Rozmowy w t(ł)oku #12
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 336, 337, 338 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Będę w przyszłości wnukom opowiadać, że na ustnym polskim miałam ochotę rąbnąć w łeb egzaminatorkę.

A punktowo jak to się przedstawia ? Bo jeżeli dobrze wiem, to Twoja egzaminatorka posiada nazwisko na G które można skojarzyć z drzewem lub zawodem :D Moja polonistka w gim się tak nazywała i co by nie mówić to niezła była z niej żyła :roll:

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Czw 14:48, 13 Maj 2010
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Junius, ok :wink:
Został ktoś? :> :D

Następny sezon będzie nasz! Nawet "Marian" nam nie przeszkodzi! :mrgreen:
Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Czw 14:49, 13 Maj 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Pochwał: 30

Miasto: Dziura zabita dechami :P
Powrót do góry

Ja, ale w związku z tym, że zostałem olany, to też olewam :P

Już pościeliłem!

PostWysłany: Czw 14:50, 13 Maj 2010
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7

Powrót do góry

Gorm, ja Cię wesprę ! :D

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Czw 14:51, 13 Maj 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

lesio napisał:
A punktowo jak to się przedstawia ? Bo jeżeli dobrze wiem, to Twoja egzaminatorka posiada nazwisko na G które można skojarzyć z drzewem lub zawodem Moja polonistka w gim się tak nazywała i co by nie mówić to niezła była z niej żyła

12/20. Akurat ta na G to złota kobieta, którą byłam gotowa uściskać, ponieważ, tak sobie teraz myślę, ona mnie uratowała. I w ogóle, zapewniła mi komfort psychiczny i anegdotkę, którą mogę opowiedzieć znajomym, jak to pani G. zakończyła mój ustny ;) Natomiast druga pani, pani na B. przemaglowała nas wszystkich wzdłuż i wszerz, wyjechała mi w twarz ze zdaniem, że moja literatura podmiotu jest mierna i doprowadziła moją koleżankę do płaczu. ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 14:53, 13 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

maagdaa napisał:
ja Cię wesprę ! Very Happy

Nie wspieraj , nie wspieraj go .

PostWysłany: Czw 14:54, 13 Maj 2010
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Cześć! Niedawno wróciłam ze szkoły i zjadłam obiadek. Napisałam ten spr z rach, ale to jak mi poszedł pozostawia sporo do życzenia... :roll: A poza tym jestem w bardzo dobrym humorze. :) A co u Was?

wiolka&maria lucie -> Holmes&Watson <Szpieki> Guśka - siostra, która sypia z krową ~ Nutt - siostrzenica

PostWysłany: Czw 14:57, 13 Maj 2010
wiolka17
Designer Miesiąca
Designer Miesiąca

Powrót do góry

Shitzune napisał:
12/20

Napewno nie jest to rewelacyjny wynik, ale na pewno Twoja prezentacja zasługiwała na lepszą ocenę. Niestety, musiałaś trafić na jakąś starą pannę o psychice 14-letniego hejtera której hobby jest udupianie każdego kto się nawinię. Ale przecież ustny polski nie jest bardzo ważny, zwłaszcza jak masz politechnikę w planach :)

Ostatnio zmieniony przez lesio dnia Czw 15:04, 13 Maj 2010, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Czw 15:02, 13 Maj 2010
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Powrót do góry

wiolka17, nic ciekawego. Wieczorkiem do kościoła, teraz jeszcze chwilka z Wami :D

Gusia - moja Bratnia Dusza :wink: Danielek18 - mój młodszy, zÓy i ironiczny brat :mrgreen:

PostWysłany: Czw 15:04, 13 Maj 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Wiola, hej ! ;)
u mnie nic ciekawego.

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Czw 15:04, 13 Maj 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

lesio napisał:
Ale przecież ustny polski nie jest bardzo ważny, zwłaszcza jak masz politechnikę w planach

Ustny polski nie jest w ogóle ważny, na jakikolwiek kierunek bym się nie wybierała. ;)
Będę miała niezłą rozkminę, na co pójść, jak już będą wyniki. Pomijam fakt, że będę wtedy w Bułgarii i naprawdę nie wiem, jak ja to organizacyjnie ogarnę...

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Czw 15:05, 13 Maj 2010
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

lesio napisał:
Twoja prezentacja zasługiwała na lepszą. Niestety, musiałaś trafić na jakąś starą pannę o psychice 14-letniego hejtera której hobby jest udupianie każdego kto się nawinię

Gdyby nie ta "stara panna" to bym pomyślał, że mówisz o mnie ;)

Już pościeliłem!

PostWysłany: Czw 15:05, 13 Maj 2010
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7

Powrót do góry

Muszę już iść, do napisania :papapa:

PostWysłany: Czw 15:07, 13 Maj 2010
zaneta94
Grzanka
Grzanka

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Będę miała niezłą rozkminę, na co pójść, jak już będą wyniki. Pomijam fakt, że będę wtedy w Bułgarii i naprawdę nie wiem, jak ja to organizacyjnie ogarnę...

Ale masz jeszcze trochę czasu na zastanowienie, biotechnologie to są naprawdę fajne kierunki i bardzo cenione. Ale dosyć trudne zwłaszcza, że teraz od każdego inżyniera wymaga się dużych umiejętności programowania :)
Dobra, ja muszę się zawinąc na jakiś czas. Pa pa :papapa:

PostWysłany: Czw 15:07, 13 Maj 2010
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Powrót do góry

Żanetko, lesio, pa pa, do napisania ! ;)

PostWysłany: Czw 15:08, 13 Maj 2010
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 336, 337, 338 ... 890, 891, 892, 893, 894, 895, 896, 897, 898, 899  Następny
Strona 337 z 899

Skocz do: