanie) i na last.fm się nie słucha raczej piosenek, tam są tylko próbki.
Sob 22:26, 17 Kwi 2010
piosenki mi się nie chciały oddtwarzać, tylko 30 sekund
Bo last.fm nie jest do słuchania, tylko do statystyk i do polecania nowych zespołów, i do lansowania się przed znajomymi :D
I do podglądania, czego słuchają inni. :roll: