Wiem, Alice to moja ulubiona postać. Danę też lubiłam, do czasu.
Spojler:
A one razem to coś wspaniałego, mnóstwo humoru :-D i słodko razem wyglądają. Zawsze chciałam, żeby były razem. Moje marzenie spełniło się dosyć szybko, ale zaraz potem mi do odebrano, aż się oglądać nie chce. W ogóle wszystkie wątki się jakoś knocą, ale podobno w połowie sezonu jest jeszcze gorzej, a ja obejrzałam dopiero 3x01.
ah.
hej maagdaa :*
Dodano 3 minut temu:
W ogóle Leisha Hailey jest nieziemsko śliczna, uwielbiam ją. Wiedziałaś, że naprawdę jest lesbijką? ;)
Wiem, wiem, nie przepadasz za blondynkami, ale musisz przyznać, że jest bardzo ładna i seksowna ;)
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 11:45, 07 Lip 2010
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sro 11:48, 07 Lip 2010
Dyzia mnie też się przestaje podobać, a jestem na 1 odcinku 3 sezonu. Nie mogę znieść tego, że
Spojler:
rozbili mi DALICE. I jeszcze w dodatku wiem, co stanie się później, więc dziękuję bardzo.
No i coraz bardziej nie mogę znieść Jenny, blah.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 11:50, 07 Lip 2010
Juniuś Wow :shock: A skąd wiesz? Zresztą akurat ona i moja koleżanka z klasy są wyjątkami :D
Dyyyyyyyyzia Jak miło cię znów widzieć! :D jak tam nasze dzieci? :>
żyrafowy pożeracz ! heeej ! :* :D
ja chyba jestem nie w temacie. :cry:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sro 11:55, 07 Lip 2010
Zresztą akurat ona i moja koleżanka z klasy są wyjątkami
W jakim sensie, bo nie bardzo wiem co masz teraz na myśli? ;) A o Leishy wiem, bo mnie zaintrygowała i trochę poczytałam, na wikipedii nawet znajdziesz tą informację w ciekawostkach. Nie jedna z nich jest homo, albo biseksualna ;)
Dyzia, tak, o to mi chodzi... Jestem strasznie zawiedziona. Jenny też drażni mnie od samego początku, tak samo nie mogę znieść wątków z Kitt Porter (czy jakkolwiek się to pisze).
Cytat:
Juniuś, pamiętasz jak obiecałam Ci piosenkę napisałaś ?
Pamiętam, a już napisałaś? :>
Sro 11:56, 07 Lip 2010
dobra jeszcze nie ma 20 wiec nasze mózgi pracują !
musimy korzystać ! :mrgreen:
Sro 11:57, 07 Lip 2010