Ja jeszcze swoich wyników nie widziałem, bo do szkoły nie poszedłem
ja już na Twoim miejscu bym oszalała z ciekawości :shock:
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pią 13:32, 18 Cze 2010
How Czy ja wieem? Mówie, Ci. W sensie. Nie stresuję się, ale się trche Ciebie boję. . . O tak: odrobinkę.
Mari Nie jest źle? tzn.?
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 13:35, 18 Cze 2010
tzn, że mam realną szansę na dostanie się do tego liceum, do którego chcę.
szkoda tylko, że egzamin z angielskiego się do niczego nie liczy, bo ładny wynik mam :D
no okej, powiem to na głos - z humana 46, z matematyczno-przyrodniczego 39, a angielskiego 50.
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki! Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący! Wysłany:
Pią 13:37, 18 Cze 2010
Hej, wtrącę się :]
Siedzę na matmie gdzie razem z innymi siedmioma osobami "rozwiązujemy testy na gwo" :mrgreen:
Właśnie zobaczyłam zdjęcia z planu :mdleje:
_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose Wysłany:
Pią 13:40, 18 Cze 2010
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 13:41, 18 Cze 2010
maria lucie :shock: świetnie ci poszło, gratulacje, z takim wynikiem na pewno dostaniesz się tak gdzie chcesz <brawo>
Pią 13:41, 18 Cze 2010
Pią 13:42, 18 Cze 2010
Wielki! Połączony z dusznościami i piskiem :mrgreen:
_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose Wysłany:
Pią 13:43, 18 Cze 2010
Pią 13:43, 18 Cze 2010