cóż obczaję to wasze cudo ;p ale dla mnie niedoścignionym wzorem jest monty python o.O
Nie spodziewałem się hiszpańskiej inkwizycji :hahaha:
To mój ulubiony fragment Graala
A co się pali oprócz czarownic? Inne czarownice ...
Graala oglądałem kilka razy, chociaż Żywot Błajana też rozkładał na łopatki...szczególnie kamieniowanie
:hahaha: Oni są genialni... Ale wersja z napisami jest o niebo lepsza niż lektor :roll:
Cytat:
Colin bezapelacyjnie rządzi Mr. Green
Colin ma boskie pointy :mrgreen: a w duecie z Rayanem zabija. Strasznie lubię Hoedown i Irlandzką piosenkę pijacką... Scenki z kapelusza też są świetne no i tylko pytania =)
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Wto 13:42, 01 Cze 2010
Nutty Nettie
uwież mi. ŻADEN umysł nie byłby w stanie mnie wymyślić :D
poza tym jeżeli jakikolwiek świat miałby istnieć to musi być skomplikowany o.O bo nic nie możę być łatwe ;p
Ale wersja z napisami jest o niebo lepsza niż lektor
Oj nie nie nie. Najlepiej jest ogladać w orginale :D
dla mnie w ogóle nie istnieje coś takiego jak lektor..bleh
Cytat:
Strasznie lubię Hoedown i Irlandzką piosenkę pijacką... Scenki z kapelusza też są świetne no i tylko pytania =)
Ja kocham rekwizyty bo na nich umieram ze smiechu. Ranka w ciemno tez jest super jak dadzą im jakies postacie typu "spiewający okoń" :hahaha: A Wayne'a lubię bo genialnie wymysla teksty ;)
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Wto 13:45, 01 Cze 2010
Z cyklu mądrości polaków :hahaha; jak pierwszy raz to zobaczyłem to płakałem ze śmiechu...Owca...Lama, ja nie mogę :hahaha:
Cytat:
Ja kocham rekwizyty bo na nich umieram ze smiechu. Ranka w ciemno tez jest super
Pamiętam jak na randce w ciemno Rayan grał brzydszego brata Colina :hahaha: padaka. Fajne też publiczność "podkłada głosy" do scen R&C niezłe jaja potem z tego wychodzą :)
Ostatnio zmieniony przez JigSaw dnia Wto 13:51, 01 Cze 2010, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart. Wysłany:
Wto 13:49, 01 Cze 2010
Korn Nie mam skąd wytrzasnąć. Ściągnąć z netu to za dłuuugo i jeszcze może mi się nie otworzyć,albo mogę ściągnąć z arabskimi napisami(tak mi się zdarzało z Housem). W domu nie mamy,w telewizji jakoś nie leci,a na wypożyczanie nie chce mi się wydawać swojej kasy. Lepiej namówić rodziców :D
Dodano 1 minut temu:
Korn A skąd wiesz jakie są marsjańskie umysły? Taka mysz nawet nie podejrzewa,że istnieją takie potężne umysły jak my...
:hahaha: nie widziałam jeszcze tego. dzisiaj ogladałam jak Ryan grał fanclub Colina :D
:hahaha: jaka owca? ci ludzie są the best. :P Biedny hamburger...
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Wto 13:56, 01 Cze 2010