|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #14
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 291, 292, 293 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny
|
 |
|
 |
|
| Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
| Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
| Cytat: | | Dla mnie luźne ubrania są najlepsze |
dla mnie też, ale jak je kupowałam, to były o rozmiar za duże, teraz są o 2, to już trochę przesada.
| Cytat: | | Przecież Ty zgrabna jesteś. Ja to sie załamuję, jak szczupłe osoby mówią, że za dużo ważą. A co ja mam powiedzieć o sobie. Mało jem -.- a tyję. Dlatego czekam mnie wizyta . |
jestem osobą z chorobliwie niską samooceną, więc powiedzenie " zgrabna jesteś" nic nie da. Tym bardziej, że przez większość życia się nasłuchałam, jak zgrabna jestem :roll:
|
|
|
Sro 18:53, 25 Sie 2010 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
bedzieburza, Ja glany dlatego noszę, bo inne na zimę się dla mnie nie nadają :D. A na koncerty takie nie chodze :P.
| Nemezis napisał: | | dla mnie też, ale jak je kupowałam, to były o rozmiar za duże, teraz są o 2, to już trochę przesada. |
Aha rozumiem. Ja lubię nosić rzeczy Kamila. Centralnie się w nich topie.
| Nemezis napisał: | | jestem osobą z chorobliwie niską samooceną, więc powiedzenie " zgrabna jesteś" nic nie da. Tym bardziej, że przez większość życia się nasłuchałam, jak zgrabna jestem |
Masz tak samo jak moja najlepsza przyjaciółka. Czasami mnie to wkurza jej narzekanie, jaka jest beznadziejna. A cóż to nie prawda .
|
|
|
Sro 18:56, 25 Sie 2010 |
|
Guśka_
Dziekan Medycyny

Pochwał: 42
Miasto: Mrągowo
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Od 3września mam zamiar chodzic regularnie na basen. W zeszłym roku przez zimę udało mi się schudnąć 5kg. więc mam nadzieję , że i w tym roku sie uda
|
|
|
Wysłany:
Sro 19:00, 25 Sie 2010 |
|
bedzieburza
Stażysta

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Nemezis
The Woman

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Nemezis napisał: | | Ale nadal za dużo ważę. Chcę jeszcze 6 kg się pozbyć |
A ile ważysz ile masz wzrostu? Głodówkami nic nie osiągniesz a jedynie sobie zaszkodzisz! Nie będziesz sobie dostarczała substancji odżywczych (i kto to komu mówi, CHÓman biolchemowi :twisted: ) a schudniesz tylko z odwodnienia... Najlepsze na zgubienie kilku kilo jest oczywiście regularny wysiłek fizyczny no i dieta MŻ (mniej żreć :twisted: ale to nie oznacza wcale ;) )
|
|
|
_________________ Ubrana u Mireli : )
Wysłany:
Sro 19:07, 25 Sie 2010 |
|
Chasper
Onkolog

Pochwał: 6
Miasto: Wrocław
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Nemezis
The Woman

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Nemezis napisał: | | Ważę 53,5 kg przy 173 cm wzrostu |
:shock: :shock: :shock: Nem!! Ważę tyle samo (no dobra, 53 :D) a mam 160 cm -.- To ja powinnam schudnąć ;/ moja wymarzona waga to 47 kg <33 A ty moim zdaniem to powinnaś nawet przytyć :) przy twoim wzroście idealna waga to tak ok. 60 kg. Jeśli schudniesz te 6 kilo to będziesz miała poważną niedowagę! I stracisz krągłości :twisted: Rozumiem, że miałaś załamanie wiary w siebie, ale naprawdę, nie musisz nic ze sobą robić :) A już na pewno nie chudnąć! Wiem, że prawdopodobnie nie weźmiesz sobie tych słów do serca, bo i tak będziesz sie uważała za grubą. Jedyne, co ci mogę powiedzieć: Uwierz, jest w porządku ;) I przestań się odchudzać :*
|
|
|
Wysłany:
Sro 19:21, 25 Sie 2010 |
|
Chasper
Onkolog

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Nemezis
The Woman

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Boże święty, o czym wy tu rozmawiacie.
Jeszcze ponad rok temu wyglądałam jak kościotrup i miałam poważną niedowagę. Czułam się koszmarnie. Co z tego, że miałam figurę modelki? Byłam załamana, ale w końcu udało mi się przytyć prawie 10 kg i teraz sadełko mnie uszczęśliwia. Wtedy wszyscy pytali mi się, czy ja coś w ogóle jem, a ja jadłam, jadłam i przytyć nie mogłam. Na szczęście się to zmieniło. Lepiej mieć trochę za dużo, niż za mało.
Dodano 1 minut temu:
| Shitzune napisał: | | ja po prostu jestem wiecznie głodna |
Kolejna sprawa, która nas łączy. :lol: :*
|
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Sro 19:35, 25 Sie 2010 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Hellou hellou
Temat dieta a więc ja ważę 55 kilo i mam 160 cm. Powinnam schudnąć tak mi się wydaje nawet zaczęłam jeździć na rowerze tym takim domowym :) bo wcześniej robił za wieszak
|
|
|
_________________ " Kochankowie i szaleńcy widzą i czują więcej
niż chłodny umysł jest w stanie ogarnąć "
Wysłany:
Sro 19:39, 25 Sie 2010 |
|
LoveMeDead
Stomatolog

Pochwał: 2
|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
| Nemezis napisał: | | Doskonale wszyscy wiemy jak powinna wyglądać idealna sylwetka i że nie mieści się w odpowiednim przedziale BMI |
Ale Nem, teraz twoje BMI jest dużo mniejsze niż niedowaga... Powiedz co ty chcesz osiągnąć przez schudnięcie? Po prostu żeby czuć się lepiej we własnym ciele? czy chodzi o coś innego?
Juniuś co zrobiłaś, że tak przytyłaś? I ile ważyłaś jak byłaś tym kościotrupem :>?
| Juniuś napisał: | | teraz sadełko mnie uszczęśliwia |
wow, gratuluję takiego myślenia :)
Ja też zawsze należałam do chudych, dopiero jakoś pod koniec gimnazjum przestałam być kościotrupem ;/ Nie jestem jakoś strasznie gruba, no ale jednak kilka kilo zrzucić by się przydało :D
|
|
|
Wysłany:
Sro 19:40, 25 Sie 2010 |
|
Chasper
Onkolog

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
|
Nemezis
The Woman

|
| Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nem, poczuj się jak Meg Ryan i łap wiadomość;)
|
|
|
Wysłany:
Sro 19:44, 25 Sie 2010 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
| Powrót do góry |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
| Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 291, 292, 293 ... 627, 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 Następny |
| Strona 292 z 636 |
|