Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 363, 364, 365 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Coś się pochrzaniło na naszej kierunkowej poczcie i gmail zablokował dostęp na 24h. Na poczcie sa wszystkie materiały, wszystkie rozwiązania, a jutro zaczyna się sesja... xD

Rozbawiona do granic możliwości witam was w ten szary dzionek. Ktoś ma ochotę posłuchać definicji Cauchy'ego lub Heinego na temat ciągłości funkcji?
Okej, okej, już kończę ten temat :lol:

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 16:29, 30 Sty 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

Juniuś uu, to współczuję. Jak jeszcze więcej dla Ciebie tego materiału :( Ale ogólnie to już się przyzwyczaiłaś, że często nie ma Cię w Ostrowie? Lepiej Ci siedzieć w Opolu? Mili są tam ludzie? Dobrze, że we czwartek a potem będziesz miała kilka dni wolnego, dobrze Ci to zrobi! :)

Przez ferie muszę przerobić rzeźbę gotycką i arch. gotycką w Polsce samodzielnie z każdym szczegółem bo po feriach mam sprawdzian ;) A oprócz tego przeczytać "Potop", pouczyć się angielskiego, niemieckiego i francuskiego. Nie mogę niestety tego zostawić na ostatnią chwilę :(

Shee, coooo?! :o To co zrobicie? Przynajmniej macie zawsze jakieś usprawiedliwienie :lol:

PostWysłany: Nie 16:34, 30 Sty 2011
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Shee, jak ja Cię podziwiam za ten kierunek studiów. Ja od zawsze uciekałam od przedmiotów ścisłych i przeraża mnie logika i matematyka na moim kierunku, choć to będą zapewne tylko podstawy. Liczę na jakąś pomoc, w razie czego :D

ann
, jasne, że już się przyzwyczaiłam i mogę śmiało powiedzieć, że tam mi lepiej. Nie wracam już nawet tak często do domu na weekendy, bo mi się nie opłaca, i oprócz rodzinki nie mam za bardzo dla kogo tu przyjeżdżać.
"Potop" to jedyna lektura, której nie przeczytałam :D

Dodano 56 sekund temu:

Muszę przyznać, że dosyć ciekawa ta psychologia rozwojowa. Niepotrzebnie tak marudziłam :)

PostWysłany: Nie 16:37, 30 Sty 2011
Juniuś
Terapeutka Anna
Terapeutka Anna

Pochwał: 30

Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
Powrót do góry

ann napisał:
Shee, coooo?! To co zrobicie? Przynajmniej macie zawsze jakieś usprawiedliwienie

Zrobimy niezwykle ryzykowną rzecz: BĘDZIEMY SIĘ UCZYĆ Z KSIĄŻEK I WŁASNYCH NOTATEK!
(podobno w ten sposób również można zdać egzamin, ale to tylko plotki)

Juniuś napisał:
Liczę na jakąś pomoc, w razie czego

Polecam się :D

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Nie 17:08, 30 Sty 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

lesio napisał:
A to Twój kierunek ? Pamiętam, że uczyłeś się na Politechnice Gdańskiej ale właśnie kierunek mi gdzieś uciekł. Ogólnie to mam straszne zaległości jezeli chodzi o życie na forum i zupełnie nie ogarniam Very Happy

ano mój kierunek i nadal gniję na PG łatwo mnie nie zeskrobią a poza tym jako przyszły inżynior z moskwy pracuje na słuchawce playa :|

sam mam megaśne zaległości sięgające chwili kiedy wyjechałem poraz pierwszy na studia

PostWysłany: Nie 19:37, 30 Sty 2011
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy
Chirurg dziecięcy

Powrót do góry

dobry wieczór!
cóż, przeżyłam ten tydzień, teraz czeka mnie kolejny tak samo szalony... może dam radę.
co słychać na forum?

