|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 363, 364, 365 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Juniuś uu, to współczuję. Jak jeszcze więcej dla Ciebie tego materiału :( Ale ogólnie to już się przyzwyczaiłaś, że często nie ma Cię w Ostrowie? Lepiej Ci siedzieć w Opolu? Mili są tam ludzie? Dobrze, że we czwartek a potem będziesz miała kilka dni wolnego, dobrze Ci to zrobi! :)
Przez ferie muszę przerobić rzeźbę gotycką i arch. gotycką w Polsce samodzielnie z każdym szczegółem bo po feriach mam sprawdzian ;) A oprócz tego przeczytać "Potop", pouczyć się angielskiego, niemieckiego i francuskiego. Nie mogę niestety tego zostawić na ostatnią chwilę :(
Shee, coooo?! :o To co zrobicie? Przynajmniej macie zawsze jakieś usprawiedliwienie :lol:
|
|
Wysłany:
Nie 16:34, 30 Sty 2011 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee, jak ja Cię podziwiam za ten kierunek studiów. Ja od zawsze uciekałam od przedmiotów ścisłych i przeraża mnie logika i matematyka na moim kierunku, choć to będą zapewne tylko podstawy. Liczę na jakąś pomoc, w razie czego :D
ann, jasne, że już się przyzwyczaiłam i mogę śmiało powiedzieć, że tam mi lepiej. Nie wracam już nawet tak często do domu na weekendy, bo mi się nie opłaca, i oprócz rodzinki nie mam za bardzo dla kogo tu przyjeżdżać.
"Potop" to jedyna lektura, której nie przeczytałam :D
Dodano 56 sekund temu:
Muszę przyznać, że dosyć ciekawa ta psychologia rozwojowa. Niepotrzebnie tak marudziłam :)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 16:37, 30 Sty 2011 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | A to Twój kierunek ? Pamiętam, że uczyłeś się na Politechnice Gdańskiej ale właśnie kierunek mi gdzieś uciekł. Ogólnie to mam straszne zaległości jezeli chodzi o życie na forum i zupełnie nie ogarniam Very Happy |
ano mój kierunek i nadal gniję na PG łatwo mnie nie zeskrobią a poza tym jako przyszły inżynior z moskwy pracuje na słuchawce playa :|
sam mam megaśne zaległości sięgające chwili kiedy wyjechałem poraz pierwszy na studia
|
|
Wysłany:
Nie 19:37, 30 Sty 2011 |
|
Howling_Mad
Chirurg dziecięcy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
dobry wieczór!
cóż, przeżyłam ten tydzień, teraz czeka mnie kolejny tak samo szalony... może dam radę.
co słychać na forum?
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Nie 19:55, 30 Sty 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Howling_Mad napisał: | a poza tym jako przyszły inżynior z moskwy pracuje na słuchawce playa |
Hm to widzę, że to uniwersalny zawód bo mój brat jest socjologiem i siedzi na słuchawce w orange :D A co do kierunku to skoro radzisz sobie to dobrze, a jak na razie polecasz na przyszłość ? Wiesz, chodzi mi o te względy że Ty jesteś po technikum co daje jakieś tam umiejętności praktyczne a ja będe zwykłym uczniem po LO z samą wiedzą bo moje lenistwo nie popycha mnie to jakiegoś zainteresowania techniką w ogólnym tego słowa znaczeniu.
maria lucie napisał: | dobry wieczór!
cóż, przeżyłam ten tydzień, teraz czeka mnie kolejny tak samo szalony... może dam radę.
co słychać na forum? |
Yo :) Jedynie czym moge Cię poratować to krótkie streszczenie ostatnich 24 godzin z życia forum :)
|
|
Nie 20:01, 30 Sty 2011 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
lesio napisał: | Jedynie czym moge Cię poratować to krótkie streszczenie ostatnich 24 godzin z życia forum |
dajesz.
będę mogła udawać dobrze zorientowaną ;)
|
|
_________________ Wiolka i maria lucie = Holmes i jego dr Watson = Kojot i Struś Pędziwiatr = szpieki!
Magda - druga połówka mojego mózgu
-o, słońce wyszło. -ten twój huraoptymizm potrafi być naprawdę irytujący!
Wysłany:
Nie 20:04, 30 Sty 2011 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | dajesz.
będę mogła udawać dobrze zorientowaną |
Ogólnie to te 24 godzin były monotematyczne bo dotyczą studiów, nauki i sesji. Jakoś zaczałem wczoraj ten temat z Shee a pociągnął jeszcze do dzisiaj. Tam się zdarzyły jeszcze jakieś dygresje na temat studenckiego życia, imprez ale w sumie to mało. Głównie to co wszyscy lubią najbardziej czyli nauka, nauka, nauka :D Teraz mogę się kozaczyć że jestem w LO, mam ferie i mogę się bezproblemowo lenić :wink:
|
|
Nie 20:13, 30 Sty 2011 |
|
lesio
Starachowicki Magnat

Pochwał: 15
Miasto: Starachowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć i czołem :twisted: Jest tu ktoś żyw ?
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Nie 20:29, 30 Sty 2011 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nie powiedziałabym, że jestem żywa, ale wszystko na to wskazuje. Wszystko oprócz mojego mózgu.
|
|
Nie 20:49, 30 Sty 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Marguerite napisał: | Jest tu ktoś żyw |
ledwo żyw
Salamandra napisał: | Wszystko oprócz mojego mózgu. |
móżg mam cały, ale nos został zastąpiony czerwonym, bolącym, sama nie wiem czym. Koszmar.
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Nie 20:51, 30 Sty 2011 |
|
Lupus
Kot Domowy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee, Twój ojciec jest genialny :)
Lupusku, chcesz przez to powiedzieć, że przegrałaś w bójce czy masz katar?
|
|
Nie 20:55, 30 Sty 2011 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Czemu nikogo żywego ? Ożywcie się,czy coś :P
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Nie 21:01, 30 Sty 2011 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 363, 364, 365 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 364 z 649 |
|