Hej jeśli jest tu kto :) Zmęczona po 2 sprawdzianach, z angielskiego jak zwykle nie dała słówek, bo ja się nauczyłam tylko jakieś debilne uzupełnianki :/
Hello ;) Ahh, właśnie zaczełam moją ulubioną rozrywkę xD
Spojler:
Muszę wyrazić swoję osobiste zdanie,nie koniecznie takie które spodoba się większości,więc czytacie to na własną odpowiedzialność Swoją drogą obejrzałabym kolejny odciniek, gdyby mi ktoś obiecał,że więcej Cuddy nie zobaczę :hahaha: Ahh, ta moja płonna nadzieja :( Wiem,wszyscy fani Cuddy i Huddy mnie zaraz będą próbowali zabić,ale xD
Ostatnio zmieniony przez Marguerite dnia Wto 18:08, 01 Mar 2011, w całości zmieniany 2 razy
Na dodatek,czy to normalne,że w moim pokoju w dniu 1 marca lata mucha ??
A jaka to rozrywka,wkurzanie ludzi :hahaha:
za to,że jest ? I zachowuję się jak hmm,w sposób z lekka iwkurzający. Taka rozpieszczona panna,która jak czegoś chce,musi to mieć. Chciała dziecko ma dziecko(mało się nim zajmuję,to inna bajka). Jej zachowanie w ostatnim odcinku serii 6,to była istna kpina i żart. Właśnie przez,to nie oglądam tej serii xD Choć odmowa laptopa do odtwarzania tych odcinków,też jest ważna :hahaha: Jednak,to tylko moje zdanie
Ostatnio zmieniony przez Marguerite dnia Wto 18:21, 01 Mar 2011, w całości zmieniany 1 raz
Zacieśniam więzy na innych forach xD I jak wspominałam,wkurzam ludzi :hahaha: Ale muszę się pochwalić,udało mi się zlokalizować książkę,która mi potrzebna do pisania pracy. Ehh,teraz tylko ją zdobyć i będę zadowolona jak fretka xD
Zlokalizowałaś to już połowa sukcesu ;)
Ja właśnie idę sobie zrobić już jakoś kolację, bo głodna jestem, a potem czeka mnie zaznaczanie na mapkach konturowych rzek, jezior itd., nienawidzę mapek, a na widok atlasu ogarnia mnie już szał :o
Zgadzam się trochę z Marg. W której sytuacji to Cuddy ustąpiła Housowi...? Zawsze to on musi się zmieniać, naginać się i robić coś, co nie lubi, bo ona ma taką zachciankę. Chyba go zna i wie, jak na niego działa strata pacjenta, ale nie, ona musi strzelać focha, bo nie przyszedł. Co z tego, że miał powód...
Ale może to tylko dzisiejsza moja irytacja tak się wylała w jej kierunku...
Przejrzałam wszystkie zadania z fizyki, oprócz tych ostatnich, bo dalej nie doszłam jak je zrobić...
Wiecie, że faceta cały dzień jutro nie ma i przychodzi tylko na naszą lekcję żebyśmy mogli napisać test? Cóż za poświęcenie...
Ja robię redoksy i powinnam zaznaczać te wody na mapie :/ Jeszcze zadanie z maty i biologii.
Ja zaczęłam stechiometrię i muszę powtórzyć te prawa główne, tylko no... ten tego, że ja ich nie miałam jako prawa :hahaha: Nie mów mi o mapce, w przyszłym tygodniu pewnie sprawdzian.
Boję się kolejnych 3 dni :(
i ja!
Od 17 próbuję zrobić 3 zadania z historii sztuki na czwartek, dokończyłabym jutro gdyby nie to że jutro muszę się uczyć na czwartkowy sprawdzian także z historii sztuki z ogromnego materiału: Architektura Gotycka w Polsce. Nie pójdę dziś wcześnie spać.