Za mną właśnie też, zabiorę się może za nią jak nauczę się wszystkiego, czyli pewnie nie O.o
Tylko życzyć Ci, abyś nie zgubiła się pomiędzy książkami O.o
jeanne napisał:
Potem tak mnie oczy bolały, że przez tydzień ciężko mi było patrzeć na białe tło xD
Ja tak miałam, jak którąś tam z rzędu noc nie spałam i tylko na kompie byłam .
jeanne napisał:
Oj Gusia Gusia, biust do przodu i 5 bardzo prosto dostaniesz Rolling Eyes
Tak jasne :roll: ostatnio wziął mnie do odpowiedzi, bo miałam dekolt( tak, tak to ta bluzka) nic nie umiałam wstawił mi 3+ i zaczął się ślinić (obrzydliwie to wygląda) A ja mam traumę, a klasa polewkę z niego. ;x Pf..ale i tak 5 będzie na koniec :P
jeanne napisał:
Ale inaczej mówią Very Happy
Nie wiem nie oglądam w tv odkąd leci 6 sezon :D.
jeanne napisał:
U mnie na kasetach były pokemony Very Happy
:hahaha: Jak ja dawno tej bajki nie oglądałam :(. To smutne.
NIMFKA, jak pierwszy odcinek Bones, bo ja nadal czekam na napisy, a ciekawa jestem :D.
_________________ „Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.” Wysłany:
Nie 13:32, 26 Wrz 2010
Sevir ja ruszyłam się do przodu o jedną charakterystykę i utknęła,m :/ Chyba charakterystyki zostawię na później, a najpierw zrobię te dwa streszczenia, to powinno być prostsze :P
Nie 14:40, 26 Wrz 2010
Nemezis hej sis :**
Dokładnie i przez to mi się wszyscy mylą :P
Robię sobie jednak przerwę od nauki i idę zrobić obiad, mam nadzieję, że czegoś nie spalę, ale nie mogę drugi dzień nie jeść obiadu, bo moja mama stwierdzi, że nie będzie mnie samej w domu zostawiać, bo nie umiem się wyżywić :P
Nie 15:02, 26 Wrz 2010
*wpada i niszczy nastrój*
Mła Ha Ha :twisted:
Kubusie! Ciocia przyszła! :lol:
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 15:06, 26 Wrz 2010
Jednak nie muszę sobie obiadu robić, bo rodzinka wróciła i przywiozła :mrgreen:
Wracam do męczenia się nad Petit Nicolas :P
Nie 15:29, 26 Wrz 2010
jeanne w przyszłym roku chcę się na camino de santiago wybrać, chętna jesteś?
Zanim jakieś zdjęcia wrzucę to wynalazłam na yt to co na mnie największe wrażenie zrobiło: ogromna kadzielnica w Santiago de Compostela latająca od sufitu do sufitu. Na żywo efekt jest meeeegaaa :mrgreen:
Znam, jak również wiem, że są osoby, które nie znają, więc pytanie nie jest takie głupie.
Miło mi to czytać, ale do rzeczy. Wstawię to w spoiler, bo to tylko dla ludzi o względnie mocnych nerwach.
Spojler:
Jest taki Ktoś. Do pewnego czasu był on dla mnie jednym z wielu produktów pseudomuzycznym o nazwisku Justin Bieber. Potem zapoznałam się z jego "twórczością" i nie spodobało mi się to. A wczoraj gdzieś znalazłam jego cytat: "Czuję się jak Kurt Cobain mojego pokolenia". Tak się wkurzyłam, że teraz ów osobnik(tzn. JB) jest dla mnie Tym, Którego Imienia Nie Wolno Wymawiać.
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Nie 15:55, 26 Wrz 2010