Mojego zdania nie zmieniłaś :mrgreen: może inaczej bym uważała, gdyby były trochę krótsze. Kiedyś ubóstwiałam wakacje, teraz mi wszystko jedno.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 12:29, 25 Cze 2010
no, ja się niezbyt cieszę, bo spędzam całe na włóczeniu się po szpitalach.
ale to tak na marginesie.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pią 12:31, 25 Cze 2010
Nutty, też mi się podobał. Zakończenie trochę dziwne i smutne, spodziewałam się czegoś innego, ale ostatecznie może być.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 12:32, 25 Cze 2010
Pią 12:35, 25 Cze 2010
to Ty coś robisz w szkole? :shock:
wyrazy podziwu.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pią 12:37, 25 Cze 2010
ja czułam, że skończy się dobrze, ale myślałam, że będą razem, że miłość wygra. Chociaż w sumie i tak wygrała, ciesze się, że ona przyznała się do swoich uczuć i się tego nie wstydziła
Możesz obejrzeć jeszcze Chloe, rocket mi go poleciła :-)
Pią 12:38, 25 Cze 2010
z tego wynika, że raczej nie kujesz po nocach.
więc niby dlaczego szkoła miałaby być dla Ciebie harówką?
(z czystej ciekawości i bez złośliwości pytam).
Pią 12:41, 25 Cze 2010