PostWysłany: Nie 19:55, 30 Sty 2011
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Pochwał: 5

Powrót do góry

Howling_Mad napisał:
a poza tym jako przyszły inżynior z moskwy pracuje na słuchawce playa

Hm to widzę, że to uniwersalny zawód bo mój brat jest socjologiem i siedzi na słuchawce w orange :D A co do kierunku to skoro radzisz sobie to dobrze, a jak na razie polecasz na przyszłość ? Wiesz, chodzi mi o te względy że Ty jesteś po technikum co daje jakieś tam umiejętności praktyczne a ja będe zwykłym uczniem po LO z samą wiedzą bo moje lenistwo nie popycha mnie to jakiegoś zainteresowania techniką w ogólnym tego słowa znaczeniu.

maria lucie napisał:
dobry wieczór!
cóż, przeżyłam ten tydzień, teraz czeka mnie kolejny tak samo szalony... może dam radę.
co słychać na forum?

Yo :) Jedynie czym moge Cię poratować to krótkie streszczenie ostatnich 24 godzin z życia forum :)

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Nie 20:01, 30 Sty 2011
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

lesio napisał:
Jedynie czym moge Cię poratować to krótkie streszczenie ostatnich 24 godzin z życia forum

dajesz.
będę mogła udawać dobrze zorientowaną ;)

PostWysłany: Nie 20:04, 30 Sty 2011
maria lucie
Torakochirurg
Torakochirurg

Powrót do góry

Cytat:
dajesz.
będę mogła udawać dobrze zorientowaną

Ogólnie to te 24 godzin były monotematyczne bo dotyczą studiów, nauki i sesji. Jakoś zaczałem wczoraj ten temat z Shee a pociągnął jeszcze do dzisiaj. Tam się zdarzyły jeszcze jakieś dygresje na temat studenckiego życia, imprez ale w sumie to mało. Głównie to co wszyscy lubią najbardziej czyli nauka, nauka, nauka :D Teraz mogę się kozaczyć że jestem w LO, mam ferie i mogę się bezproblemowo lenić :wink:

Banner pożyczony od Jeanne
Zamałżowiony kochanej Pauli :*

PostWysłany: Nie 20:13, 30 Sty 2011
lesio
Starachowicki Magnat
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15

Miasto: Starachowice
Powrót do góry

Cześć i czołem :twisted: Jest tu ktoś żyw ?

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Nie 20:29, 30 Sty 2011
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

Nie powiedziałabym, że jestem żywa, ale wszystko na to wskazuje. Wszystko oprócz mojego mózgu.

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Nie 20:49, 30 Sty 2011
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

Ja jestem, ale martwa :D

Mój ojciec jest niemożliwy, na Snape'a mówi Seweryn! I jak zwykle non stop zadaje pytania o najmniejsze szczegóły. A na samym końcu spytał się mnie, kiedy zaczynam eliksiry i czy potrzebuję kociołka, bo widział wczoraj takie ładne na targu. ^^

PostWysłany: Nie 20:50, 30 Sty 2011
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Marguerite napisał:
Jest tu ktoś żyw

ledwo żyw

Salamandra napisał:
Wszystko oprócz mojego mózgu.

móżg mam cały, ale nos został zastąpiony czerwonym, bolącym, sama nie wiem czym. Koszmar.

FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików

PostWysłany: Nie 20:51, 30 Sty 2011
Lupus
Kot Domowy

Powrót do góry

Shee, Twój ojciec jest genialny :)

Lupusku, chcesz przez to powiedzieć, że przegrałaś w bójce czy masz katar?

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Nie 20:55, 30 Sty 2011
Salamandra

Pochwał: 19

Powrót do góry

Czemu nikogo żywego ? Ożywcie się,czy coś :P

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*

PostWysłany: Nie 21:01, 30 Sty 2011
Marguerite
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 363, 364, 365 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649  Następny
Strona 364 z 649

Skocz do: