|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #15
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 496, 497, 498 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cytat: |
Ja się myślę w co się jutro ubrać. Zgłupiałam ostatnio, rzadko się nad takimi rzeczami zastanawiałam, a teraz jako, że chce ładnie wyglądać w szkole hahaha |
Ja też myślę nad tym, w co się ubrać, ale to dlatego, że jak mam biologię, to muszę cieplej, bo jest lodowato i czasem szczerkam zębami :(
Ciekawe jak egzamin Shee :twisted:
Idę się zebrać w sobie i chociaż przeczytać raz ten polski...
|
|
Sro 20:14, 23 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

Pochwał: 50
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Cytat: | Ciekawe jak egzamin Shee Twisted Evil |
Miejmy nadzieję, że dobrze i zdała Twisted Evil
jeanne napisał: | Idę się zebrać w sobie i chociaż przeczytać raz ten polski... | Ja za chwilę geografii, to był taki luźny przedmiot prócz sprawdzianów, a teraz zaczęła pytać :(
|
|
Sro 20:21, 23 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej Shitzune.
Shitzune napisał: | ale ogółem to chyba nieźle. Tym razem przynajmniej wiedziałam, co robię. | To dobrze :)
|
|
Sro 21:56, 23 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobranoc, bo ja dziś padnięta jestem. Kolorowych snów, Shitzune też będę trzymać kciuki za wyniki :)
|
|
Sro 22:32, 23 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
konwalia7777 dobranoc :*
Też jestem strasznie zmęczona, ale muszę do końca ogarnąć WOS, a później wypadałoby zrobić trochę zadań z matmy, bo dwie 1 pod rząd nie są dobrą perspektywą :roll:
Dodano 54 minut temu:
WOS prawie cały umiem,z matmy zrobiłam 8 zadań czyli trochę ponad połowę, ale więcej mi się nie chce :roll:
Dobranoc kochani, zaraz zasnę i zamarznę tak jak siedzę, więc idę spać :*
|
|
Wysłany:
Sro 23:51, 23 Lut 2011 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej dziewczyny. Przed chwilą przyszłam do domku, jestem tak zmęczona, że teraz mogłabym cały wieczór przespać. Padam na twarz, a żałuję, że tu nie mam pieska, ale jutro wracam do domu... . chyba.
|
|
_________________ I need her in my life! I don't want you to change. ~~ Huddy forever! .
Wysłany:
Czw 16:15, 24 Lut 2011 |
|
AnEcZkA3370
Immunolog

Użytkownik zbanowany Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Witam :D
Już po pierwszej konkurencji na MŚ i tak jak na Igrzyskach, pierwsza, a zarazem najgorsza - mam nadzieję - w wykonaniu Justy. Rok temu 10 km dowolnym i 5. miejsce, teraz sprint dowolnym (teoretycznie Justa ma lepsze dystanse) i też 5. miejsce. Nic, tylko czekać na popis Justyny na 2x7,5 km, 10 klasykiem i 30 łyżwą. Tutaj liczę na medale, może uda się chociaż jeden złoty? :wink:
|
|
Czw 17:12, 24 Lut 2011 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej :) Ja jestem przerażona trochę, bo jutro sprawdzian z fizyki, a dział jeszcze gorszy od poprzedniego chyba mianowicie: energia i jej przemiany. Będzie katorga, szczególnie że jak zwykle na 8 lekcji w piątek piszemy :( Za chwilę się biorę za zadania.
|
|
Czw 17:51, 24 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Będzie katorga, szczególnie że jak zwykle na 8 lekcji w piątek piszemy Sad Za chwilę się biorę za zadania.
|
Wolisz mieć fizykę o 7 rano, a potem jeszcze jedną godzinę w grupie 10 osobowej?
Niech mi ktoś powie, że szkoła jest ważna, bla bla bla bla, bo aktualnie mam gdzieś cały jutrzejszy dzień.
A. I muszę się wam pochwalić, że szukałam Libii w Azji dzisiaj. Babka się wkurzyła...
|
|
Czw 18:31, 24 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeanne napisał: | Wolisz mieć fizykę o 7 rano, a potem jeszcze jedną godzinę w grupie 10 osobowej? |
Stanowczo nie :!:
jeanne napisał: | A. I muszę się wam pochwalić, że szukałam Libii w Azji dzisiaj. Babka się wkurzyła... |
Ja w ogóle nigdy nie ogarniam mapek, a jeszcze z wód mnie czeka.
jeanne napisał: | Niech mi ktoś powie, że szkoła jest ważna, bla bla bla bla, bo aktualnie mam gdzieś cały jutrzejszy dzień.
|
Mogę Ci powiedzieć, ale nie sądzę, że to coś da ;)
Przetłumaczyłam słówka, napisałam o relatywizmie na polski, a teraz czas na fizykę. Nie wiem jak większość mojej klasy pojmuję z niej zadania...
|
|
Czw 18:35, 24 Lut 2011 |
|
pantera mglista
Designer Miesiąca

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hej hej hej xD
a ja mam jutro na 7 rano do pracy czyli o 5.40 muszę jechać pociągiem :/
czyli musze wstać przed piątą rano ... masakra jakaś
i mam seksownego szefa ale tylko do soboty bo go zwolnili a teraz się dowiedziałam mega rzeczy, wcześniej prowadził szkołę uwodzenia. No nie mogę nooo....
|
|
Czw 18:38, 24 Lut 2011 |
|
moniia2311
Stomatolog

Pochwał: 5
Miasto: wołomin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja w ogóle nigdy nie ogarniam mapek, a jeszcze z wód mnie czeka. |
Babka jest cięta na dziewczyny... Zapowiedziała, że w środę zapyta tylko żeńską część klasy, bo dzisiaj tylko 7 osób nie wzięło x. W tym sami chłopcy...
Przetłumaczyłam słówka, napisałam o relatywizmie na polski, a teraz czas na fizykę. |
A ja się uczę biologii, chociaż wiem, że mnie nie zapyta... Bo nie chcę się uczyć ani francuskiego, ani fizyki.
Cytat: | Nie wiem jak większość mojej klasy pojmuję z niej zadania... |
Koleżanka zrobiłą wszystkie zadania z fizyki. Nie ma może 2, czy 3. Ja 23...
Dodano 46 sekund temu:
Moniia!! Cześć! <3 Powiedz mu, żeby dał Ci kilka lekcji ^^
Dodano 1 minut temu:
Niech ktoś mi powie, czy nieruchawe i nieruchliwe to to samo. I czy bardzo źle brzmi w odpowiedzi z biologii "mają ciągotki do..."
|
|
Czw 18:41, 24 Lut 2011 |
|
jeanne
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 496, 497, 498 ... 640, 641, 642, 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 Następny |
Strona 497 z 649 |
|