|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 872, 873, 874 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
idem oglądać cuś. ;DD
będę wieczorem. papatki. ;)
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sro 16:03, 02 Cze 2010 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cześć!
|
|
Sro 16:30, 02 Cze 2010 |
|
Chancex3
Okulista

Pochwał: 6
Miasto: Stalowa Wola
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
*skrada się z koszem pełnym truskawek*
Dzień dobry ;) wszystkie ćwiczenia zaliczone (no prawie, brak jednych wyników, ale myślę, że będzie pozytywnie), więc oficjalnie jestem dopuszczona do sesji, ohohoh. Niedawno wróciłam do domu i padam na twarz, myślałam, że zasnę w pociągu. Widziałam dziś panią idealną nr 2, dr E.K (a właściwie to 1, bo była jeszcze przed Beatką), bo byłam w jej instytucie. Pół roku jej nie widziałam, myślałam, że dostanę zawału ;)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sro 16:32, 02 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja pogodziłam się z wszystkimi złymi i jestem prawie szczęśliwa :)
|
|
Sro 16:34, 02 Cze 2010 |
|
Chancex3
Okulista

Pochwał: 6
Miasto: Stalowa Wola
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Chancex3 prawie? Cieszę się twoim szczęściem ;)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Sro 16:35, 02 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Oto pani doktor
Junius napisał: |
od historii wychowania, niestety nie mam już z nią zajęć Sad to ta z lewej z krótkich, blond włosach. Muszę jednak przyznać, że koszmarnie wyszła na zdjęciu w porównaniu do tego, jaka jest naprawdę.
|
Nie znasz, bo mało o niej mówiłam. Miałam z nią zajęcia od października do stycznia, jakiś czas później widziałam ją niedaleko Uniwersytetu, a dziś byłam w instytucie, którym pracuje i... na nowo ześwirowałam ;) ma 46 lat, więc jest nieco starsza od Beatki.
A jej nie widziałam prawie miesiąc i pójdę do sklepu dopiero po sesji, tak sobie obiecałam. Muszę jakoś wytrzymać ;)
Co do zaliczeń, to wcale nie byłam tego taka pewna, ale na razie wszystko się udało, najgorsze przede mną :twisted:
Dodano 1 minut temu:
Zasypiam, chyba niedługo pójdę spać, miałam dzisiaj ciężką i nieprzespaną noc :twisted:
|
|
Wysłany:
Sro 16:43, 02 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gusq ta w dolnym rzędzie na samym środku? ;) moja Eugenia (tak, tak jej na imię) nie wyszła tutaj tak, jak wygląda w rzeczywistości. Śmiem powiedzieć, że jest bardziej pociągająca, niż Beatka, ale jednak do tej drugiej mam to coś ;)
Gusq napisał: | Ania, Ty lepiej odeśpij ! :* |
Odeśpię, odeśpię, położę się dzisiaj wcześniej i jutro w końcu się wyśpię. Całodniowa nauka, codzienne zaliczenia, stres i wczesne wstawanie zdecydowanie źle na mnie wpływają, muszę jakoś odreagować ;)
Dodano 1 minut temu:
No tak, mama już złożyła mi propozycję pójścia do miasta w celu zakupienia jakiegoś prezentu na Dzień Dziecka. Zapewne będzie to jakaś bluzka, więc powinnam odwiedzić... ale nie, nie pójdę, na pewno nie przez najbliższe dwa tygodnie :twisted:
|
|
Wysłany:
Sro 16:50, 02 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ania, ta co jest pomiędzy dwoma panami , znaczy sami ją otaczają! Podobna jest lekko do Ciuciurki! <.3 Ta co w ręce coś trzyma!
Cytat: | Odeśpię, odeśpię, położę się dzisiaj wcześniej i jutro w końcu się wyśpię. Całodniowa nauka, codzienne zaliczenia, stres i wczesne wstawanie zdecydowanie źle na mnie wpływają, muszę jakoś odreagować
|
Ja dziś wstałam o 8, poszłam do chirurga, o 10 wróciłam i do 15 spałam , przez ból!
|
|
Sro 16:51, 02 Cze 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Aha, już widzę. Fakt, fajna, nie kojarzę jej od nas, niestety ;)
Po co do chirurga? Ja kładłam się spać około pierwszej, potem nie mogłam zasnąć przez stres związany z dzisiejszym ustnym zaliczeniem z filozofii 8) i przez to, że bardzo chciałam zasnąć. Zawsze wtedy, kiedy bardzo chcę, bo wiem, że muszę wcześnie wstać, to nie mogę. Jaki tego efekt? Prawie całą noc przeleżałam patrząc w sufit i urajając, a wstawałam już o szóstej.
|
|
Wysłany:
Sro 16:55, 02 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Aha, już widzę. Fakt, fajna, nie kojarzę jej od nas, niestety |
:(!
Junius napisał: | Po co do chirurga? |
Miałam wypadek na rowerze ;/!
Junius napisał: | Zawsze wtedy, kiedy bardzo chcę, bo wiem, że muszę wcześnie wstać, to nie mogę. Jaki tego efekt? Prawie całą noc przeleżałam patrząc w sufit i urajając, a wstawałam już o szóstej. |
To ja mam podobnie , tylko , że zasnąć nie mogę . A jak już to zrobię , to jak mam wstawiać to nie można mnie dobudzić :P.
|
|
Sro 16:57, 02 Cze 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja też właśnie nie mogę zasnąć. Cały czas mam w głowie myśl "musisz już spać, bo niedługo wstajesz" i to jeszcze bardziej mi przeszkadza ;)
Co ci się stało na rowerze?
Dodano 51 sekund temu:
18:00 wybiła, Beatka zamyka sklep *świr* ;)
|
|
Wysłany:
Sro 17:00, 02 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Junius napisał: | Co ci się stało na rowerze?
|
Jechałam z moją wych, ja i Damian. I ja puściłam kierownicę , bo chciałam poprawić bluzkę, a ten idiota złapał i ja skręciłam wjeżdżając w tylnie koło mojej wych, wywalając jej rower, ja jeszcze kawałek pojechałam, wyleciałam z kierownicy , zrobiłam fikołka i do rowu wpadłam. No i po 2 dniach wyszło wszystko. Promieniuje mi do nerek, a mam chore ;/ + jeszcze do brzucha. No i musze czekać do 9 na opis, bo kręgosłup dobrze , ale z nerkami tak sobie ;.!
Cytat: |
18:00 wybiła, Beatka zamyka sklep *swir*
|
Świr :*! Ja ostatnio znów śledziłam Ciuciurkę <.3~!
|
|
Sro 17:04, 02 Cze 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
To nieciekawie cię kolega urządził :roll: mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :*
śledziłaś i gdzie cię tym razem doprowadziła? ;) idę pić kawę i wcinać truskawki, mniam.
|
|
Wysłany:
Sro 17:06, 02 Cze 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 872, 873, 874 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899 Następny |
Strona 873 z 899 |
|